Cioloş în pericol

Categoria Actualitate, Divertisment, Opinii

Carmen Iohannis,.o tânără care promiteaCarmen Iohannis, o stea de…venită

Pe piaţa zvonurilor deja au început să circule previziuni cu privire la soarta guvernului lui Iohannis sau aşa zişii tehnocraţi care ar putea fi mai bine numit guvern de îmbuibaţi sau dirijaţi, oricum numai tehnocraţi nu. Nu ştiam că Tobă a devenit din miliţian technocrat iar Dâncu a uitat că e propagandist. Vizavi de Tobă, l-aş parafraza pe Arghezi şi aş spune: “Golul ăsta are, mare cautare: niciodată Tobă nu a fost mai mare”.
Spuneam că deşi abia s-a suit pe cal, guvernul Cioloş deja se simte ameninţat nu doar de propriile gafe sau măsuri ci şi de duşmanii din umbră, sau mai bine spus politicienii din toate partidele, care abia aşteaptă şă îi vadă frângându-şI gâtul. Dacă au tăcut, au înghiţit şi au votat, a fost nu pentru că ar fi realizat că ei au greşit sau că noii veniţi sunt mai buni ci pentru că Iohannis deja îşi asmuţise binoamele pe ambele părţi ale autostrăzii şi nu avea nimeni chef să se vadă ridicat de mascaţi. Asta nu înseamnă insă că gata, au depus armele sau au decis să nu mai fure. Nuuuuu, ei doar îşi ling rănile, îşi acoperă fărădelegile şi aşteaptă ca tehnocraţii să îşi frângă gâtul. O să vedeţi ce se va întâmpla în preajma alegerilor. Acuma vin sărbătorile, toţi vor să le facă în familie nu la Beciul Domnesc,  aşa că îi lasă pe tehnofraţi să se manifeste plenar.
Dar presa de toate culorile aruncă zvonuri, lansează ipoteze, pune întrebări cu tâlc, insinuează, vorbind ba despre răzbunarea lui Ponta, ba despre ameninţările lui Dragnea la adresa guvernului, ba despre luptele din interiorul partidului lui Iohannis.Toate astea sunt subiecte lansate aşa ca să vadă lumea că politicienii puri nu au depus armele cu totul, chiar dacă se fac că se reformează.
Băsescu la rândul lui îşi permite să lovească cu putere în toţi deşi ar fi trebuit să tacă. Cât de pervers poţi să fii să vorbeşti despre independenţa şi coloana vertebrală a premierului  sau preşedintelui,  criticându-i că acceptă cota de refugiaţi şi să spui că ar trebui să se discute despre cota ZERO, când atunci când ai fost preşedinte vorbeai despre cedarea de suveranitate ca şi când ai fi vorbit despre cedarea cotei de imigranţi în favoarea altui stat? Dar asta e, ăsta e Băsescu, nu e nebun el că vorbeşte, e nebun cine se uită în gura lui.
Eu cred însă că cel mai mare pericol pentru Cioloş personal şi guvernul său nu vine nici de la Ponta, nici de la Dragnea nici de la Băsescu, nici de la măsurile de îngheţare a salariului mediu, nici de modificare a legii pensiilor militare, că şi aşa militarii nu mai au de mult nici aviaţie, nici flotă, nici boaşe, adevăratul şi realul pericol pentru Cioloş îl reprezintă .. scumpa sa soţie. Am urmărit cum doamna Valeria s-a produs la o activitate în Alba Iulia. Nu am văzut tot spectacolul, nu ştiu dacă a avut mai multe interpretări  in afară  cea care a apărut în media şi pe You Tube, dar dacă ceea ce am văzut eu este tot ce a putut să facă doamna respectivă, atunci muzica a intrat şi ea în cadenţă cu viaţa politică şi socială şi mă gândesc să mă îndrept spre Guţă, cel puţin el mai spune ceva, muzica lui e mai expresivă şi mai plină de conţinut. Dacă pentru unii, nişte vocalize, sau să zicem, încălzirea pe care o făcea pe vremuri Aura Urziceanu înainte de concert au devenit performanţe culturale, e cazul să ne lăsăm de meserie. Dar asta este ceva ce ţine de gusturi, iar gusturile nu se discută, doar se huiduie, în fond altul este subiectul.

 

Insistenţa cu care unele televiziuni au prezentat-o pe doamna Valeria la vremea respectivă m-a făcut să cred că vor urma şi alte .. încercări de promovare a noii valori feminine a ţării.

După două săptămâni de la prima ştire, apare o altă “ştire” despre doamna Cioloş deşi se referea la acelaşi eveniment. Asta arată că cineva, în lipsă de alte vorbe, dar cu un interes clar, poate “impulsionat”, poate nu, s-a gândit să o mai scoată odată în faţă ca să nu uite lumea că avem totuşi şi o primă franţuzoaică nu doar o primă mută, dar pentru că nu erau noutăţi au venit cu ceva de la acelaşi eveniment, şi anume informaţia că doamna premier, cu aceeaşi ocazie a sfătuit pe oameni să nu aştepte totul din partea soţului său, că e foarte greu să fii soţie de premier (aşa cum pe vremuri doamna Vass ne spunea încercând să justifice “succesurile” micuţei Elena, cât de greu e să fii fată de preşedinte), că nu te naşti cu asta şi că speră că românii vor înţelege că nu trebuie să aştepte totul de la guvern. Mă întreb dacă şi pe domnia sa a sfătuit-o cineva când s-a căsătorit să nu aştepte totul de la domnul Cioloş că uite nu am auzit să aibe ceva urmaşi, ca şi familia pezidenţială. Se pare că asta îi uneşte deocamdată, cariera i-a împiedicat şi pe unii şi pe alţii  să se perpetueze, probabil  nu au vrut să “îşi rupă de la gură” cum se spune.

Valeria Ciolos , o stea care amenintaValerie Cioloş Villeman, o stea de .. belea
După cum şi-a început activitatea de primă premier, doamna Marie Valerie Villemin are toate şansele să o eclipseze pe cealaltă primă, prima călătoare a ţării şi atunci să te ţii competiţie. Eu cred că adevăratele lupte le va da Cioloş cu pornirile iubitei sale soţii de a îşi etala fizicul şi talentele şi de aici i se va trage. Doamna Carmen nu este genul de femeie căreia să îi treacă pisica prin faţă, iar doamna Valeria o caută cu lumânarea. Puteţi să spuneţi orice, dar istoria spune că lui Carol i s-a tras de la Lupeasca, lui Ceauşescu de la Petreasca, lui Băse i se va trage de la Udrea, sau de la Ritzi, nici un cap încoronat care s-a lăsat dirijat de instinctele primare nu a sfărşit bine. Este clar ca bună ziua că în cele două palate cântă găinile, iar  când vocile li se vor intersecta, sau una va fi mai tare decât acceptă cealaltă, va izbucni război, un război surd dar cu cât mai surd şi mut cu atât mai devastator, pentru că apele adânci lucrează la bază şi nu se ştie când se surpă totul, c la matrou la Eroilor.  Dacă doamna Valeria va continua să iasă în faţă şi să eclipseze toaletele primei top-model, guvernul Cioloş va avea o soartă scurtă. Cu cât mai dese vor fi apariţiile doamnei Cioloş la evenimente “de caritate” şi în media, cu atât mai scurtă va fi cariera politică a soţului. În afară de asta, ieşirile doamnei Cioloş s-ar putea să îl deranjeze chiar şi pe domnul Klauss. Păi nu e de loc convenabil ca românul de jos să vadă că franţuzoaica Villemin vorbeşte româneşte mai bine decât sasul Klauss. Parol!
Domnule Cioloş, un sfat total dezinteresat şi gratuit: struniţi-vă soţioara şi explicaţi-i ce înseamnă expresia “ciocul mic şi joc de glezne”, dacă nu cumva aţi uitat şi dumneavoastră. Dacă aţi uitat, vă poate explica doamna Constantinescu, cred că încă nu a fost ridicată de DNA. Atenţie la pana de vulpe!


http://www.evz.ro/sotia-lui-ciolos-a-facut-show-le-a-vorbit-unor-copii-despre-guvernare-si-ce-inseamna-sa-fii-sotia-unui-persoane-cu-functie-video.html#
http://okmagazine.ro/people/sotia-noului-premier-nu-e-romanca-cine-e-valerie-ciolos-villemin

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

8 Raspunsuri la Cioloş în pericol

 1. Iulian

  Marine,

  aricolul este preluat?
  Intreb, intrucat in afara faptului ca regele Carol I, la care se face referirea era Carol II, mai sunt si ceva greseli de tehnoredactare…nu-i bai, caci este un articol, nu o lucrare de doctorat!
  Ah, astept un mail, adresa o gasest, am cont la voi, ca sa-ti explic realitatea in legatura cu un articol bun, de altfel, dar in care nestiind tot adevarul ai dat nedrept in ai nostri!
  Doar, daca poti si vrei!

 2. „Iulian,
  Nu articolul nu este preluat, acolo nu scrisesem Carol trebuia să fie lui „Carol i s-a tras” dar a aparut I de tipar, si da, au fost unele greseli de editare pe care le-am vazut si eu aseara tarziu dar nu le-am mai corectat, le-am corectat -sper ca pe toate,- acum de dimineata . Multumesc pentru avertizare si astept sugestiile tale oricand, se mai intampla sa gresesc, nimeni nu e perfect. Multumesc!

 3. Basaru

  Stiati ca pana si functionarii publici din sparlament pleaca la pensie de la minim 80% din venituri (ca si magistratii fara limita de venituri la pensie ) ? Au ajuns militarii, pompierii si politistii gunoul societatii de se pisa toti pe ei ?

 4. fiducius55

  OGU 57/2015 Nu a fost contrasemata de Ministrul Justitiei Inalt Funtionar public la Brussel in concediu fara plata si MINISTRUL IN „GUVERNUL MEU „JOHANNIS era obsolut necesara SA SEMNEZE PENTRU conformitate si legaliate.In celasi timp legea se adreseaza si functionarilior cu statut special din cadrul AGENTIEI NATIONALE A PENICENCIARELOR-CARE SUNT SUB JURIDICTIA MINISTRULUI JUSTITIEI.Dupa parerea mea este OGU 57/2015 ESTE neconstitionala.CINE O POATE ATACA LA CCR ??

 5. Dan

  Cei mai loviti de legea 223 modificata prin oug 57/2015 sunt cei cu grade mici, subofiterii ,agentii ,maistrii, sgv ,etc.. La astia pensiile vor fi chiar de mizerie intre 800 si 1500 lei.Daca nu se trezesc nici bani de un amarat de paracetamol nu o sa aiba.Se vrea cu orice pret de catre guvernul masonilor (Ciolanis al lui Soros ) iesirea militarilor din sistem pe cale naturala?

 6. Lulu

  A se vedea legea din 2015 privind abilitatea guvernului de a emite ordonante.OUG 57 e neconstitutionala.

Statistici T5