Acei olteni minunaţi şi maşinile lor de speriat

Categoria Actualitate, Divertisment, Stiri Interne

Acum 2 ani prezentam cazul unor şoferi craioveni care parcaseră maşina aşa cum se spune acuma pe o pagină de facebook. Nu am postat atunci şi numerele de înmatriculare ale maşinilor ca să nu îi facă de râs.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Văd însă că cu toată campanie de presă şi etichetele lipite de genul „ ai parcat ca un bou”, fenomenul ia amploare, ceea ce înseamnă că nesimţirea ia amploare indiferent de proteste, campanii, sau încercări de a-i pune pe făptaşi la gazeta de perete. Pentru ei, sau printre ei, a fi nominalizat la categoria „ ai parcat ca un bou” este deja un motiv de mândrie, devii şmecher cu diplomă, eşti recunoscut între „fraţi”, ai „valoare”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Din cauza asta a încerca să-i mai menajezi şi să nu le postezi numărul în fotografie deja devine o defavoare, poţi fi dat în judecată că l-ai privat de faimă i-ai luat „diploma”.
Este ceva ce seamănă, dar la o scară mai mică, cu moda în vogă printre parlamentari, magistraţi şi foşti membri ai guvernului : a avea dosar la DNA a devenit trendy, nu eşti recunoscut om cu greutate dacă nu ai dosar, înseamnă că eşti un găinar oarecare de care nici DNA-ul nu se interesează. Domnule se înghesuie politicienii noştri la DNA mai ceva ca mai ceva ca moldovenii la moaştele sfintei Paraschiva.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Acum dacă am promis, să fac şi dovada şoferilor. Iată cum parchează un oltean sau o olteancă, că nu am văzut cui aparţine libarca.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pe lângă faptul că a pus maşina de-a curmezişul ocupând două locuri a mai ocupat şi trei sferturi de trotuar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu interesează pe plăvan că pe lângă maşina lui trebuie să mai parcheze sau să treacă şi alţii, el are Volvo, maşină de fiţe, pălmaşii să se oprească şi să se minuneze la imaginea nesimţirii sale.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Şi ca să terminăm cu o notă „optimistă”, să nu spună românii că oltenii nu au simţul umorului, îi anunţ că la Craiova cadavrele trupurilor decedaţilor sunt transportate pe ultimul drum cu maşini SEXI. Nu ştiu ce firmă a avut macabra inspiraţie de a pune un asemenea număr la dric,dacă numărul a fost luat la preferinţe aşa ceva numai la olteni era posibil.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Parcă văd reclama :”Fiţi sexi şi pe ultimul drum, numai cu Sxi Dric!”

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

2 Raspunsuri la Acei olteni minunaţi şi maşinile lor de speriat

  1. Florin

    Bravos, nea Marine! Hai si la Pitesti, caci tot e parte a vechii Oltenii!

  2. Nu poci bade Florine, ca nu ma lasa parintii.