Se înmulţesc cutumele la Cotroceni

Categoria Divertisment

ierbicid

 

Un bun amic, militaur rezervist, ca şi mine,   m-a întrebat mirat, ca tot românul cum se face că la ceremonia de investire a domnului Trump, undeva pe lângă Miami, au fost invitaţi domnul  Grindeanu  şi  hamsterul Dragnea, dar nu şi domnul care mai vine din când în când pe la Cotroceni.

“Măi vere … eu mă căznesc de vreo 3-4 ore să înţeleg! Adică functionarii ăia de la Casa Alba s-au tâmpit!? Cum adică să îl inviţi pe Dragnea la ceremonia de investire sau ce paranghelie face ăia la DC … Păi ei nu stie că ăsta e penal!? Adică dacă nu are voie să vină la o amarată de defilare dintr-o ţară cocotieră / porumbieră / cerealieră … de rangul 5 …. dar are voie la Casa Albă!? Păi numa când zici Casa Albă ţi se înmoaie chilotii pe tine! Ceva nu e clar …. cred că e ceva manipulare ….. sau cum zicea unu care a făcut scoala de balet cu tine la Sibiu … Florin Mateo …… cică la ceremonie poate participa cine vrea … că invitaţiile oficiale se pot cumpara … ştie el că costa numa 250.000 $ ….. E mare Grădina Domnului ….”

Iniţial am crezut că şuguieşte, pentru că nu puteam crede că ar exista undeva prin lume un alt presupus şef de Stat care să transforme simpatiile personale în cutume. Cercetând eu prin Goagăle am constatat că totuşi aşa era, o anumită parte a presei a sesizat faptul că domnul Iohannis nu era agreat de personajul Donald la Casa Albă cu ocazia înscăunării. Măi să fie, mi-am spus,  e groasă, dar se prelinge subţire.

Cum eu sunt om serios şi nu las oamenii nedumeriţi m-am pus şi i-am dat un răspuns, de fapt mai multe, după cum m-a dus pe mine capul:

Măi vere, una din mai multe:

1. Ori Casa aia  Albă nu ştie cine e preşedintele României, că nu a auzit de el fiind el cam  mut;

2.Ori nu îl consideră presedinte pentru că nu e,  şi este doar un Globe trotter sau trotuar cum se zice la noi;

3. Ori Mutu nu l-a informat că Dragnea e penal deci nu stie,  cum nu a stiut nici Mutu că Băsescu e penal cand l-a invitat la tribună;

4. Ori a ştiut toate astea dar l-a durut în basca de protocol, asa cum l-a durut şi pe Mutu când nu i-a invitat pe Tări şi pe Liviu la 1 decembrie;

5. Ori a vrut să se răzbune peMutu să vadă şi el cum e să facă fiecare cum îl taie capul, dar mai ales, cum e să fii lăsat singur acasă;

6. Ori a vrut să îi arate lu Mutu că la el e o cutumă, să nu invite pe cei care  fac parte din ONG-urile lui Soros şi le ridică în slăvi;

7. Ori Coldea a vorbit el la Washington să îl primească pe Dragnea, sau să nu îl primească pe Mutu,  asa cum a vorbit să nu îl primească pe Ponta când cu şuşaua;

8. Ori a pus Putin o vorba bună şi a zis să cine are scut e scutit de prezenţă;

9. Ori se strânge latul în jurul lui Mutu iar Trump stie ceva ce noi nu stim şi probabil nici Mutu;

10. Ori Trump nevăzându-l pe Mutu pe sticlă in ultimele 2-3 săptămâni, de când cu circul Ghiţă,  a crezut că  Mutu este în incapacitate de plată, nu are cu ce să îşi plătească avionul fără Ghiţă,  si l-a trecut pe lista celor pierduti in spatiu;

Ori cate un pic din toate.

 

Aud că cineva de la Cotroceni a anunţat că ar fi vorba de o cutumă americană, ca la astfel de ceremonii să nu fie invitaţi preşedinţii de stat ci doar femeile de serviciu ca să mănânce şi eele gratuit o măslină, o atenţie, o scobitoaremoca. Ştiam eu că e vorba de o cutumă ceva, era imposibil să nu apară. Cum se întâmplă ceva rău prin Cotroceni, cum cresc cutumele pe trepte. Măi băieţi, ăştia din SPP, mai băgaţi şi voi o motocoasă ceva, un ierbicid, că se împiedică domnul preşedinte de păcătoasele alea de cutume şi îşi rupe ceva că de spart nu are ce.

 

 

http://www.evz.ro/iohannis-a-anuntat-de-ce-nu-merge-la-ceremonia-de-investire-trump.html

 

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

8 Raspunsuri la Se înmulţesc cutumele la Cotroceni

 1. Republicanii sunt cu PSD. Bush a fost la București când a apărut curcubeul… Un bun prieten român american, om de afaceri, e amic cu Trump și cu cei din PSD. România e cel mai stabil stat NATO de la Marea Neagră, în care ei au vrut să vină de mult timp. Prietenul meu, B.C., amiral în rezervă american, care e cu democrații, profesor universitar pe bune, nu ca Oprea, dar nu la vreo academie de informații, ci la MIT,doctor în fizică cuantică, nu în științe militare, că la ei nu există așa ceva, m-a pus la curent.

 2. Mateescu

  Sa vedem citi sefi de state o sa fie invitati la ceremonia de investire si ne lamurim. Nu ami avem mult de asteptat.

 3. Cum spuneam, Cutuma fir-ar mama ei de comunista..

 4. Iulian

  marine.
  nici una nici alta, ci Mister Mutu nu a dorit el sa mearga pt ca Lulutza i-a spus ca Trump este putin penal, cum este si ea putin plagiatoare!
  Ei…daca era ceremonia la Miami….ehehe, ce ar mai fi mers! 2 saptamani spunea ca a tinut ceremonia, ca Nunta Zanfirei!
  Dar asa? 2 zile? Nici nu se da jos bine din avion si gata, acasa!?

 5. Iulian

  Scuze pt *marine! Erata: Marine

 6. Scriu astia pe net(si io cre’ca asa e)ca Trump nu l-o invitat pe sas ca i-o fost frica … Daca merge asta cu nevasta-sa … ca si-o ia peste tot cu el … si o eclipseaza pe a lui!!??

 7. @Iulian,
  Serios vorbind, asa e, nu utea fi invitat, cutuma exista, dar dmit ca m-am folosit de ocazie pentru a atinge cele 10 puncte care curand vor deveni cutuma.

 8. Vladimir Putzin

  Hai sa dam mana cu mana
  Sa mai punem de-o cutuma
  Ca sa ii cantam in struna
  Transantlanticinei muma …!!!

Statistici T5