SMURD pentru delfini

Categoria Divertisment

delfini

Nu aş fi abordat acest subiect dacă nu s-ar fi aglomerat ştirile cu date despre animăluţele de companie. Pentru mulţi, animale de companie înseamnă cătei, pisici, iepuraşi, porcuşori de Guineea, papagali. Pentru alţii, animăluţe de companie înseamnă orice animal care poate fi ţinut în casă sau în curte, incluzând raţe, zebre, crocodili, măgari, zburătoare, târâtoare, rumegătoare sau de orice altă categorie. Pentru fostul deputat  Cernea de exemplu, delfinii nu sunt animale în sensul general acceptat, ei sunt persoane non umane. Să fiu sincer, dacă e să privim în structura Parlamentului a clasei politice în general şi a guvernanţilor, constatăm  că avem acolo o gramădă de delfini, dar şi o sumedenie de animăluţe de companie în special târătoare sau târâturi, că nu mai ştiu cum se spune.

Constanţine, ţine seama …

Nu mai departe de ieri, domnul Daniel Constantin fostul animălut de companie al lui Dan Voiculescu, adică persoana umană care îl acompania  pe Varan peste tot şi zâmbea frumos în faţa camerelor anteniste, s-a trezit spunând ceva despre posibilitatea renunţării la cota unică de impozitare. De, crescuse omul în faţa propriilor ochi, acuma e viceprim-ministru şi a crezut că poate să spună şi el ceva din capul lui. Numai că întrebat de presă ce crede despre declaraţia lui puppy Danuţ, domnul Dragnea l-a readus scurt la poziţia de origine,  spunând: „Domnul Daniel Constantin ar trebui să-și vadă de problemele de la Ministerului Mediului.” Dănuţe tată, mergi matale prin arhivele parlamentului,  reia proiectul lui Cernea de unde a rămas, trece-l prin Parlament şi apoi deschide gura. Până atunci, ciocul mic, chiar dacă eşti la putere.  Hai că se poate!

Sorin câine de circ

Cu aceeaşi ocazie cu care i-a arătat lui Daniel unde îi e locul, domnul Liviu l-a plantat şi pe Sorin  Grindeanu,  o altă persoană umană cu pretenţii de delfin.( N.A. Delfin, în  istoria Franţei era considerat cel care urma să moştenească tronul).   Domnul Dragnea   a ieşit pe posturi să vorbească despre unele măsuri ale guvernului, despre controale asupra activităţii unor ministere, despre Ordonanţe de Urgenţă,  fluturând sabia lui Zorro  în mâna stângă. În ce calitate?  Aceste măsuri, proiecte, activităţi  care ţin de activitatea guvernului, ar fi trebuit anunţate sau propuse de primul ministru în funcţie, nu de şeful de partid. Acuma să nu mă credeţi atât de infantil, încât să nu ştiu cine conduce de fapt guvernul, dar măcar aşa, de ochii lumii, să îl fi lăsat pe domnul Grindeanu să anunţe el ceea ce voia Dragnea să facă, să dea măcar aşa,  o tentă  de  credibilitate poziţiei lui Sorinel. Nenea Liviu însă nu, el ne arată cu această ocazie, clar şi fără echivoc, rolul, dar mai ales locul lui Sorin Gringeanu. Iar Sorinel acceptă şi se face că conduce, dând şi el din buze din când în când, în momentele în care Dragnea îşi îngrijeşte hamsterul. Nu e mai puţinn adevărat că Sorin e învăţat cu poziţia asta încă de pe vremea când creştea la umbra lui Ilie Sîrbu  şi  se sponsoriza de la Bega Grup. Sorine, aport!

Tudy, regele puppy

Pentru cei doi, dar şi pentru alţii ca ei, care umplu băncile parlamentului şi cabinetele puterii, un băiat finuţ, cu nume predestinat a clocit şi vrea să pună în practică un proiect măreţ. Domnul Tudor Ionescu, Tudy pe numele de puppy, pe care cei care îl cunosc îl cunosc drept fostul iubiţel al Oanei Zăvoranu, a decis să înfiinţeze un SMURD pentru animalele fără stăpan. Cât era Bucureştiul plin de maidanezi, Tedy a stat cuminte în casele Oanei. Acuma, când au fost omorâţi toti şi mai sunt 2-3 pe ici pe colo, ( cei mai mulţi prin cercurile politice, dar şi prin presă, servicii, adică peste tot pe unde e nevoie de ei,) pe Tedy l-a apucat grija lor, în lipsa de alte preocupări. O să moară de oftică domnul Cernea, că nu i-a venit lui ideea, că uite, acuma avea şi el un adăpost asigurat, pentru că pe lângă servicii SMURD pentru animăluţe fără stăpân sau cu stăpâni autoritari aşa caaaaaaaaa….,   domnul Tudy are în vedere şi un hotel al primăriei Bucureşti, unde să adaste companionii abandonaţi, ai căror stăpâni nu au grijă de ei, sau sunt arestaţi.  Pentru cei interesaţi, domnul Tudy poate fi găsit la Primărie. Doamna Primar în schimb,  poate fi găsită prin Gara de Nord. Fiecare cu preocupările lui.. de imagine, bine înţeles.

Proiectul e supus dezbaterii publice, deci oricine îşi poate da cu părerea în cap.  Eu tocmai mi-am dat …

PS: Apropo de abuzuri, aud că domnul Iohannis i-a chemat la el pentru a cere lamuriri privind bugetul pe 2017 pe primul ministru şi pe cel al finanţelor, fiind „îngrijorat”. Ciudat, dar  nu am auzit să îi fi chemat la el pe doamna Kovesi şi pe domnul Coldea pe care totuşi îi numeşte şi de care răspunde direct. Să înţeleg că nu îl îngrijorează soarta justiţiei? Pe de altă parte, nu reuşesc să găsesc articolul din Constituţie care face din el inchizitorul guvernului. Am găsit numai art 87 care spune că dacă simte nevoia să vadă ce face guvernul poate să participe la şedinţele lui şi chiar să le  prezideze. Ăstuia nu îi mai ajunge tarlaua e bun de pus la plug. Prost cine se duce… nu cine îi cheamă.Hai Bubico, hopa sus, hopa sus la nenea Iohannis. Brravooooo! Cine e mic şi bea lăptic?

ttp://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-21485037-hotel-primariei-pentru-animalele-companie-smurd-politie-veterinare-propuneri-dintr-proiect-municipalitatii-bucuresti.htm

http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-21485037-hotel-primariei-pentru-animalele-companie-smurd-politie-veterinare-propuneri-dintr-proiect-municipalitatii-bucuresti.htm

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-21500506-culise-detalii-relevante-din-cariera-politica-lui-sorin-grindeanu.htm

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

29 Raspunsuri la SMURD pentru delfini

 1. geofreeland

  Dragnea, indiferent cum am lua-o, e omul politic al anului 2016. Ca ne place, ca nu, e treaba fiecaruia sa o spuna la vot. Ca romanii au votat un program „Dragnea” pentru tara e o alta chestie la care cei ce macane tardiv putau s-o faca tot la vot. Condamnarea lui Dragnea, nemotivata de Inalta Curte din lipsa de hartie si creier, e o facatura de nota 10, de Guiness, ca vezi Doamne, Dragnea si-a mobilizat aparatul de partid sa scoata lumea la vot la referendumul din 2012 si a obtinut beneficii pentru partid. Noaptea mintii. Basescu indemna public lumea sa nu iasa la vot, tot pentru beneficiile lui. Ce e mai de condamnat aici? O porcarie bezmetica, agreata de niste romani la ceaiul de dimineata, gandind prin gaura covrigului, „auoleoooo penalu’ fura sandwich-urile copilasului!” Nenea buldogu’ blagian primea genti, mormane, toptane de bani cash pentru campanie. Alea nu se pun. Nenea Ioan Oltean cu gagica lui mult prea tanara furau la greu milioanele primite de la FMI si nu se agita nimeni. Asta nu se pune. Tanti Lenuta, cea cu curul pe coltul mesei cotroceniene basiste, cum zice alta tanti, Saftoiu, e bine merci la banuti, trai neneaca!, de rontait cu tinerelu’ prin Maldivele insorite, spaguia constructorii de terenuri de fotbal in panta, parcuri la tara sa aiba ce paste caprele, locuri de joaca pentru copii in sate fara copii dar cu babute, telegondole fara turisti, japca terenuri, statiuni climaterice. Nici asta nu se pune. Dar sa ne intoarcem la Dragnea si cei care au alergie la el. E programul lui si in fata refuzului SUA de a numi un musulman si femeie, probabil speriate de kamikazele care se autodetoneaza, ce putea sa faca? L-a numit pe Sorin care sa-i puna programul in aplicare. E rau in asta? Unii zic ca da, dar de ce, nu spun. Trancane numai asa, doar, doar, o savarsi Sorin o greseala de capu’ lui sa aiba munitie de presa. Ca e pe post de delfin, ma bucur, desi convingerea mea e ca Sorin e un om care nu e dus cu capul, se califica la locul de munca si cred ca va deveni un politician redutabil. Programul lui Dragnea, deocamdata, a dat un respiro poporului, dar ma intreb cati din cei care transpira pe aici l-au citit? Io zic sa-l citeasca toata lumea, numai asa poate aduce o critica, adica la obiect. La liberali si sorososti nu am de unde ma inspira. Ei nu exista decat la frecat clante, cu sustinatorii lor, tot mecanici de yale. E bine de stiut ca programul Dragnea e mai mult liberal decat socialist asa ca etichetele puse de nevolnici la trup si mai ales la minte sunt niste hartii igienice refolosibile si pe post de servetel.

 2. @Geofreeland,
  Vad ca nu te deosesti prea mult, conceptional, de membrii de partid, indiferent ai carui partid. Domnule Draga, eu nu vorbeam acuma nici despre dosarele lui Dragnea, nici de a le lui Basescu, nici de ale lui Iohannis. Punctual, eu vorbeam despre amestecul; lui Dragnea acolo unde nu ii fierbe cioarbea si abuzurile pe care si el le face, indiferent in numele cui. Daca ti se pare normal ca el sa comita abuzuri pentru ca a fost abuzat, sa fure pentru ca a fost furat, sa bata pentru ca a fost batut, e treaba dumitale, mie nu. Dar, oricum ai lua-o, nu e usa de biserica. A fost condamnat in bataia aia de joc de proces ca sa nu i se faca altul, ca si Nastase, ca si Voiculescu, si ca si altii care au fost doar linistiti, nu omorati, pentru ca daca ar fi fost fiecare cercetati si condamnati pentru alte lucruri facute dar nespuse si trecute cu vederea, nu trebuia sa mai fie nici unul liber pana ne ieseau copii la pensie. toata che4stia asta cvu condamnarile politicienilor fac parte din jocurile lor si sunt facute pentru prostii care platesc biletele si se uita la ele.

 3. Apropo de programe, Programul partidului Comunist era cu mult mai bun decat cel al lui Dragnea si totusi nu aud pe nimeni sa il laude.

 4. geofreeland

  @Neacsu
  Nu mor de dragul lui Dragnea, cum nu mor de dragul niciunui politician. Totusi, o minima prudenta trebuie si din partea noastra.

  „Domnul Dragnea a ieşit pe posturi să vorbească despre unele măsuri ale guvernului, despre controale asupra activităţii unor ministere, despre Ordonanţe de Urgenţă, fluturând sabia lui Zorro în mâna stângă. În ce calitate?”
  Asa face si Angelika lu’ Merkel. Asa fac toti sefii de partide care au castigat alegerile prin Europa, prin America. Ce ar fi trebuit sa faca Dragnea? Sa taca malc cand romanii vor sa stie stadiul programului lui?

  „Iar Sorinel acceptă şi se face că conduce, dând şi el din buze din când în când, în momentele în care Dragnea îşi îngrijeşte hamsterul”.

  E prematur sa criticam asa. Nici nu lua in primire un Guvern. Nu trecura nici cateva luni. Ce vorbim noi aici? Sa-l lasam un pic sa-si intre in paine si apoi cu gura pe el. Eu asa zic.

  „Doamna Primar în schimb,poate fi găsită prin Gara de Nord. Fiecare cu preocupările lui.. de imagine, bine înţeles.”

  E bine ca un primar umbla prin oras, in mijlocul oamenilor. Dar face si treaba. Un sondaj arata ca 76% din bucuresteni apreciaza masurile „firesti”. Iar chestia cu imaginea cred ca e absolut necesara, de maniera, „uite, si primarita noastra e prin gara, ajuta oamenii pe ger!”. Ori nu trebuia sa iasa din biroul caldut? Nu stiu ce-o fi facut Olguta prin Craiova, dar eu am auzit ca fu si pe la stadion, si prin Craiovita si prin centru. Si craiovenii au votat-o la greu.

  Cred ca daca un primar iese in mijlocul lumii si nu e scuipat sau sa i se sparga oua in cap, e de bine.

  Sunt de acord cu prudenta, adica o rabdare, care e o asteptare cu sens.

 5. Magda

  Hihihi….strașnic articol încă de la început!

  Io zic mai degrabă că politicul e plini nu de animăluțe de companie, ci de adevărate LIGHIOANE, mai ales CAMELEONI…care-au luat forma și culoarea partidelor, a stăpânilor lor vremelnici de la butoanele conducerii (asta aprops de Daniel Constantin, și nu numai…majoritatea traseiștilor care, atât de versatili sunt, încât de fiecare dată când saltă din floare-n floare, sau de pe o cracă pe-alta….sunt siguri că ne-au convins cât de BUNI sunt ei la TOATE…dar numai în anumite condițiuni – CA PORTA-VOCE eventual, a ăluia mai mare din partid, asta ca să nu și-o ia peste bot cu ziarul pentru că au îndrăznit să facă treabă mică și/sau treabă mare în casă, ca unii care se cred déjà pe picior de egalitate cu stăpânii, eventual – SINGUR(i) ACASĂ!

 6. Magda

  Sorin – câine de circ?
  Hmm….s-ar putea să eziste nește suprize-suprize….ceva mai încolo!
  Dacă prinde CHEAG, să vezi HORA UNIRII-n guvern și Parlament !
  Și, până la urmă – E CÂINE sau HAMSTER?
  Dacă nu-i nici una, nici alta, poate porcușor de Guineea?
  Io zic că-i o VIDRĂ, care se joacă-n ape tulburi și care deocamdată – face pluta, adică se ”predă” ălui mai puternic (în limbaj animalicesc…), dar mai târziu, NU SE ȘTIE ce poate să facă!

 7. Magda

  Bun și P.S.-ul :)))))
  Păi dacă nenea Iohanis ”vorbește cât gândește, și gândește cât vorbește”, așa și cu îngrijorarea = pe cât se grijește BINE de sine (adică se menajează), pe atât vrea să-și păstreze starea de BINE, nepăsându-i de binoame, și alte piroane bătute în fusta ăleia legate la ochi, care mai mereu se împiedică…având orbul găinii, pentru că s-a vrut a fi O ÎMPIEDICATĂ!

 8. geofreeland

  @Magda
  Ai prins ideea. Si eu cred la fel, Sorinel, va invata ce inseamna jocul la inalt nivel. Sa nu uitam ca omul de baza al lui Dragnea, totusi, in Guvern e Sevil. Pe ea n-o suspectez decat de cinste. Pentru ca nu are alura de om politic. Sorinel, da, e un lup tanar.

 9. @Geofreeland,
  u ma laud dar am pretentia ca ma pricep la citit, mult mai bine decat la scris. Citesc pe fata omului ceva de speriat. Am facut o experienta cu o fosta colega de generala si i-am citit colegii de clasa din liceu dupa fotografia de absolvire. Nu am gresit nici unul. Despre Dragnea nu mai spun nimic, ar trebui sa il stii si tu. Doamna Firea este o stirista, isi da ochii peste cap si atata tot, la ea totul este impresie si impact media, in rest nimic altceva nu o intereseaza. Capacitate de sinteza vax, autoritate zero, abilitati de leader lipsa. Are mare noroc ca are toti primarii de sectoare din PSD si nu ii [pun bete in roate ca altfel ar fi fost varza. Mai traim si mai vedem. As vrea sa o vad prin Bucuresti singura, daca se poate camuflata, fara sa stie nimeni cine e, ce vrea, doar sa observe si sa traga concluzii, nu cu o droaie de consilieri si reporteri dupa ea.
  In ceea ce il priveste pe marele prim-ministru, mare teapa o sa iei cu el. Cine s-a scolit la scoala lui Sirbu, si apoi l-a matrasit nu poate fi decat un caracter de doi bani. Asta spune totul despre el. de fapyt chestia asta se cam poarta prin PSD, vezi cuplurile Nastase Geoana, Geoana Ponta, Ponta Dragnea. Acuma urmeaza cuplul Dragnea -Grindeanu. Nu ma indoiesc ca dragostea nu va dura mai mult de o vara.Grindeanu e santajabil. Nu va rezista lui Iohannis, care il va chema la cafea pana cand va ceda, ca Oprea. Nu uita cine l-a sfatuit pe Ponta sa isi dea demisia din PSD spre binele partidului. CINE RIDICA SABIA TRADARII, DE TRADARE VA AVEA PARTE.

 10. @Magda,
  Sorinel este un om fara caracater, se vede asta dupa felul in care priveste cand vorbeste. Ca si MRU, priveste in laturi, nu se uita in ochii omului cand vorbeste cu el.Dragnea tocmai si-a tras un sarpe la san.

 11. @Geofreeland,
  Apropo, cand o sa afli de ce „l-a iertat” Firea poe Basescu si si-a retras plangerea in dosarul cu santajul, si cat a costat aceasta iertare, sa imi spui si mie.

 12. Vladimir Putzin

  Azi noapte la zapada.
  – Sefu’, mi s-a rupt coada si la lopata asta !
  – Reazeama-te dracu’ si tu de basculanta aia, ca la ora asta n-am de unde sa-ti dau alta !!!

 13. Vladimir Putzin

  Iarna vrajbei noastre.

  In Carpații de Curburaă
  Multe grade minus fură
  Si se-aşteapta explicatii
  Cât furară tehnocratii.

 14. Vladimir Putzin

  Omul potrivit la locul potrivit.

  Domnul Dragnea cel cărunt
  A gândit iar fara greş
  La un minister defunct
  Cel mai bun ministru-i LEŞ !

 15. geofreeland

  Nu contest ca fizionomia, sau pentru politicieni, antropomorfia (sic!), mesajul gesturilor, ticurile, comunicarea, comportamentul, toate insumate, pot crea o imagine a priori despre un ins. Si nu neg asta si cred ca dl. Neacsu are aceasta capacitate de a disemina psihologic profilul caracteriologic al oamenilor. Problema nu e asta. Noi ne cantonam in a discuta despre indivizi. E drept ca indivizii pot fi, ca emblema, mesagerii unor curente sau miscari revolutionare. Niste napoleoni,tzari,imparati etc ce au determinat cruciale cotituri istorice. Ori in cazul nostru, dragneii, iohanisii, ciolosii sunt niste simple marionete coincidente vremurilor noastre. Actori pe o scena inchiriata.

 16. @Geofreeland,
  Iara sunt nevoit sa te contrazic. Poate dragneii, ponteii, baseii, iohaneii sunt simple marionete , figuranti, puppy in fata celor din afara dar ei, acesti catelusi care fac sluj in fata altora, ne conduc, ne stabilesc pensiile, salariile, bugetul, accesul la sanatate, sau mai degraba la cimitir, cu taxele de rigoare si tot ce tin de viata noastra. Ar fi o mare greseala din partea noastra sa ii lasam in pace numai pentru ca sunt vanduti si manevrati de altii, pentru ca in acest fel le dam verde si vor continua pe acelasi drum.

 17. geofreeland

  Ok, sunt de acord sa-i scarpinam p-astia de le-or merge fulgii lor, ca noi suntem prea jumuliti sa mai avem. Dar nu intelesei cum vine vorba asta „Vad ca nu te deosesti prea mult, conceptional, de membrii de partid, indiferent ai carui partid.” ? Chiar nu am inteles. Daca si eu oi fi indoctrinat talibanist si banuit de partizanat inseamna ca suntem pierduti de tot. Ma chiar intreb, de ce sa fiu acuzat, asa tam-nisam de chestia asta „conceptionala” a membrilor de partid? Oricum am o sansa, „nu te deosebesti prea mult” adica totusi ceva ma deosebeste. Acel ceva e fundamental, zic eu. Nu mi-a placut minciuna, inselatoria si delatiunea ca metode de a face arginti. Asta am facut toata viata. Munca, forte proprii, renuntari, curaj si ambitie. Mama mea m-a invatat sa nu cer de la nimeni nimic. A cere, in conceptia ei, insemna a ceda din demnitate. Pe vremuri, copil, traind numai din leafa tatei si eu si mama, cu doua trei zile inainte de marele eveniment al lefii, cautam pe sub pat, sifonier, buzunare, cate un banut, doi, sa luam paine. Asa am invatat sa-mi gospodaresc putinul real si sa-l dramuiesc in proiectele mele de viata. De fapt, planificarea, o necesitate in armata, o stiam de la mama. Prevedeam, intuiam evenimente viitoare, luam in calcul neprevazutul, intelepteam crancen cheltuielile pe prioritati, pentru cei 4 copii. Daca asta fac „membrii de partid” ma simt onorat sa fiu membrul de partid al poporului roman, care, sunt convins, au facut la fel ca mine. A trait in privatiuni, cedand din propria fiinta pentru fiintele de care erau responsabili. Copiii de acum care muncesc sa ne platesca pensia.

 18. ion

  Vad ca iar va pute sub nas si nimic nu va convine. Macar Dragnea et comp. incearca sa faca ceva spre deosebire de „guvernul meu”, iar a-i eticheta ca-s hoti dovedeste cat de perversi pot fi postacii portocalii. Daca nici acum nu va convine ca vi s-au marit pensiile si salariile, ca s-au redus unele taxe, ok, bine ca ciuma portocalie v-a dat mai mult. Iar daca omul munceste si se zbate sa faca ceva, nici asa nu-i bine. As vrea sa va vad in locul lui Firea, ce mare branza faceati? E usor a scrie versuri…

 19. Ioane Ioane, cum te grabestitu ca gaina in mijlocul gunoiului si cotcodacesti de parca ai fi pe un munte de rame. Asteapta sa te vezi cu pensia si salariul crescut, apoi asteapta sa vezi cat vor creste costurile la diferite produse, ce taxe se vor mai introduce , apoi fa o socoteala si vezi cu cat ioti ramane la sfarsitul lunii din salariu sau pensie. Abia atunci sa te bucuri, daca ti-au ramas bani si de o aspirina.Pana una alta, eu nu m-am legat de programul PSD dar il voi urmari, pentru ca un punct anume ma intereseaza in mod deosebit. Pun insa pariu ca nu il voi vedea realizat.Asa cum Dragnea sta cu ochii pe respectarea programului de guvernare, asa stau si eu, sau nu am dreptul? Pana una alta, isi depaseste atributiunile si asta nu e bine.

 20. Vladimir Putzin

  -Ion
  Bade Ioane m-am gandit sa-ti fac
  Vreo doua versuri de ti-ar mai fi pe plac
  Dar iti citesc in scris reaua credinta
  Si-ati fi pe plac imi e cu neputinta

 21. @vladimir

  Soarele e sus pe cer Apele mai seaca Ma cam doare-n tur de tot Dar sper c-a sa-mi treaca.

 22. Magda

  @Ion…dulce naivitate condimentată cu încrâncenare…cine nu-i cu mine ori cu cu trandafirii lui Dragnea-n gură, e înciudat și portocaliu din cap până-n picioare, precum icterul mecanic produs de fostul PDL, și băsist pe deasupra!

  Ioane, n-ai fost atent la ce-a spus M.Neacșu în legătură cu toată șleahta de puppy care acționează la comandă exterioară lor, deci – externă României!

  Problema românilor pe care NIMENI n-are curaj s-o spună ÎN DIRECT, sună cam așa: CÂT NAIBA MAI ACCEPTAȚI SĂ VĂ LIPIȚI (POLITIC) DE PAIAȚELE TRASE DE AȚE, CREZÂND DIN 4 ÎN 4 ANI…. BA PE UNII, BA PE ALȚII, CÂND DE FAPT, ȚARA-I CONDUSĂ DIN UMBRĂ, DIN AFARĂ, DE FORȚE OCULTE, DE-O OCUPAȚIE CARE-A ACȚIONAT CU CEL PUȚIN 6 LUNI ÎNAINTE DE ”REVOLUȚIE”…restul, e CANCAN, adică o mimare de democrație (veșnic tănără) prin așa-zisul ”exercițiu” democratic a cărui rulare, repetare a dus la tembelizare și afundare tot mai mare, nu la realizări ( mici sau mari ) nici măcar la NORMALITATE!

 23. Magda

  @Vladimir Putzin 🙂

  Ion, poate nu e rău intenționat, e doar nostalgic sau idealist, NU și realist!
  Nu vrea să-i se ducă probabil pe apa sâmbetei, SPERANȚA…care moare ultima!

 24. Magda

  @geofreeland…

  Vom vedea CINE a avut dreptate: noi, sau M.Neacșu în privința lui Sorinel 🙂
  Episodul copilului ascultător, cu pantalonii încă scurți (sau trei sferturi), cu guma-n gură, dar cu praștia ascunsă-n buzunar, nu va dura mult!
  Dacă are voie de la STĂPÂNIRE, poate deveni OBRAZNIC, chiar SARCASTIC…nu așa a făcut și Tăriceanu cu Băsescu?
  La un moment dat, s-a răsculat chiar și liliputanul Boc din câte mi-aduc aminte…

 25. geofreeland

  @Magda
  De fapt, nu stiu daca e de caderea cuiva sa lipeasca etichete altcuiva in lipsa de argumente. Io am zis ca Sorin e un lup tanar. Nu era eticheta, m-am referit ca despre oricare tanar politician. Si sper sa fie un lup dacic. Eu mai cred ca, cine isi iubeste tara, trebuie sa fie rezervat atat fata de exaltare cat si fata de pesimismul molipsitor. Asta din bun simt si din autocontrol. Deocamdata guvernul actual se tine de program. Cel putin cel social. Astept si masurile economice, proiectele de infrastructura care necesita locuri de munca, facilitatile pentru micii investitori privati, cresterea consumului din productie proprie, reabilitarea agricola, creditarea pe proiecte si nu pentru consum etc. Discutia pe tema politicenilor dupa vorbele lor si nu dupa fapte e paguboasa. E tot un fel de politicianism tont, cam ceea ce fac zabaucii de liberali azi. Viata noastra e una, e scurta si trebuie sa ne-o traim in iubirea de aproape. De aceea si opiniile diferite. Tocmai asta e respectul de sine.

 26. geofreeland

  Lucrul cel mai periculos e ca rusii au tehnologia MAGRAV, la fel si iranienii, si francezii. Cu tehnologia MAGRAV, printre altele, scutul de la Deveselu e de decor. https://armoniacosmica.wordpress.com/2015/05/06/armele-high-tech-americane-au-inceput-sa-fie-blocate-prin-tehnologia-keshe/

 27. Magda

  @geofreeland…

  Acum o dai cotită…vezi Doamne, tu NU ai etichetat, NU pesimismului molipsitor, NU exaltărilor, etc, ect, șamd, șamd…
  Dacă tot ai ceva de zis…zi-o, cu subiect și predicat, nu după perdea, bine?
  Cine e exaltat?
  Cine e pesimist?
  Și-apoi, d-abia au pus picioru-n pragul Guvernului și tu zici c-au început ”bine”…a mai zis-o careva, ca urare – SĂ TRĂIȚI BINE! Și-am trăit s-o văd și cât a fost de ”BINE”….

  Hai să trăiești!

 28. Vladimir Putzin

  @Magda
  Toata lumea spune ca „speranta moare ultima”, dar nimeni nu se intreaba cum traieste ea …
  Iti urez zapada curată !

 29. Magda

  @Vladimir Putzin…

  Speranța de obicei, nu ”trăiește”, SUPRAVIEȚUIEȘTE…și-l face pe posesor să meargă înainte, în ciuda tuturor temerilor, a vremurilor potrivnice!
  Iar când MOARE, poate – paradoxal – tocmai prin lipsa oricărei nădejdi, fără a deznădăjdui însă…să-l facă pe fostul ei posesor, să acționeze așa de nimerit, încât ea (speranța), să renască din propria-i cenușă sau…să-l ”omoare” și pe posesor, imediat după ea, prin lipsa implicării din partea acestuia!

Statistici T5