Firea, nu mai Fi rea!

Categoria Actualitate, Divertisment, Social, Stiri Interne

-b-Alegeri-parlamentare-2012---b--Vezi-cat-a-castigat-Gabriela-Firea-de-la-Antena-3

Suntem înştiinţaţi pe break news pe toate căile şi televiziunile de ştiri că fosta ştiristă devenită PSD-istă , Gabriela Firea, limba dulce care purta cuvântul şi interesele domnului Ponta pe la toate televiziunile, şi-a dat demisia din PSD,  spune ea pentru că nu suporta atacul PNL la adresa USL. Domnule au ce au demisionarii  ăştia cu grija faţă de integritatea şi onoarea rătăcită a unei alianţe care mai respiră doar prin aparate şi care se târăşte doar din orgoliul şi ambiţia celor doi Dalai Lama care nu văd altceva decât scaune  pe care să îşi aşeze fundurile urât mirositoare. Ţin Minte că şi domnul Bolcaş când şi-a retras onoarea de a face parte din CCR spunea că tot de dragul alianţei a făcut-o. Are cineva o batistă, că mă podidiră lacrimile. Doamna Firea  se sacrifică şi demisionează pentru că  USL este în pericol.  Ce treaba are coada vacii cu ştampila primăriei ştie doar limba ascuţită până acuma şi uşor sâsâită a doamnei Firea. Mai spune domnia sa că a crezut în dreptatea până  la capăt şi nu în apărarea intereselor personale. Dar când susţinea exploatarea gazelor de şist ale cui interese le apăra doamna Firea ? Adevărul este că îşi da demisia exact din interese personale, rănită in amorul propriu şi orgoliul ei de surfer pentru ca PSD nu s-a implicat în războiul propriu cu   liderul PNL Ilfov Marian Petrache, cel care nu a vrut să facă cum voia doamna Firea căreia i se părea că nu este îndeajuns băgată în seamă de partenerii de coaliţie.  Domnia sa  se dorea o Elena Udrea a USL că doar şi madam Udrea e sâsâită. Domnul Marian declarase  că e gata să semneze orice act de coabitare înăuntrul coabitării USL dar numai după discuţii între liderii cei mari al PNL respectiv PSD, nu pentru că voiau muşchii doamnei Firea. Doamna Firea însă declara foarte ofuscată:”‘La acuza domnului Petrache că am vorbit să mă audă toată ţara, despre conflictele locale din Ilfov, răspund că am încercat de nenumărate ori să ajungem la o înţelegere amiabilă, pe plan local, cu dumnealui, dar ne-a tratat cu dispreţ şi ca pe ruda săracă, deşi a ajuns la putere şi cu voturile, foarte multe, ale cetăţenilor care simpatizează PSD şi UNPR. Când s-a umplut paharul, s-a răsturnat. Cât credea că îi mai permitem să încalce Protocolul USL?”

 Deci doamna Firea personal se simţea tratată ca ruda săracă în timp ce se credea Prima Donna şi atunci văzând că şefii PSD nu îi acordă nici ei atenţia pe care credea că o merită, şi nu îi satisfac orgoliul, se supără pe sat şi invocând grija faţă de alianţă şi principii pe care ea însăşi nu le respectă, pentru că atunci când susţinea măsurile personale ale lui Ponta sau ale USL chiar criticate de PNL, nu ţipa că e în pericol alianţa şi nici că nu se urmăreşte dreptate până la capăt îşi dă demisia.  Doamnă Firea, las-o jos, nu suntem copii de ţâţă să  sugem tetina şi să ne întrebăm de ce nu curge lapte. Am înţărcat de mult, unii au început să muşte, aşa că lăsaţi bravada de  protocol.  Dacă mă gândesc bine, nu este madam Firea chiar aşa de vinovată, de vină este cel care i-a dat nas, cu care iată doamna Firea se şterge acuma la funduleţ. Se pare că doamna Firea a ajuns  prea sus având  ambitii de călăreti mici suiti pe cai prea mari. Nu este de fapt prima ştiristă care ajunge prin Parlament sau pe funcţii mari din televiziune, să ne amintim şi de Teo, să ne amintim şi de domnul Barbu care din armăsar de lux la televiziunea lui DD a ajuns mărţoagă la PC şi lista este mai lungă. Ăsta e românul, nu se mai satură, când ajunge undeva în urma unui concurs de împrejurări, i se pare că nu mai e nimeni ca el şi ridică pretenţii peste posibilităţile lui. Doamna Firea, în politică mai ales în cea dâmboviţeană puterea se câştigă, nu se primeşte. Alţii mănâncă mămăligă cu ceapă ani buni în partide până să prindă o funcţie de vice iar matale primul an şi gata, călare pe un cal alb. Calul l-ai primit, dar biciul nu. Biciul ţi-l faci singură  dar nu din rahat, că ţi-l mănâncă cîinii cu cal cu tot.

Doamne şi ce atitudine studiată, cât de afectat vorbea mereu, câtă importanţă îşi dădea. Să te ţii de acuma .. atitudine!  Unde e batista aia ?

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS