Cina cea de tihnă

Categoria Divertisment

Showing respect to Good Farther

După ce şi-au cumpărat bilete anunţând cu surle şi trâmbiţe că au fost invitaţi la Ceremonia de investire a lui Trump, domnii Dragnea şi Grindeanu s-au tot fâţâit pe lângă toţi potentaţii zilei cu fotograful după ei să aibă şi ei cu ce să se laude. Cum erau prinşi lângă cineva mai de Doamne Ajută, cum pac la Facebook cu o fotografie titrată „ Dragnea a avut convorbiri cu … „ „Domnul Dragnea s-a întâlnit cu .. „ sau „ Eu şi Preşedintele Dragnea lângă .. „

Cine mai pune botul la astfel de reclame răsuflate, când toată lumea ştie că au fost acolo  neinvitaţi, reprezentând eventual doar partidul din care fac parte, în nici un caz Guvernul României sau Camers Deputatilor. De ce e nevoie să ne ploconim şi să facem sluj de fiecare dată când apare câte un şef pe undeva, fără să ne uităm dacă apropierea de persoana respectivă are cu adevărat o valoare reală sau doar poziţia lui este înaltă? Îmi spunea cineva că a urmărit a tv la o fază de toată jena când domnul Gâdea a avut ca invitat o somitate ştiinţifică, fost condamnat, nu mai contează şi nici nu ştiu pentru ce. Imbecilitatea constă în faptul că domnul Gâdea, nu l-a invitat pentru valoarea sa profesională ci pentru că fusese în celulă cu Gică Popescu, câteva zile. Domnul Profesor universitar nu fusese invitat să vorbească despre cercetările sale ci despre cele câteva zile petrecute cu Gică Popescu. Aşa şi fusese prezentat, drept colegul de celulă al „marelui Gică Popescu”.  Astfel de oameni ne prezintă şi ştirile despre  prietenia dintre Dragnea şi Trump, ca şi cum ar fi o binecuvântare să te duci să îi pupi mâna ca în filmele cu Al Capone.

Dar revenind la vizita în America a celor doi jongleri, domnul Dragnea  a ţinut să îl depăşească pe Gâdea, prezentând pe pagina sa de facebook o fotografie în care se putea întrezări mâna unui  Dragnea cocoşat, întinsă umil peste masă către Trump care stătea pe scaun, nici măcar nu schiţase o ridicare aşa formală, iar lângă el se ghicea că de văzut nu prea, ceva care semăna cu Grindeanu. Adevărul e că la un personaj şters nici fotografia nu putea fi clară. Ei bine, sub această fotografie, domnul Dragnea a scris Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump.”

Cina cea de Tihnă 2

Mai sunt două fotografii acolo, din care una nici nu merită menţionată, iar în cealaltă se vede şi mai bine că Dragea şi Grindeanu erau de fapt pe undeva pe la altă masă şi veniseră şi ei să pupe mâna bossului care cu adevărat era la un dineu restrâns cu un grup de prieteni. Dragnea şi Grindeanu practic nu luaseră masa cu Trump, ei erau la altă masă, probabil la fel de stingheri ca şi Iohannis la Consiliul European,  ci doar dăduseră pe acolo să se bage în seamă şi să smulgă o fotografie două la repezeală, aşa ca să îl oftice pe Iohannis. Jenant, penibil ruşinos, umilitor, e puţin spus. Că au fost fotografii smulse la repezeală, din mersul trenului,  se vede şi după încadrarea lor, după calitatea şi claritatea imaginilor.

Nu trebuie să fii expert să îţi dai seama că aşa zisa întâlnire sau cină a fost doar o “trecere pe acolo” cu vorbe aruncate peste umăr în fuga calului o discuţie de maxim 2 minute, aşa de politeţe, ceva în genul „pupat Piaţa Universităţii”.

Showing respect to God Father

Nu mai spun nimic,  este de toată jena să minţi în halul ăsta şi să te lauzi cu nişte poze prinse în fuga trenului. Mentalitate de slugi.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

40 Raspunsuri la Cina cea de tihnă

 1. geofreeland

  Indiferent cum am lua-o si cat am vrea sa minimalizam voit prezenta lui Dragnea, indiferent cum am interpreta povestea cu firmanul la Inalta Poarta si indiferent ce fiere mai colectaza colecistul unora, faptul e fapt, Dragnea si Grindeanu s-au intalnit cu Trump, si chiar si alea 2 minute, tot e ceva decat nimic. Au fost acolo, chiar si pentru imagine (nu toti politicienii vor imagine?). Ce e derizoriu aici? Io ca cetatean al tarii ma bucur ca doi romani cu functii in statul roman au fost ACOLO, in inima Americii, la investirea noului presedinte american. Ce e rau in asta? Prin alte vremuri, Basescu, presedinte, umbla capiu printre mai marii Europei si nu-l baga nimeni in seama. Sarkozy si Berlusconi faceau si glume pe seama lui. Prezenta celor doi la Washington face parte din politica externa a tarii, chiar daca plavanul se simte ignorat vizibil, inseamna un mesaj-invitatie deschis pentru americani. Acceptarea celor doi, la care poate si persoane de origine romana din apropierea lui Trump au facut lobby, e un semn, pe care oricum l-am lua, e remarcabil. Sa nu uitam ca si contactele personale conteaza mult. Restul sunt can-can-uri de catavenci.

 2. geofreeland

  Si pe dos, ma simt mandru, demn si cu lemnele la poarta, cand al meu presedinte, Plavanul cel Neamt, a fost ferit de cutuma sa nu fie invitat „cu surle si trambite” sa se „fataie” cu potentatii zilei, sa dea in nas cu cineva mai de „Domane Ajuta”, adica Trump, presedintele celui mai puternic stat al lumii. Si ca patriot, nu a fost nevoie sa „pun botul la reclame rasuflate” cu al meu darz si drept plavan, ca el avea treaba, nu sa umblea cranga si ca atare, el a descalecat la Guvern ” cand pisica nu-i acasa…”, intempestiv si neinvitat dar si nervos ca aia au furat doi elefanti de la gradina zoologica si-i plimba Grindeanu prin palatul Victoria. Mai sunt mandru ca el, plavanul, nu e „jongler” sa ne mareasca pensiile si salariul minim, si nici sa se cocoseze intanzand mâna „umil peste masă către Trump care stătea pe scaun”. Cine e Trump asta? Un neica nimeni, asa ca al meu plavan, da „ignora” cu un click si da ordin sa iasa lumea in strada, s-o apere pe Luluta care trage in teapa pe oricine il supara. Ca asta e treaba lui. Io cred ca, ipotetic, daca era invitat si el si se intalnea cu Trump, mare fiind cat ditamai paltonul, nu numai ca nu i-ar fi intins mana, dar i-ar fi zis „Tu esti Trump?” si ar fi asteptat raspunsul umil al lui Trump, fixat in scaun, de genul „Da, imparate!”.”Am venit sa mi te-nchini, de nu…”. Ei da, d-aia sunt eu mandru, ca el a ramas drept si mandru, sau in drepti, nu facand sluj ci pupandu-i poala matusichii Angela. Fara poze, bineinteles. Si ca orice cetatean bugetar de prin tara asta, weekendul e sfant, mai ales pe banii tarii, la schi cu prietenii, „să pupe mâna bossului care cu adevărat era la un dineu restrâns”, de s-au tocit cauciucurile limuzinelor cu girofar de atata naveta, pe drumurile spre Ardeal, nu autostrazile, care daca erau facute, atentau la securitatea strategica a Europei. Ne costa cam mult fataiala asta saptamanala, pentru intregirea familiei, la dorinta apriga a profesoarei de a preda carte pe o leafa marita de „jongleri” si a nu locui ca o doamna, in viloaiele Snagovului in care s-au bagat niscaiva milioane de euro, tot la moftul ei. Sunt mandru de aristocratia de la care ma inspir. Adica trag, inca, aer in piept.

 3. Vladimir Putzin

  @ Marin Neacsu & Geo
  Bine a zis, cine a zis, cand a zis ca, „DECAT CU UN PROST LA CASTIG, MAI BINE CU DESTEPT LA PAGUBA …!”

 4. dora

  @Marin Neacșu,
  Am deschis adresa mea de e-mail și am găsit un mesaj din partea d-nului Octavian Martin. În condițiile în care sunt informată că adresa mea de e-mail nu va fi publicată, cum a fost posibil?
  @Octavin Martin,
  Vă rog să nu îmi mai trimis mesaje, nu aveți permisiunea mea. Sunt și căi legale de a vă opri.

 5. geofreeland

  M-am straduit sa vad la ce masa a stat Leaveyou Dragnea. Se pare ca era aceeasi masa cu Trump. Daca n-or fi trucat astia poza.
  http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3928/16090270/2/dragnea6.jpg?width=1200

 6. geofreeland

  Se pare ca aici Dragnea nu mai e umil. Si Trump e in picioare si chiar vorbeste cu Dragnea. Numai cu el.
  http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3928/16090270/6/dragnea2.jpg?width=1200

 7. geofreeland

  Aici Dragnea se vede clar ca e LA ACEEASI MASA cu Trump. Asa ca nu poti sa nu pui botul la evidenta. Asta e!
  http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3928/16090270/4/dragnea4.jpg?width=1200

 8. @Dora,va asigur ca nu am nici o legatura cu acest lucru. Dar in Romanis este posibil orice. Ca fapt divers va instiintez ca am primit pe adresa mea de email, comentarii pe care mi le-am trimis fara sa stiu, semnate de pe adresa mea de mail. Nu e bascalie, e adevarul adevarat. Oricum, imi dau cuvantul ca nu am dat niciodata nici o adresa sau informatie, nimanui, fara accept. NICIODATA, NIMANUI!

 9. @Geofreeland,
  Daca te uiti cu atentie la fotografiile in care se vede la ce masa a stat fiecare, vei observa ca Trump a stat la o masa cu scaune negre, iar Dragnea la o masa cu scaune albe. Da, e adevarat Dragnea a venit la un moment dat la masa lui Trump sa ii pupe mana, cineva i-a facut loc, sau a gasit scaunul gol si a profitat, dar au stat la mese diferite, poate chiar in camere diferite.in al doilea rand, daca te uiti atent la fotografia in care cei doi dau mana peste masa, se poate observa ca locul din capul mesei pe care sta Dragnea cand vorbeste cu Trump in poza pusa de tine, nu exista, acolo era lipita alta masa. Rezulta ca apoi, dupa cina, s-a facut loc la masa respectiva, s-a creat un spatiu pentru cei ce veneau sa pupe mana sefului. Deci Dragnea nu a stat la aceeasi masa cu Trump mai mult de un minut doua, cat sa faca schimb de cateva cuvinte protocolare.

 10. Dora

  @Neacşu,
  Mulţumesc pentru răspuns.

 11. &Geofreeland,
  Apropo de fotografia in care spui ca Trump e in picioare si chiar vorbeste cu Dragnea, priveste cu atentie, vei constata ca Trump este intors cu fata spre dreapta, nu in faya si o priveste sau vorbeste cu doamna care ii zambeste, din dreapta sa. Capul lui Trump se vede sters,
  neclar, semn ca se afla in miscare in momentul fotografiei deci nu privea la Dragnea si nu vorbea cu el. Eu cred ca cineva nu spun cine, sa nu zica lumea ca Grindesc a prins momentul cand Trump s-a ridicat si cum Dragnea astepta la cotitura, hop cu poza repede.

 12. octavian martin

  Doamna Dora, vazui ca v-am deranjat incomensurabil cu acele sincere salutari pe care mi-am permis sa vi le trimit pe adresa dvs. Va rog sa ma credeti, am banuit ca suntem „oameni sociabili” si putem sa dam buna ziua pe strada fara a fi in pericol de a primi ca raspuns „hai sictir golane!”. Va rog sa va calmati, sa nu-l mai deranjati pe prietenul meu cu intrebari nepotrivite si nici sa mergeti la organele statului! Pentru linistea dvs sufleteasca … ati postat un comentariu la ceea ce am scris eu. Eu, ca simplu autor al maretei realizari cultural-artistice, pot vedea adresele celor care doresc sa comenteze (de bine sau de rau!). Daca v-a deranjat primirea unui mail onest … e simplu! Nu ma mai bagati in seama, nu mai cititi si mai ales, nu mai comentati. Asta e! Imi cer inca odata scuze pentru prejudiciul adus si il las pe amicul meu sa repereze onoarea patata … poate el va cunoaste mai bine! Nu vreau sa gresesc din nou!

 13. octavian martin

  Mai vere, tu tii cu ursu’! Zici ca in poza in care Trump pare ca vorbeste cu Dragnea … el de fapt vorbeste cu doamna aflata in dreapta lui. Pai si atunci doamna respectiva nu ar trebui sa il privesca? Ea se uita in departare spre usa (unde dracu’ a plecat cumnata aia ca acum puteam sa o prezint si pe ea!?)

 14. geofreeland

  In 29 decembrie la Papagalul si catarul am scris”

  Care va fi contraatacul?
  1. Cresterea propagandei anti PSD
  2. Mobilizarea DNA in instrumentarea dosarelor impotriva liderilor PSD si Tariceanu
  3. Arestarea lui Dragnea si Tariceanu
  4. Amendarea oricarei masuri legislative
  5. Denuntarea hidrei PSD , ciuma rosie, catre partenerii europeni
  6. Capturarea initiativelor de politica externa a guvernului
  7. Admiterea implicarii serviciilor straine in politica interna
  8. Organizarea de actiuni de protest in strada, perpetue impotriva guvernului, cu violente, si criticarea masurilor fortelor de ordine ca fiind dure, disproportionate si mobilizarea criticii de presa internationale asupra acestor masuri
  9. Provocarea de incidente tip Colectiv sau a oricaror actiuni destabilizatoare, cu exacerbarea si implicarea emotionala a consecintelor fiind facut responsabil guvernul
  10. Determinarea izolarii diplomatice a guvernului
  11. Cresterea atacurilor financiare speculative asupra Romaniei
  12. Crearea de conflicte institutionale, inclusiv dezordine cu violenta in Parlament prin actiunile USR
  13 Racolarea prin santaj si mita a unor parlamentari pentru castigarea majoritatii parlamentare
  14. Cresterea rolului lui Basescu in critica masurilor guvernamentale
  15. Blocarea absorbtiei de fonduri europene la nivelul cel mai mic posibil
  16. Criticarea oricaror proiecte mari de infrastructura
  17. Acuze externe de gen „nationalizare”, „protectie ilegala”, „lipsa concurentei”, „blocarea pietei libere”, „opozitie la liberalizarea preturilor la energie”, „pomeni electorale”
  18. Fabricarea de dosare de securitate nationala a liderilor politici
  19. Sustinerea revizionismului unguresc pentru atragerea UDMR
  20. Coruperea/cumpararea/santajarea parlamentarilor minoritatilor si cei pentru diaspora

  Pana acum planul KWI e in desfasurare.

 15. dora

  @Octavian,
  Nu vă accept scuzele! Fără aprobarea mea (de ce nu m-ați întrebat?), nu aveați voie să-mi accesați adresa de e-mail,oricum nu v-am deschis mesajul. Nu cred că v-am deranjat amicul cu întrebări nepotrivite. Cred că am înțeles bine: nu mai am voie să mai citesc și nici să mai comentez. OK! Dar în mod sigur nu vă voi mai băga în seamă.
  @ Marin Neacșu,
  Conform solicitărilor distinsului dvs. coleg, începând de astăzi nu voi mai comenta nici un material. D-na Kovesi, e mic copil!
  O seară bună!

 16. @Tavi,
  Eu nu tin cu nimeni. Nici mscar cu ursu. Dar acolo Trump vorbeste cu Dragnea asa cum vorbeste si cu mine, dar doamna aia sigur nu se uita la mine.

 17. @Dora,
  1.eu nu am inteles ca amicul meu sa va fi interzis si nici macar cerut sa nu mai cititi sau comentati aici. El a spus doar ca nu ati fi obligata sa ii cititi lui comentariile sau scrierile, ceea ce e cu totul altceva.
  2.Chiar daca el v-ar fi cerut sau solicitat sa nu mai intrati sau comentati , era opinia lui, nu a mea, la mine in cada eu fac legea.
  3.Daca veti decide sa nu mai intrati sau sa nu mai comentati va fi o decizie unilaterala, eu nu am nici un amestec, nici o vina si nici o putere.

 18. dora

  @Neacșu,
  Decizia este luată. Vă voi citi articolele, nu voi mai comenta. Cel mai mult m-a deranjat afirmația d-nului Octavian: „ca simplu autor al marilor realizări cultural-artistice, pot vedea adresele celor care doresc să comenteze”. Halal!

 19. Vladimir Putzin

  Ne-au mai ramas atat de putine de impartit, incat mi se strange inima cand vad ca dintr-un dialog civilizat si deseori chiar haios, se derapeaza in mod nefiresc in manifestari orgolioase si jignitoare, proprii forumurilor altor publicatii.Cu mici exceptii, aici ne simtim ACASA, ca in poligoanele, aplicatiile, muncile agricole, deszapezirile, cursurile…, tineretilor noastre, unde induram atatea, pentru a ne putea bucura si mandri ca suntem ostenii patriei.
  „Mistoul” sanatos, respectuos si sincer,pe scurt „MISTOUL ostasesc”a fost si va ramane cel mai tare, dar si cel mai ieftin antidot impotriva prostiei, a lipsei de umor si a micimii sufletesti. A-l respinge a priori, fara a vrea nici macar sa vezi ce se ascunde in spatele lui, te scoate automat dintr-un colectiv, si in armata asta iti poate fi fatal, meseria armelor fiind una de exceptie, care nu poate fi facuta „la singular”.
  Cineva careia nu-i mai spun numele si care s-a ofuscat ca i-am adresat cel mai onorant apelativ gasit de mine, numind-o „sora de arme intrunite”,a concretizat cele de mai sus in experienta unei foste colege de Scoala militara.
  A-ti veni chiar si cineva la usa, chiar fara a fi chemat, nu trebuie sa te faca sa sari in sus. Intai ii citesti gandurile si daca nu-ti convin, ii spui politicos si INTRE PATRU OCHI, sa nu mai repete gestul. Asta am invatat-o in casa parintilor mei, care cand s-au mutat de acolo, nu au mai gasit cheia de la usa de la intrare, ea nefiind incuiata niciodata. In atatia ani cat a fost locuita de familia mea au fost multi neivitati, ba unii care in timp s-au dovedit a ne fi dusmani… Printre multe altele si asta m-a ajutat sa-mi inteleg si sa-mi apropii colegii, subordonatii dar si sefii.
  Pe acesasta tema as mai putea scrie inca mult, dar deja am depasit limita unei postari rezonabile, fapt pentru care va rog sa ma iertati.
  Ramanandu-va in continuare un sincer partener de discutie,va doresc tot binele din lume !

 20. geofreeland

  1. Pe frontispiciul fostei scoli de cavalerie din Targoviste, acolo unde a fost impuscat Ceausescu, scrie: „Ofiterul e si calaret si cavaler”.
  2. In teatre, undeva intr-un campus, faceam dus. Alaturi de mine, cu o jena discreta a pudorii personale, dar fara nicio inhibitie, faceau de asemenea dus, doua femei sergent. Erau militari ca si mine, intr-o misiune, colegi de coalitie si atat. Pudoarea mea cred ca era mai puternica si am limitat la maxim imbaierea. Asta nu le-a impiedicat, ulterior la bar, vazandu-mi gradele, sa-mi spuna zambind complice ca le-a facut placere sa ne imbaiem impreuna. Bineinteles ca era o gluma ostaseasca nevinovata, ca un fel de buna ziua, cand ii salutam pe taranii stand duminica pe la porti, pe lavita. A doua zi, una dintre ele, era sofer pe masina cu care am inspectat zona. La terminare ne-am salutat reciproc, ostaseste. Ca doi camarazi, cu grade diferite, din armate diferite, respectandu-ne.

 21. geofreeland

  Ma uit la tv. Ma crucesc. O sa caut despre „noaptea cutitelor lungi” (Nacht der langen Messer).

 22. geofreeland

  Cand presedintele incita la violenta impotriva Guvernului unei tari asta e tentativa de „Lovitura de stat”. Johannis indeamna la dezmembrarea statului roman.

 23. geofreeland

  Johannis si Erdogan sunt la fel. Dictatura cu sprijinul serviciilor secrete. Asta mai e democratie? Nu.

 24. octavian martin

  De ce sa fie liniste in tara asta daca poate sa fie scandal!? Scopurile lui Johannis sunt diferite fara de ale majoritatii populatiei. O sa mai fie, parerea mea … si inca foarte grave! Johannis nu va accepta linistea!

 25. @Geofreeland,
  Iohannis nu se poate compara cu Erdogan. Erdogan chiar daca isi apara pielea, este un patriot, nu subordoneaza securitatea si suveranitatea tarii propriilor orgolii.

 26. M.G.

  Fratilor, pentru mai multa preciziune, uitati-va pe site-urile americane de specialitate si veti constata ca activitatea la care s-au grabit sa se prezinte cei doi preopinenti romani, nu este una oficiala de stat, ci una de campanie destina ta strangerii de fonduri. Cu alte cuvinte a putu fi prezenta orice persoana care prezinta garantii din punct de vedere antiterorist si al atitudinii fata de castigarea presedintiei de catre Trump si care – atentie -_ achita o suma de pana la 1 milion de dolari, bani privati ( deci,care nu provin din surse publice sau guvernamentale)destinati,sa zicem, amortizarii cheltuielilor de campanie !
  Rezulta ca cei doi nu au facut si nu au castigat nimic pentru Romania. A fost pur si simplu o incercare de imbunatatire a imaginii lor si a PSD-ului in ansamblu, nu in fata noului sef al executivului american ci IN ROMANIA, in fata propriului electorat !!! A, alta ar fi fost situatia daca, in locul vizitei premierului britanic, ar fi fost anuntata vizita celor doi, dupa instalarea lui Trump la Casa Alba! Asa ca, bani cheltuiti de pomana. Apropo, ce-ar fi d-le Dragnea sa ne prezentati cu documente provenienta acelor bani. Asa, doar pentru a ne demonstra cat esti de cinstit si ca esti manat in toate demersurile intreprinse de o reala buna-credinta, ce zici, te prinzi :!

 27. @MG,
  A fost pur si simplu o incercare de intare pe sub piele o asa zisa lovitura de imagine … si exact asta am criticat si eu.

 28. ifrim

  Hai cu opozitia activa!Cine dorea dreapta la guvernare trebuia doar sa voteze si problema era rezolvata !

 29. geofreeland

  Iar nu se mai poate posta p-acilea?

 30. geofreeland

  Dragnea oricum a respirat langa Trump. Toate au un pret. Si ce? Dar KWI ce-a facut? A incercat, pentru inceput, sa vada ce zice lumea la o tentaiva o lovitura de stat. Au facut un exercitiu. Stati linistiti, mai urmeaza, si in urma concluziilor trase, vor aranja un alt #Colectiv 3 (la Bamboo tot napalm a fost, ca nu „murea” degeaba Condrea si Oprea e un pic pasat de justitie). Pana cand companiile multinationale (care il platesc gras pe KWI) si comportamentul nazist nu va deveni modul de a-ti fi frica si de umbra ta, in sensul ca IL DICTATORE va pune lantul la gatul romanilor), democratia de inspiratie straina de orice principiu democratic,dar adepta a sorosismului desantat, nu va avea castig de cauza, nu vom avea liniste. De fapt, liniste nu mai avem de cand suntem in UE si linistea ne-a fost luata definitiv de cand neamtul asta iresponsabil ne-a fost impus de propria noastra structura de informatii, care nu mai e nationala, ci vanduta. Vazand nemultumirea lui KWI despre rezultatul nemasluit suficient cand PSD a reusit sa devina majoritar in Parlament (si asta e cauza adevarata a demiterii lui Coldea) acum sunt convins ca votul la alegerea lui ca presedinte a fost chiar trucat. Repet cum a spus mereu, acest buboi face rau romanilor. Trebuie extirpat imediat, indiferent ce trancane, macane, impinge, latra, zbiara Merkelica si toti nemtii, austriecii, francezii, olandezii, care le e frica de” majorarea” salariilor romanilor sclavi la firmele lor, de cresterea normala a redeventelor la resursele care le iau pe degeaba, de restrangerea jafului padurilor, de promovarea produselor autohtone in supermarketurile lor cu marfuri „otravuri”, de construirea unei infrastructuri rutiere cu bani putini (chinezii), de legile restrictive de instrainare a pamantului tarii strainilor, de revigorarea industriilor de aparare, de cresterea eficientei agricole etc. Dupa cum vad, KWI e „intrusul virus care cangreneaza permanent statul roman”. Daca PSD nu initiaza demiterea acestui individ care incalca TOATA CONSTITUTIA inseamna ca ne meritam soarta.Asteptam reactia.

 31. geofreeland

  Nu, nu se mai poate. Am postat un text anti KWI. Site cenzurat.

 32. geofreeland

  Nu, nene, tineti cu ursul! Tineti! Si ce? Dragnea oricum a respirat langa Trump. Toate au un pret. Si ce? Dar KWI ce-a facut? A incercat, pentru inceput, sa vada ce zice lumea la o tentaiva o lovitura de stat. Au facut un exercitiu. Stati linistiti, mai urmeaza, si in urma concluziilor trase, vor aranja un alt #Colectiv 3 (la Bamboo tot napalm a fost, ca nu „murea” degeaba Condrea si Oprea e un pic pasat de justitie). Pana cand companiile multinationale (care il platesc gras pe KWI) si comportamentul nazist nu va deveni modul de a-ti fi frica si de umbra ta, in sensul ca IL DICTATORE va pune lantul la gatul romanilor), democratia de inspiratie straina de orice principiu democratic,dar adepta a sorosismului desantat, nu va avea castig de cauza, nu vom avea liniste. De fapt, liniste nu mai avem de cand suntem in UE si linistea ne-a fost luata definitiv de cand neamtul asta iresponsabil ne-a fost impus de propria noastra structura de informatii, care nu mai e nationala, ci vanduta. Vazand nemultumirea lui KWI despre rezultatul nemasluit suficient cand PSD a reusit sa devina majoritar in Parlament (si asta e cauza adevarata a demiterii lui Coldea) acum sunt convins ca votul la alegerea lui ca presedinte a fost chiar trucat. Repet cum a spus mereu, acest buboi face rau romanilor. Trebuie extirpat imediat, indiferent ce trancane, macane, impinge, latra, zbiara Merkelica si toti nemtii, austriecii, francezii, olandezii, care le e frica de” majorarea” salariilor romanilor sclavi la firmele lor, de cresterea normala a redeventelor la resursele care le iau pe degeaba, de restrangerea jafului padurilor, de promovarea produselor autohtone in supermarketurile lor cu marfuri „otravuri”, de construirea unei infrastructuri rutiere cu bani putini (chinezii), de legile restrictive de instrainare a pamantului tarii strainilor, de revigorarea industriilor de aparare, de cresterea eficientei agricole etc. Dupa cum vad, KWI e „intrusul virus care cangreneaza permanent statul roman”.

 33. geofreeland

  „Neacsu
  Indiferent ce scuze de genul „nu am nicio vina, eu nu am nicio implicare, nu e vina mea…” etc etc si nu e prima oara, acest site e monitorizat cu acordul administratorului.

 34. @Geofreeland,
  Site-ul asta este monitorizat? Crezi ca imi spui o noutate? Ca e cu stiinta mea ? Da, stiu, am constatat si eu ca sunt monitorizat. Ca pot face ceva? Asta in mod cert nu. Ce ai vrea sa fac, sa il suspend? Sau sa ma duc la SRI sau STS sa intreb cine si de ce imi cenzureaza site-ul ? Da talica o solutie.

 35. @Geofreeland,
  Am intrat pe comentarii si am verificat. Am gasit comentariul tau la spam. Nu stiu ce anume l-a considerat spam, probabil o setare, probabil cine stie baietii care au grija de toate. L-am scos din spam si acuma e vizibil.

 36. geofreeland

  Multumesc, deci se poate.
  Ce avem noi aici de 24 ianuarie, de ziua Unirii? Dezbinare, proteste, ura. Ce am avut de 1 Decembrie? Dezbinare, ura. Cine ne vrea dezbinati? Un ins parasutat cu acordul SRI care isi bate joc de tot ce e mai sfant romanilor. Nici de Avram Iancu nu l-a vrut. Pe cine o vrea asta? Pe Hitler? SRI trebuie decapitat fara mila. Cine e acest Helvig? Gheorghe nu e sigur. Cine e acest Johannis? Gheorghe nu e. Ma, da’ romani nu mai avem in tara asta? Romani am spus. Singura solutie e SUSPENDAREA presedintelui neamt (MOTIVE SUNT GARLA!), reformarea patriotica a SRI, depolitizarea DNA sau desfiintarea ei, Parchetul general putand prelua atributiile si selectarea pe competenta a procurorilor, lege-procurorii nu sunt magistrati, judecatorilor sa li se impuna raspunderea magistratilor. Ce tot o lalaim p-acilea si ne tanguim? Vrem o viata normala sau in strada, latrand la luna?

 37. @Geofreeland,
  Nu e vorba ca nu se poate, e vorba ca nu stiam. Internetul are regulile lui si uneori baga in spam, unele mesaje chiar fara logica. Eu nu aveam de unde sa stiu daca nu spuneai. E adevarat, uneori mai verific spamul dar mai rar. Daca ai fi spus ca ai trimis ceva si nu a aparut, fara sa ma acuzi ar fi fost altfel. In fine, nu mor eu din asta, nu esti primul care se supara fara ca eu sa fiu vinovat cu ceva.

 38. Vladimir Putzin

  @ Geo
  Pentru un om al stiintelor exacte ca tine, al gratula pe falnicul teuton Klaus Werner Iohannis cu titlul de „IL DICTATORE” este o impardonabila eroare. lui (cu „l” mic, mic de tot) i se potriveste ca o manuse cu un deget (si ala ridicat in sus), titlul de „FURAR” (nu cu „Ü” nemtesc, ci cu „U” romanesc), derivat din verbul „A FURA”. Si totusi hotia nu este cea mai de pret calitate a sa, ci PROSTIA, aceasta fiind dovedita non stop, parca special pentru a ne strica linistea si a ne oripila bunul simt.
  Si aseara, a dat grav cu muci in fasolea sleita si reincalzita a politichiei dambovitdne, cuvantand poticnit ca magarul in padoc, la „C O M E M O R A R E A” Zilei Micii Uniri, o grosolsnie egala in parsivenie cu atitudinea unor concetateni de-ai nostri care considera Ziua Marii Uniri ca zi de doliu. Unde sa mai pun ca a folosit prilejul ca sa mai regurgiteze o tara din toxicul venin acumulat in imunda glanda dintre urechi, in fata unor nobile personsonulitati printre care chiar si presedintele Acadeniei Ronane. Nici macar unul din onarbilul (canci*) public nu s-a saltat pe picioarele de dindarat ca sa paraseasca sala. Din contra, scremuta alocutiune a fost aplaudata in timp ce tembelu’ le intorsese curu’ ca sa-i paraseasca cat mai repde. La asa furar cu asa atitudine, asa audienta !!!
  Cat despre vizita celor doi pe malul Potomacului, ce sa macan si eu? Macar imi imaginez dialogul:
  – Ma fratilor, cine au mai fost si astia doi ?
  – Pai caruntu fu Dragnea si brunetu’ Grindeanu.
  – Si de unde venira ma, ca nu mai auzii de ei ?
  – Stati sefu sa ma uit pe notite ..! Cica din Romania ?
  – Si pe unde vine asta ?
  – Pai tot in notite scrie ca pe undeva pe la sud de Ucraina …, pe la gurile Dunarii …, nu departe de Rusia lui Putin. Si mai scrie sefu ca alde Obama ii baga si in sistemul de scutece antiracheta, ca rscompensa ca soldatii lor isi lasa oasele cu ai nostri prin Afganistan.
  – Aha…! Dar sa stii ca mi s-au parut niste tipi curatei, spalatei si tareee… politicosi. Sa-mi mai aduci aminte de ei ca sa-i mai mangai pe crestet din cand in cand …
  Intr-un cuvant, imi manifest aceeasi parere contrarie cu M.N., spunand ca chiar daca a fost pe bani, participarea celor doi la „marea investire” a fost ceva mai mult decat nimic, si in plus, la facut pe plavanu’ nostru furar (insist ca asta vine de la verbul „a fura”), sa dea-n apoplexie si sa mai faca niste greseli strategice pe care o se le deconteze cu varf si indesat. Cu cat mai curand, cu atat mai bine.
  Nota: Pentru persoane sensibile: „CANCI” in limba rromani = „NIMIC”.

 39. geofreeland

  1 Sa va mai inveseliti. Asa o face si SRI? Glumesc.

  http://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/scamatorie-limita-imposibilului-trece-mana-sticla-strice-8_5881b7e45ab6550cb89c18d5/index.html

  2. Sfaturi de nou an, nu?

  Nu lăsa tristeți absurde
  Cuib în inimă să-şi facă,
  Lasă sufletul să zburde,
  Cântă, strigă, râde, joacă,
  Fă o mică nebunie,
  Fă ceva ce nu-i permis,
  Scrie mare pe-o hârtie,
  Astăzi plânsu-i interzis
  Uită grija-n fața porții,
  N-o lua cu tine-n pat,
  Nu lăsa ca ghimpii sorții
  Să te-nțepe ne-ncetat
  Şi ignoră-i pe cei care
  Te privesc mereu chiorâş,
  Astăzi luptă în picioare,
  Mâine fă-o chiar târâş,
  Însă dă vieții culoare,
  Nu o transforma în chin,
  Fă din clipe sărbătoare,
  Nu privi în buletin!
  Ai baston? lasă-l deoparte
  Nu prea mult, atât cât poți,
  Sperie-o un pic pe moarte
  Şi arată-i că mai poți,
  Fii rebel, ieşi din tipare,
  Timpul lunecă tiptil…
  Lasă haina de om mare,
  Bucură-te, fii copil…

  Nu stiu autorul, e de pe net. Asta mi-a placut „Fă din clipe sărbătoare”. De ce nu? Cred ca asa vom trece mai usor peste raia capr(ar)easca ce scarpina linistea natiei.

 40. octavian martin

  @geofreeland Bine spus: Cine e acest Johannis? Eu unul asa m-am saturat de gulguta asta cu Johannis care a castigat alegerile din 2014! Bunul meu simt mostenit din strabuni precum si matematica pe care mi-au bagat-o in cap la Breaza (e adevarat, ei s-au straduit … dar se putea si mai bine!) nu ma lasa sa accept asta. Cati l-au votat pe KW in judetul Radauti … cum zice un bun prieten? Dar in Vaslui, la Husi sau in Braila? Dar in Calarasi, Giurgiu sau Teleoltenia lui Dragnea? Sau la Dabuleni sau municipiul Vanju-Mare!? Eu nu cred nici aia cu „l-a votat masiv diaspora”. Dupe datele oficiale se pare ca acolo au fost ceva intre 200 si 250.000 de votanti. Asa, si!? … zicea maretul Radu Berceanu cand era mare lider… De aia zic, bunul meu simt ma obliga sa accept un 35 – 40% … maxim! L-au votat „cei din afara” dar nu aia care stau la coada in fata ambasadei …

Statistici T5