Dâmboviţene şi nu numai

Categoria Actualitate, Divertisment, Opinii, Politica, Social

timbrul pontaPonta futuristul
Ponta promite scăderea TVA-ului din 2016, când el probabil nu va mai fi la guvernare. Totodată propune creşterea cu 5% salariului mediu astfel încât în 2018 să se ajungă la o creştere cu 20% atingând pragul european, de parcă europenii vor sta pe loc la o bere până ajunge şi el în parcare. Foarte şmecher domnul Ponta, promiţând ceea ce nu ştie dacă va putea da şi tocmai pe ani electorali. Se poate spune: Votaţi-mă, eu am promis încă din 2015 că vă duc în Rai.
Când e vorba să dea, domnul Ponta dă din .. gură. Când însă trebuie să ia, ia imediat. Suntem înştiinţaţi că se pune o nouă taxă,  de timbru, pe cultură, ca să ne învăţăm minte şi să lăsăm cartea acolo unde este, în rafturi, că nu este de noi. Cu cât mai inculţi, cu atât mai bine pentru el, proştii au mintea odihnită. Măsura este justificată prin lupta împotriva evaziunii fiscale. Ca să vezi domnule unde era marea corupţie, în librării. Mâine o să dea o HG prin care să ne spună să citim numai operele aleşilor care au publicat în editurile Rahova, Jilava sau Poarta Albă. Ne mai anunţă domnul Ponta că se vor scumpi gazele, deci vom băga mâna mai mult în buzunare pentru căldură, dar asta nu din 2018, ci de luna viitoare. Noi dăm bani pe loc, el dă promisiuni futuriste.

Eticheta care sfinţeşte

victor-ponta-la-dna popa si hot

Ucigaşul lui Mihalea este în libertate. Personajul a fost eliberat din închisoare mai devreme, pentru că a dat dovadă de bună purtare şi pentru că s-ar fi popit, dovedind o aplecare spre cele duhovniceşti. Cu aplecarea nu mă miră, este ştiut că în puşcărie şi în chilie, cu cât stai mai aplecat cu atât eşti mai apreciat. Ce nu înţeleg eu este de ce faptul că s-a „popit” ar fi o dovadă de bună purtare, că doar am văzut atâtea cazuri de popi hoţi, mincinoşi, violatori, încât sutana nu mai este văzută de toată lumea ca o haină a cucerniciei ci ca blană de miel purtată de lupi. Dar asta e România, ţinem prea mult la „etichetă”. Mă întreb, dacă biserica converteşte în puşcării, de ce nu şi şcoleşte,  să scoată direct popi din puşcărie, că pentru unii timp este berechet.   Cine spunea că nu se poate să fii şi popă şi hoţ?Îl mai ţineţi minte pe preotul care aducea telefoane în puşcărie? Acolo el era cel convertit.

Alina Gorghiu înfrântă

alina-gorghiu
Simona Maya Teodoroiu a fost numită înlocuitoarea domnului Toni Greblă la Curtea Constituţională. Doamna Monalisa Neagoe, propusă de PNL şi acceptată de Comisia Juridică a Senatului a căzut la testul final deşi toate casele de pariuri o dădeau ca favorită, având în vedere că era susţinută de noua blondă de la PNL, deci de domnul Iohannis, dar şi de udemerişti, care croşetează una pe faţă, două pe dos la şosetele noului guvern. Nu ştiu unde au ajuns cu croşetatul, dar încă nu au croşetat carâmbul. Aparent ar fi 1-0 pentru Ponta, dar e abia primul ghem, iar meciul se joacă 3 seturi din 5. Să fiu sincer, la o primă privire, personal o găsesc mai potrivită pe doamna Teodoroiu decât pe doamna Neagoe care seamănă prea mult cu şefa PNL. Se poate spune că Alina Gorghiu a suferit prima înfrângere la dublu.

 

Elena Udrea e masochistă

udrea masochista

Elena Udrea, abia trimisă acasă de ICCJ pentru că voia să renoveze arestul central al Poliţiei Bucureşti şi ar fi dat un exemplu negativ celorlalţi locatari, care ar fi fost tentaţi să transforme arestul în hotel de lux pentru parlamentari, s-a gândit ea cum să facă să se întoarcă înapoi în arest şi atunci a început să trimită sms-uri jurnaliştilor. Pe cine credeţi că a găsit ea ca destinatar? Pe unul din cei mai „corecţi”, mai „neangajaţi politic” şi mai „imparţiali” jurnalişti, piticul atomic, jupân Cristoiu. Acesta nu a scăpat ocazia să îşi vândă ştirea ca să mai apară şi el măcar cu numele pe la televizor. Urmează ca acum să îşi vândă şi mesajul primit, către procurori şi astfel Elena se va întoarce la cuibuşorul din arest. Mi se pare mie, sau Elenuş e cam masochistă?

Poroshenko la fundul gol

protest-sani-goi ucraina
În Ucraina, Poroşenko şi-a retras trupele care au luat bătaie la fundul gol, inclusiv artileria grea care a rămas fără bombe. Aşa e când te iei după alţii şi începi războiul fără gloanţe. Ca să facă înfrângerea mai puţin ruşinoasă, Poroshenko spune că retragerea nu are nici o legătură cu fundul roşu, el vrea să respecte acordul de la Minsk. Acum el cere ceea ce trebuia să ceară încă dinainte de a începe să-şi bombardeze proprii cetăţeni, şi anume, intervenţia căştilor albastre ale ONU şi crearea unei zone demilitarizate, a unei zone tampon, care să arate dorinţa de a rezolva paşnic situaţia. Dă-i Doamne ucraineanului mintea cea de pe urmă! Asta trebuia făcut de mult, dar Poroshenko a ascultat alte glasuri care îi prevedeau un viitor strălucit. Dacă ne uităm câte naţii populează Ucraina, vom avea imaginea viitorului Ucrainei , dacă va continua acţiunile războinice. Câtă vreme va urma sfaturile celor care vor război, nu interesele statului, Ucraina nu va avea nici o şansă la pace. Parcă văd că primii care vor dori să îşi trimită  căştile albastre în zonă vor fi românii şi ruşii, adică exact cei care NU AU CE CĂUTA ACOLO conform principiilor ONU, pentru că sunt ţări vecine şi, mai ales, au divergenţe de ordin politic, economic şi teritorial cu ţara gazdă.Îi propun domnului Poroshenco să le angajeze pe fetele alea de la Femen, ar avea mai mult succes .

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

5 Raspunsuri la Dâmboviţene şi nu numai

 1. ifrim

  Tot tragand cu,coada ochiului la fotografia Alinutei am sarit te trei ori printre randurile articolului si am mai pacatuit si cu gandul dar imi asum si astept canoanele!

 2. Cand ma uit la Blaga si Boc….. Imi piere cheful de si d4e Alinuta!

 3. Te tapesti ne Ifrime, e data cu fotoshop pe la ochi.

 4. boul roman

  A crede minciunile plagiatorului perciunat Naum [adoratorul de corporatii poluatoare criminale si spaguitoare ] plagiator care ne indeamna sa traim bine doar in viitor niciodata in prezent e doar dovada de cretinism congenital si nu de naivitate.Acest baiat recrutat de SIE de sub podurile Parisului de catre un al agent SIE putin ”fundarist” are minciuna in sange.Minte cum respira si niciodata nu se va tine de cuvant daca nu ii iese si lui ceva prin interpusi gen Ghita sau famiglia .Asa cu nu mai puneti botul la vrajeala guvernului cu viitorului cod fiscal. E doar o alta manipulare ieftina pentru boul roman [ca doar sunt alegeri in 2016] ca si exista unor pensii militare promise inainte de alegerile sparlamentare .

 5. ionescu

  Si doamna Simona e …buna pentru Romania!Daca e dupa poza de sus,si eu as fi ales-o la Curtea Constitutionala,arata multe virtuti si mai ales ca este si foarte bataioasa,vrea pe aia,vrea pe ailalta….

Statistici T5