Unirea sau trădarea militarilor?

Categoria Actualitate, Despre Armata, Opinii

DOGARU, FUMURI SI GARGARA
Se apropie 24 Ianuarie 2016, cea atât de aşteptată, de unii cu oarece teamă, de alţii cu curiozitate şi de alţii cu speranţă. Este ziua în care o parte pensionarii militari au decis, iniţial la propunerea SCMD, apoi din ce în ce mai mulţi-vom vedea câţi- din afara SCMD dar şi din afara asociaţiilor, pensionari care nu se regăsesc în acţiunile nici unui lider de asociaţie pentru că aproape toţi urmăresc doar interese personale, să se întâlnească, să îşi unească eforturile pentru a nu mai fi batjocoriţi ei şi armata română, de cei care conduc destinele ţării.  Am mai scris despre asta, nu mai dezvolt.
Deşi activitatea a fost iniţiată cu surle şi trâmbiţe de către domnul Dogaru după semieşecul din Decembrie unde a anunţat 3 zile de scandal şi a produs 3 ore de praf, pe măsură ce la activitate se anunţau tot mai mulţi participanţi unii de la FMP,  alţii fără lanţ, Dogaru bătea în retragere, pentru că el de fapt nu dorea să iasă cât mai mulţi pensionari sau ca aceştia să se unească şi să devină vocali, el voia doar să strângă sub pulpana lui – aşa cum i s-a ordonat- nemulţumiţii, pentru a-i canaliza, manipula şi direcţiona după cum cerea „interesul naţional” şi de a-şi întări aura de mare conducător, eliberator al militarilor. De data asta situaţia nu prea mai e controlată de el şi asta nu îi mai place nici lui nici celor care l-au ajutat să înfiinţeze sindicatul care de altfel în acest moment se află în plină ilegalitate.
Văzând că pierde controlul şi locul de primă solistă, domnul Dogaru a schimbat partitura. Pregătită iniţial de către Dogaru ca cea mai radicală manifestare, în amintirea fluierăturilor şi huiduielilor din 2011, de la celebra vizită a lui Băsescu, activitatea de anul acesta de la Iaşi, care se părea că şi ea îi scăpa de sub control, a fost până la urmă redirecţionată, fâsâită înainte de a se produce. Domnul Dogaru a dat un comunicat prin care îi anunţă pe sindicaliştii de la Iaşi că nu mai e cazul să facă scandal, că a căzut la înţelegere cu guvernul să îi primească o hârtie cu cererile şi, în schimbul acestui deosebit efort din partea guvernanţilor, el  cere pensionarilor să nu mai perturbe activităţile desfăşurate în cinstea Unirii, ba chiar să se înscrie în trendul societăţii civile care se speră să fie unul de bunăvoinţă faţă de premier şi preşedinte.Asta pentru că domnul Iohannis nu vrea să fie huiduit iar domnul Dogaru nu vrea să fie pedepsit.  Pe domnul Iohannis nu îl interesează ce se întâmmplă în Bucureşti când el este la Iaşi aşa cum nu îl interesează ce se întâmplă în România când el este în SUA. Asta ne arată că Iohannis şi premierul său au înţeles mesajul şi pretenţiile domnului Dogaru, sau mai bine spus au acceptat să îl mai lase să se mai producă  atâta vreme cât pensionarii militari, mai cred în el şi îi poate manipula, dar şi  faptul că acesta de fapt doar  se doreşte băgat în seamă şi chemat la „negocieri” care nu sunt altceva decât alte acte de trădare din partea lui, aşa că a fost înştiinţat că va fi băgat în seamă. Din nou domnul Dogaru bate palma cu guvernanţii după ce în urmă 6 zile, le scria ieşenilor să iasă cu mic cu mare la Iaşi şi să protesteze: „Chiar daca Presedintele a intors spatele Unirii celei Mari, la 1 Decembrie 2015, este posibil sa se deplaseze impreuna cu Premierul la Iasi, pentru a scapa de ovatiile marii adunari populare organizate de SCMD la Bucuresti. In aceasta situatie rugam Filialele SCMD din judetele vecine cu jud. Iasi sa dea tot sprijinul Filialei 1 Iasi a SCMD, pe data de 24 ianuarie, pentru a organiza un protest public in zona Prefecturii Municipiului Iasi, si sa nu mai vina la Bucuresti.”
Dar pe 21, Ianuarie, deci 3 zile mai târziu, domnul Dogaru cere: „ In ceea ce priveste manifestatia de la Iasi, revenim cu precizarea ca la aceasta va participa NUMAI FILIALA SCMD IASI.”
Pe data de 18 Ianuarie, acelaşi domn Dogaru se adresa – în stilu-i caracteristic unui Dinozaur inexistent care ar putea fi oricine dar nu e nimeni, pentru că aşa ştie el să atace, din spate, de după gard, fără însă a da faţă cu inamicul şi acolo îl somează pe „Dinozaur” să plece în istorie, alături de acolitul său Iliescu, şeful ANCMRR. Iată ce spune acolo domnul Dogaru :” Daca mai ai vreo urma de demnitate in tine, retrage-te in Istorie! Nu inainte insa de a atrage atentia acolitului tau, generalul cu un cer de stele si de grade masonice pe epoleti, mare profesor universitar dr. fin analist de talie galactica, si patriot la depuneri de coroane, dl. ILIESCU Mihai, care se pregateste sa dea o noua dovada de loialitate fata de noii puternici conjucturali, convocandu-si adeptii pe 21 ianuarie a.c., spre a le da ca misiune “onoranta” de lupta, contracararea rezervistilor care cer respectul fata de ei si de natiune, drepturile lor si ale natiunii, acolo unde se mai pot obtine … in strada! Alatura-te asadar, paganule, rugilor noastre catre Dumnezeul tuturor, sa le dea si acestora “mintea romanului cea de pe urma”. Numai asa te vom ierta, pentru deceniile de umilinta, uitandu-te cu totul!”
Deci pentru domnul Dogaru, acum două zile duşmanul era cel care nu ieşea în stradă şi se opunea protestelor.
Brusc, astăzi domnul Dogaru nu mai vrea proteste la Iaşi, noii puternici conjuncturali ai „dinozaurului” l-au pus cu botul pe labe sau l-au cumpărat, acum duşmanii domnului Dogaru sunt cei care vor veni la Bucureşti şi pasămite „vor incerca sa provoace tulburari sau diverse conflicte, vor fi predate imediat jandarmilor, pentru evacuarea din zona mitingului.” Să fie clar, provocările nu vor fi lansate de pensionarii militari neafiliaţi lui Dogaru,  ci de serviciile şi autorităţile cu care a bătut palma pentru a-i „ridica” pe cei care nu intră în „PATUL LUI PROCUST” 
Deci domnul Dogaru practic îi ameninţă pe cei care nu vor face ce spune el, că îi va preda imediat jandarmilor: Pensionari, vi se pregăreşte ceva!Dogaru a bătu palma cu “puternicii conjuncturali” şi toţi cei care vor face opinie aparte vor fi daşţi pe mâna jandarmilor. NU AR FI PRIMA OARĂ.
Aşadar, atenţie domnilor pensionari militari, adunarea de la 24 Ianuarie din Bucureşti este foarte periculoasă din mai multe motive:
1. Generalul iarnă nu iartă, se pare că gerul se va menţine, mulţi dintre noi suferă de boli care nu iartă, ieşitul afară în ger este total contraindicat cardiacilor. Probleme vor avea şi cei cu boli de stomac, ficat, rinichi. Pe un asemenea ger, nici fanfara şi îmi e teamă că nici amplificarea nu vor fi eficiente. Este foarte greu să stai într-un loc 15 minute la minus 15 grade Celsius aşadar, activitatea se va termina vrem nu vrem mult mai repede.
2. Autorităţile nu văd cu ochi buni nici un protest, mai ales că le e teamă ca nu cumva lumea să se manifeste ca la Chişinău. Aşadar autorităţile vor lua măsuri dure la cele mai mici semne de … amplificare a protestelor.
3. Serviciile nu dorm, printre noi vor fi colegi din toate serviciile secrete, infiltraţi nu numai să vadă cine e mai vocal şi cine sunt liderii de opinie, vom avea printre noi şi provocatori, unii poate chiar îmbrăcaţi militar, sau semi, iar rolul acestora va fi pe de o parte să adune informaţii, pe de alta să creeze moment neplăcute, să provoace dezordine, încăierări, să îi provoace pe “colegi” sau forţele de ordine dacă protestele se vor desfăşura altfel decât doreşte domnul Dogaru. Nu uitaţi, ciobanii au trecut de cordonul de jandarmi, au intrat în curtea Parlamentului şi în Parlament fără să păţească nimic, însoţiţi de băieţi din servicii.  Vasile Teofil a fost bătut de janfdarmi pentru că a fost împins în spaţiul „protejat”. Deci militarii au parte de tratament preferenţial. 
4. Chiar organizatorul, după cum s-a văzut, a bătut palma cu cei împotriva cărora spune că protestează şi nu se va sfii ca la un moment dat să spună că declară închise protestele, ca organizator, lăsându-i pe ceilalţi la îndemâna jandarmilor care vor constata că un grup de …. protestatari nu au respectat programul stabilit şi forţele de ordine au fost nevoite să restabilească ordinea. Să nu uităm incidental de la Constanţa când un pensionar membru ANCMRR domnul Teofil Vasile   la ora aceea a fost împins de colegii din SCMD peste gardul care limita spaţiul, în gura jandarmilor care l-au bumbăcit tovărăşeşte.Există material filmat în care se vede că este împins peste gard.  În aceeaşi seară domnul Pricină declara că persoana,  nu este membru de sindicat, şi că incidental nu priveşte SCMD dar două luni mai târziu domnul devenise membru de sindicat şi Dogaru se lăuda cu el. Cine a uitat, va avea aceeaşi soartă.
5. Printre pensionari –graţie “ CNSC” vor fi mulţi oameni necunoscuţi nouă, care vor pretinde că fac parte din nu ştiu ce organizaţie păstorită pasămite de marele Guru Dogaru iar pe aceştia chiar nu îi poate controla nimeni, nu vor putea fi nici îndepărtaţi că doar “i-a chemat tovarăşul Dogaru “ şi nici nu va şti nimeni dacă sunt cu adevărat ceea ce spun. Deci jocul lui Dogaru cu CNSC este foarte parşiv pentru că în felul ăsta pemite infiltrarea a o seamă de provocatori care au mai încercat o manevră similară şi la protestele din 2011 din câte ţin eu minte, de la televiziune. Noroc că atunci au fost câţiva militari care i-au luat la întrebări pe “tovarăşi”, revoluţionari de profesie, iar  aceştia au plecat repede.
6. Atenţie la disperseare, mergeţi în grupuri compacte numai între cunoscuţi, este posibil ca unii dintre noi să fie urmăriţi de provocatori şi jandarmi, unul ca da cu piatra iar altul va fi arestat.
Toate aceste riscuri trebuie evaluate, gândite cu seriozitate pentru că luate împreună pot provoca foarte mari probleme participanţilor. Mie îmi e teamă ca în loc să asistăm la o unire a militarilor să nu asistăm la trădarea acestora şi pedepsirea unora dintre cei mai vocali datorită manevrelor şi manipulării care deja s-au manifestat şi din punctul meu de vedere vor ţinti în intenţia militarilor de a se uni şi de a forma un grup, care să urmărească cu adevărat interesele militarilor. Un lucru este clar de acuma, Dogaru nu mai poate reprezenta interesele militarilor atâta vreme cât îşi schimbă obiectivele şi intenţiile de la o zi la alta. În Decembrie 2015 cerea : “Va rugam sa faceti mobilizare, inca de pe acum, pentru ca impreuna sa rezistam valului de laturi si masurilor de contracarare pe care serviciile inca basiste si trompetele lor de presa au inceput deja sa le ia impotriva noastra.”
Acuma, organizatorul protestelor vrea altceva, nu mai vorbeşte despre proteste, vorbeşte despre momentul Unirii şi anunţă că scopul adunării este de a arăta lumii că el ca istoric, Iubeşte actul de la 24 Ianuarie 1859.” Glorificandu-i pe acei inaintasi ai nostri, am solicitat organizarea unui miting cu 30000 de oameni la ora 11.00 in Bucuresti pentru a transmite politicienilor, aplecati spre interese straine, Europei si lumii, ca ne anima aceleasi idealuri de unire statala, unitate nationala dar si de dreptate sociala.”
Ei, ce spuneţi nu e aşa că altfel se scrie istoria acum? Stimaţi pensionari militari care veţi participa pe 24 Ianuarie la UNIRE, vă paşte trădarea. Aşteptaţi-vă la cele mai neaşteptate surprize.
Nu vă lăsaţi provocaţi. Nu vă lăsaţi manipulaţi. Nu vă lăsaţi înconjuraţi de necunoscuţi. Luaţi-vă ceai în termose, nu băutură. Staţi în permanenţă între prieteni. Şi printre cei care sunt neafiliaţi sau provenind din alte asociaţii sunt introduşi chiar la nivelul organizatorilor, colegi de-ai domnului Dogaru, cu aceeaşi misiune, aceleaşi obiceiuri ca şi el. NIMENI NU VEDE CU OCHI BUNI UNIREA TUTUROR MILITARILOR NICI MĂCAR LIDERII ASOCIAŢIILOR , PENTRU CĂ ASTA AR ÎNSEMNA SĂ ÎŞI PIARDĂ EI POZIŢIA PE CARE O AU ACUM ŞI SĂ ĂŞI CONJUGE SAU SUBORDONEZE EFORTURILE ŞI INTERESELE UNUI ALT LIDER.

http://www.mediafax.ro/social/barbatul-imobilizat-de-jandarmi-la-mitingul-de-la-constanta-a-incercat-sa-rupa-o-pancarta-cu-basescu-7895829

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8214725-miting-pensionarilor-militari-constanta-angajat-primariei-incercat-intre-forta-prefectura.htm

http://sindicatulcmd.blogspot.ro/2016/01/primire-calduroasa-oficialilor-la-iasi.html
http://sindicatulcmd.blogspot.ro/

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

34 Raspunsuri la Unirea sau trădarea militarilor?

  1. apevistul

    Cata dreptate aveti! Aceasta moara stricata de Dogaru, la mitingul din decembrie 2015 spunea ca daca „guvernul meu” al lui Ciolannis nu va anula art. 40 din OUG 53/2015, il va matura de pe piedestal. Acum ce le zice pensionarilor militari din Iasi : ” Stimati tovarasi si pretini, asezati-va linistiti la locurile voastre”. Se zice ca fiecare sluga isi merita stapanul pe care-l are. Noi il meritam pe acest Dogaru, nefiind capabili sa avem un conducator demn si vertical. Iar daca duminica atat la Iasi cat si la Bucuresti nu vom abtine, chiar cu forta, rezolvarea revendicarilor noastre, trebuie sa ne lasam de meserie si sa ne crestem in liniste nepotii, asteptand sa vina cineva ca sa ne fu…gareasca.

  2. Mai varule, niciodata n-am inteles de ce s-ar simti cineva obligat sa-l bage in seama pe acest Dogaru! De fapt, pe cine mai reprezinta asta? Nu ca ar fi reprezentat vreodata …

  3. ion

    Ce aveti fratilor?

  4. ion popescu

    Ce aveti fratilor/

  5. ion popescu

    Pai pe cine reprezinta acest Dogaru?

  6. „Tavi,
    Ai vayut pe altcineva invitat la tv sa vorbeasca in numele militarilor in afara de Dogaru si Pricina ? EL ESTE ACCPTAT SI INVITAT PENTRU CA FACE CE FAC SI TELEVIYIUNILE, JOCURI POLITICE. Cat timp militarii se vor intreba cine il baga in seama pe Dogaru si vor crede ca nu ii reprezinta, in loc sa il dea jos de unde s+a suit, vom vorbi discutii.

  7. nicu

    Vezi varule de ce noi nu venim la Bucuresti? Tocmai ca nu-l mai putem suporta pe acest pletos care in fiecare zi zice ca vorbeste in numele nostru , BAGALA_AS in p….. Cu noi cei de la Cluj s-a ars si de aceea nu vrea sa mai auda de noi. Stie el bine cu ce s-a confruntat pe aici. O sa fie un CA….AT Mare cat UNIREA CEA MICA. Sa auzim numai de bine . Al tau var… cu drag de pe campia cu trupul olteanului MIHAI.

  8. Robinson Crusoe

    De peste sase ani SCMD-ul a luptat impotriva lui Boc, Ungureanu, Ponta, Basescu cu vuvuzeaua si cu justitia! A angrenat in aceasta lupta mii de rezervisti care au platit cotizatii babane pentru conducere si onorarii mari (500-600 lei) pentru avocati agreati.Rezultatul „luptei” cu procedeele amintite este nul.Unele probleme s-au rezolvat de la sine cu ajutorul timpului si a altor procedee mai „pasnice” si nu neaparat la vederea populimii!Singurul cistig a fost permanentizarea iesirilor la televiziuni a narcisistilor Dogaru si Pricina!Pierderi?! Ne-am despuiat in public si n-am avut ce arata pe placul celor multi! Cei multi credeau c-o aveam „mai mare”! Culmea e ca perseveram! Acum si cu ONG-urile lui Soros si cu „revolutionarii” profitori! ‘Om rezolva ceva din cele dorite?! Daca nu se reuseste, nu vom „mai trage odata”!

  9. Dan Aldea

    Nu ne pasa de securistul Dogaru noi manifestam pe 24 pentru starea de batjocura in care a ajuns armata si MAI .Daca stam cu mainile in san sau ne speriem de securisti infiltrati de guvern si servicii s-a terminat .Vom fi batjocuriti pe vecie iar soldele si pensiile miilitarilor vor fi amputate in fiecare an dupa cum li se scoala .Oricum Neacsule tu al cui joc il faci de incerci sa sperii militarii ca sa nu vina la miting ? Ai primit promisiunea unui post in sparlament ca asa umbla vorba in targ ?

  10. Nașu

    @Dan Aldea
    Eu i-am spus să își schimbe numele că mai există un deputat PSD cu numele ăsta, dar nu a vrut să mă asculte! Oricum, să știți că are și el dreptate, pentru că deputatul ăla a devenit cunoscut mult mai târziu decât el. A, era să uit! Cel care scrie aici e Marin iar ăla e Marian.

  11. Dan Aldea

    La Marin m-am referit.

  12. Cojocaru Mihai

    Dumneata pe cine reprezinti dle Neacsu. Cumva pe ancmrr-istul Iliescu? Dupa dta nu vom mai protesta niciodata. Asta sa ne fie soarta noastra de militari? La manifestatie poate sa vina oricine, fiind ziua unirii. Cine il baga in seama pe Dogaru inseamna ca si el are un interes, adica dta. De ce dumnezeu nu ne putem intelege si uni si noi o singura data de ziua unirii??????????????

  13. Domnule Aldea. Daca ati fost militar ar trebui sa cunoasteti procesul luarii deciyiei. Ia sa imi spuneti si mie va rog, care este scopul analiyei situatiei si preyentarii factorilor de risc. Apoi daca va mai aduceti aminte spuneti+mi cand vi se prezentau obstacolele si situatia inamicului dumneavoastra intelegeati ca trebuie sa stati acasa ? Eu nu am facut altceva decat sa analizez factorii de risc si sa afiorm ca nu mergem la plimbare, mai ales cei bolnavi. Pe de alta parte, un om prevenit este un om pe jumatate salvat. Daca ati inteles de undeva -dar nu stiu de unde- ca eu am indemnat sa stati acasa, inseamna ca asta vi se pare -in caz de pericol- optiunea cea mai buna si e treaba dumnevoastra ce faceti, sau poate asta ati facut toata viata cand ati dat d egreu. Nu ma priveste asta, dar nu va cautati scuye in ceea ce am scris eu.
    In ceea ce priveste promisiunile de posturi prin Parlament, dupa unii, -vezi eufrosina- deja as fi deputat. Dupa dumnevoastra se pare ca am deja promis un al doilea mandat. Este curios, pentru ca eu habar nu am de aşa ceva. Dar daca tot ati auyiz asta poate spuneti si de unde. ca uite, eu cand spun de cineva ceva, dau citate, prezint sursa. Dumbnevoastra decat faceti cercuri ? Banuiam eu.

  14. Dan Aldea

    Cata naivitate ,induiosator.PNL v-a facut o propunere acum o saptamana de a candida pe listele lor ? Si acum asteptati raspunsul DIA parca. In rest m-ati impresionat cu naivitatea dumneavoastra fortata.

  15. Domnule Aldea, sunt convins ca daca stiti cand , musai sa stiti si cine mi-a facut propunerea. Nu informati dumnevoastra cine e persoana ? Sau cei care v-au invatat sa mintiti nu v-au dat si informatia asta? Nu va intreb daca va e rusine pentru ca este la vedere ca nu stiti ce e aia . Interesant ca acuma nu numai partidele ci si DIA ma curteaza.Stiti cumva si ce mi s+a oferit_ Nu de alta dar vreau sa stiu si eu , sa imi cer drepturile.

  16. Dan Aldea

    Ei lasati ,nu fiti asa modest.O sa se afle in curand si cine e papusarul care trage de sforile dumneavoastra.Putina rabdare adevarul invinge intodeauna.

  17. Robinson Crusoe

    Aldea o fi de la ALDE!

  18. Bine domnule Aldea, cand aflati va rog sa imi spuneti si mie, dau o bere pe chestia asta. Oricum slabe incercari si efectiv inutile. Dar daca sunteti platit bine, continuati. Ma bucur sa stiu ca in felul asta niste copii sau nepoti mananca si ei un Hohland in loc de lapte si corn .

  19. Apropo domnule Aldea aveti grija sa nu cadeti in canal.La vara ne vedem la un pescuit?

  20. Dan Aldea

    Ne vedem poate chiar maine la plimbarea din piata Victoriei.

  21. Ma indoiesc domnule Aldea. Se cirscula pe relatia Medgidia-Bucuresti? Mare minune. Apropo, de ce va tot schimbati adresa de mail si puneti adrese fictive? Va e frica sa nu fiti identificat?

  22. cpt. Ignat

    Da di shi va shertati bre? S-o umflat ranza in voi? Daca n-aveti ce face, mergeti la bucatarie si pregatiti ceai cald pentru manifestantii de maine. Si confectionati placarde. Nu uitati de lozinca asta : „CAPUL LUI MOTOC VREM” !

  23. ifrim

    Pai si daca avem multi fosti militari in parlament e de bine ca doar nu vor propune anularea pensiilor militare ci cresterea coeficientilor de grad, functie adica cele permanente si nu sporurile conjuncturale!

  24. @Ifrim,
    Asa ar fi normal si asa ar fi de asteptat. Unii insa se ocupa de legea vanatorilor pentru ca de cand sunt in Parlament au devenit vanatori activi iar militari doar asa in rezerva, cand se dau grade.

  25. Draghici Ion

    Constat ca e foarte greu sa realizam unitatea tuturor rezervistilor.Unii sunt deja cumparati, altii urmeaza sa fie cumparati. Ce marfa ieftina am ajuns!

  26. Murphy

    Vericule(Marine), ma poti lamuri si pe mine cati fraieri are rahatul asta de Dogaru in sindicatul lui de kkt? Din cate am auzit toti sefii din sindicatul asta sunt fosti muncitori cu gura sau fosti cantareti(turnatori) la Dinamo (D4-CI).Imi pare rau ca nu pot participa maine la marea adunatura din Bucale- distanta prea mare, apx.550km, insa va rog pe cei care veti fi acolo sa-i transmiteti lui Dogaru si Pricina un calduros PZM din partea unui membru al promotiei 1967-Sibiu!

  27. @Murphy,
    De regula nu las astfel de comentarii dar fiind la prima abatere, si tinand cont de faptul ca totusi ai „mascat” un pic expresiile, ma limitez sa te rog sa eviti pe viitor astfel de exprimari. Dupa cum stii nici eu nu ii iubesc pe cei doi, dar asta nu ma impiedica sa ma respect nefolosind formule si expresii de biciuscar. Din acelasi motiv nu le pot transmite urarile tale desi sunt convins ca le-ar cam merita. Deci te rog, hai sa ne respectam blazonul.

  28. Dan Aldea

    Medgidia zici ? M-ai prins .Inseamna ca am uitat ca un ip poate fi localizat usor cu un amarat de locator ip iar proxy serverele astea pacatoase ”nu” il pot pacali . Oricum multumesc ca ”m-ai localizat ”intr-un oras cu un vin bun.Cere de la stapanii tai care te papuseaza o prima pentru asta ca sa ai bani sa dai o bere cand ne vom vedea.Vezi ca in Medgidia ”la noi ” se bea doar lacrima lui Ovidiu .Haaa haaaa haaaa.

  29. Iulian

    Marine,
    tare mi-ar fi placut sa vii si sa fii langa militarii adevarati in P. Victoriei, zau!
    Apoi mancam ceva si o bere la Hanul Voievozilor!
    Acum ca nu este Iordache si e Dogaru, am eu vre-o vina?
    Dupa un protest memorabil a ales sa stea la o parte!
    Eu, oricum, voi cauta din priviri bicicleta lui!

  30. @Iulian. Cine ti-a spus ca nu vin ? Aldea?Ce sa iti fac eu daca te iei dupa gura lumii?

  31. Iulian

    Nu, nu Aldea!
    Am tras eu o concluzie posibil gresita, plecand de la poazitia ta reritor la Dogaru!
    Este bine ca m-am inselat!

  32. @Iulian,
    Faptul ca nu aprob majoritatea deciziilor lui Dogaru, atitudinea lui, tradarile lui si modul in care manipuleaza oamenii este una, iar ceea ce consider eu ca trebuie facut e alta. Nu sunt atat de absurd incat sa nu merg la piata numai pentru ca ar putea fi acolo cineva pe care nu il agreez.

  33. ifrim

    Eu incerc sa ma pregatesc si psihic pt. un raspuns de genul: ” Se va constitui o comisie de lucru interministeriala care va analiza studiul de impact bla,bla,bla….( 5min. limba de lemn) ca atare musai stabilit locul si data urmatoarelor adunari cu impact gen Dvslu,Mk,cmdm.OtAn deoarece ei au stabilit disponibilizarea noastra dar nu si umilirea!