Premiu internaţional pentru parlamentul României

Categoria Actualitate, Opinii, Social, Stiri Interne

-parlament porno

Anul 2013 este anul afirmării internaţionale a României. GATA, DESTUL AM FOST CODAŞII Europei, destul ne-au beştelit  alde Lagarde, Barroso, Van Rompuy, sau mai ştiu eu ce comisar politic, pardon comisar european pe diferite motive. Anul acesta le-am luat faţa, anul acesta România, a ieşit în faţă. Răzbunarea e dulce, cum spune  o reclamă românească de toată jena.

Despre Parlamentul României se vorba până acum cu referire la clădire, că a fost făcută de tiranul asasinat, că este a doua clădire ca mărime din lume, că este frumoasă, etc. Ei bine, a venit timpul să se vorbească şi altfel, să se vorbească şi despre cei care o populează. Gata oameni buni, am spart zidul sonic, de anul acesta ne ştie toată lumea. Parlamentul României se va umple de vizitatori, ştia domnul Zgonea, lăcătuşul şef de la Camera Deputaţilor de ce vrea să dărâme zidurile. Dacă nu le dăm noi jos, o să le dea vizitatorii dornici să pună mâna pe câte un deputat, să atingă cu mâna lor pe campionii campionilor, să facă „poze cu maimuţa” cum se spune prin obiectivele turistice pentru că performanţa parlamentului României depăşeşte orice închipuire.  

Românilor, ieşiţi pe stradă şi bucuraţi-vă ca la marile victorii ale Nadiei, ale  lui Ilie Năstase sau cele de mult uitate ale naţionalei de fotbal. De azi lumea ne cunoaşte, român zice, corupt zice. Nu e glumă, nu e băşcălie, PARLAMENTUL ROMÂNIEI A PRIMIT PREMIUL CEL MARE ACORDAT DE Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP), PREMIUL ÎNTÂI CU CORONIŢĂ, CA FIIND “Person of the Year”, SAU MAI BINE SPUS CEA MAI CORUPTĂ PERSOANĂ DIN LUME. Premiul este acordat anual, persoanelor fizice sau juridice care se remarcă în promovarea corupţiei şi afacerilor necurate,  iar anul ăsta, nu e glumă,  OCCRP care reprezintă  un consorţiu internaţional de jurnalişti care urmăresc  actele de corupţie din toată lumea bună sau bananieră, a desemnat  Parlamentul României  ca fiind câştigătorul premiului cel mare pentru aforturile depuse pentru promovarea şi dezvoltarea corupţiei. Drew Sullivan, editor OCCRP, a declarat :  „Parlamentul român a ridicat corupţia la un nou nivel în Europa, legalizând-o. De ce acum? Probabil fiindcă stiu ce au făcut şi ştiu că  nu e bine”.

Deja fumata problemă a votului secret privind legea amnistierii şi  graţierii şi modificările aduse Codului Penal, au fost cele care au înclinat balanţa în favoarea parlamentului cu deputaţi cu 8 clase de meserie auto. Se pare că nu s-au dat premiile doi şi trei, doar două menţiuni unui sârb şi fetei preşedintelui Uzbekistanului  care  cu toate eforturile lor  pe carea traficului de droguri şi luării de mită, nu au putut depăşi performanţa parlamentarilor noştri. Bineînţeles că domnul Ponta nu va promova mediatic această performanţă de excepţie dar probabil va promova în ordonanţă de urgenţă  sau prin asumarea răspunderii noua lege care a fost un pic întârziată din cauza unor jurnalişti mai curioşi şi neînregimentaţi politic. În curând vor simţi şi e ice ausimţit protestatarii de la Pungeşti, dar până atunci să ne bucurăm, PARLAMENTUL ROMÂNIEI ESTE NUMBER ONE ACROSS TE WORLD!

Doar aşa pentru a vedea că premiul nu a fost nemeritat , trebuie ştiut că în decernarea premiului a mai fost luat în calcul şi faptul că 28 de parlamentari au fost condamnaţi sau sunt judecaţi pentru fapte de corupţie şi peste 100 de primari şi aleşi locali pentru abuz în serviciu. Deci  premiul este binemeritat şi nu a fost încă contestat de nimeni. Propun ca parlamentul să desemneze pe recenta vedetă , deputatul cu 8 clase, găinarul de buzău  să meargă să primească premiul, este cel mai reprezentativ, dacă domnul Zgonea nu are timpul fizic necersar să facă oficiile.

Pentru cei care încă cred că este o glumă las la dispoziţia cititorilor linkul unde pot citi ştirea în original.

http://hetq.am/eng/news/31599/occrp-declares-romanian-parliament-2013-organized-crime-&-corruption-%E2%80%9Cperson-of-the-year%E2%80%9D.html

 P.S. Bomboana pe colivă o pune Camera Deputaţilor, care de când e Zgonea la butoane, face numai nefăcute. Acuma s-a descoperit că la numărarea voturilor privind cererea de cercetare a domnului Auto, deputatul cu 8 clase, Coman Gheorghe care  vorbeşte mai prost decât renumitul Ghiţă de la stână, s-a greşit numărătoarea s-au anunţat 224 de votanţi când de fapt erau prezenţi doar 209. Răzbunarea e dulce Roberta, şi poartă nume Zgonea. Acuma cum numărătoarea a fost greşită s-a creat deja un viciu de procedură şi ar trebui să se repete votul,  legea spune că asta se numeşte fraudă şi un act emis în urma unei fraude la numărătoare nu este valabil. Ce face avocatul PSD, domnu Şova nu face şi el cursuri cu lăcătuşii? Să vedeţi acuma ce nu a văzut Parisul, că cercetarea începută pe numele lui Coman, respectiv audierile sunt ilegale şi omul scapă basma curată. Pe drept cuvânt, acest parlament a câştigat en fanfare premiul  decernat !

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

4 Raspunsuri la Premiu internaţional pentru parlamentul României

  1. nicolae

    Asa cum au fost acceptati, peste norma, parlamentarii actuali voteaza cand se ridica „destu” sefului in speranta ca vor mai prinde un mandat pentru buna purtare sau iertarea pacatelor.
    Ce interes national ?…

  2. Andrusceac Paunel

    Rectificare;
    _sculer matriter , meserie onorabila de altfel , insa pe cale de disparitie

  3. Pingback: Armata pe mana cui, partea a treia, PONTA | Lupul Dacic

  4. Pingback: Armata pe mana cui ? | Lupul Dacic