Protest împotriva dezbinării românilor

Categoria Magazin

drapel

România s-a împărţit în două, poate mâine se va sparge în trei, dacă ne mai lăsăm dezbinaţi şi manipulaţi de aceşti politicieni care nu urmăresc decât interesele de grup şi nimic altceva. Tot ce au dorit şi doresc toate partidele şi liderii lor este puterea, puterea dătătoare de averi, de adrenalină, de nesimţire, de dezumanizare, de gânduri trădătoare. De 28 de ani asistăm ca nişte fiinţe lipsite de creier cum partidele se bat între ele, se rotesc la putere iar noi le facem jocul votându-i când pe unii când pe alţii sau stând acasă, “în semn de protest”, fără să gândim că în acest fel le facem jocul. Nu am văzut în 28 de ani de “democraţie”  un singur partid, un singur lider să spună : “Da, am câştigat alegerile, dar nu pentru noi, ci pentru ţară.  Pentru a dovedi asta, acceptăm orice ofertă din poartea  colegilor din opoziţie, îi rugăm să vină cu propuneri privind  propăşirea ţării, cu proiecte la care să lucrăm împreună şi chiar cu propuneri de miniştri, pentru că vrem să numim la conducerea ministerelor, cei mai competenţi oameni, indiferent din ce partid fac parte”.  Dacă ar fi făcut măcar un lider de partid această ofertă, ar fi câştigat românii de partea lui. Dacă vrea să spună cineva că aşa a fost cu USL, nu se pune, pentru că USL a fost o alianţă între două partide împotriva altui partid, înainte de alegeri, nu un steag de pace şi reconciliere după câştigarea războiului.

O să spuneţi că sunt un idealist, că aşa ceva nu se poate, că fabulez. Dar de ce nu s-ar putea?  Ştiu că pe undeva deja se  vehiculează ideea unui  guvern de Uniune Naţională, dar asta e altă jucărie, pentru că această propunere, venită din partea celor care nu sunt la putere, este doar o strategie de a ajunge la putere. Eu aş vrea să văd această  propunere venind din partea celor care au câştigat alegerile, dar făcută cinstit, nu aşa de ochii lumii şi aş vrea să văd că opoziţia acceptă  propunerea şi aduce  în faţă oameni competenţi, necorupţi, fără pată. Şi aş vrea că liderul opoziţiei( când va exista unul) şi cel al partidului aflat la guvernare, îşi dau mâna îşi zâmbesc  şi îşi respectă electoratul.

Asta aş aştepta din partea celor care ne conduc viaţa, ţara  care din păcate acuma sunt conduse spre dezbinare.  După protestele antiguvern de la Victoria, au început şi protestele anti-preşedinte la Cotroceni. Fiecare cu ce îl doare. Mergând pe acest drum facem jocul celor care vorbesc de o Moldovă separată şi un Ardeal sfâşiat. Din păcate cred că acest lucru este mult mai realizabil decât ceea ce propun eu, pentru că sămânţa dezbinării nu a fost aruncată acuma, ea e încolţită de mult, ceea ce facem noi acuma nu este altceva decât să punem îngrăşământ la rădăcină. Dar cine ne opreşte pe noi, românii încă neâmpărţiţi şi neieşiţi în stradă, să ieşim şi să impunem acest lucru, dacă tot se schimbă legi şi guverne sub presiunea străzii? De ce nu am reuşi să schimbăm şi ceva în bine cu adevărat, de ce noi, cei care ne-am săturat de ură şi dezbinare nu am putea protesta împotriva dezbinării, fără a cere căderea nimănui, ci doar respectarea unităţii naţionale?

Aş vrea să văd o acţiune de protest a românilor împotriva dezbinării, un protest fără Jos Iohannis sau Jos Dragnea, un protest lipsit de îndemnuri negativiste, un protest al bunului simţ şi al dorinţei de unitate şi toleranţă, un protest în care să nu apară  lozincile de partid, culorile de partid, liderii de partid. Aş vrea să văd un astfel de protest în România, indiferent unde, nu neapărat în central oraşelor, poate chiar pe o suprafaţă unde nu este împiedicată circulaţia, un protest în care românii să ceară doar atât, VREM UNITATE ! Poate ar fi bună şi Piaţa Revoluţiei în Bucureşti, pentru că se află între Victoria şi Cotroceni, iar protestatarii  adevăraţi din ambele tabere,  neîndoctrinaţi şi neînrăiţi politic  să se unească, să îşi dea mâna şi să stea acolo, să îşi pună de acord propunerile şi să meargă cu ele în faţa Parlamentului. Sau s-ar putea strange în faţa sau pe lângă clădirea Parlamentului că tot voia Zgonea să dea jos zidurile.Fiecare participant trebuie să poarte doar un drapel, fără alte îndemnuri.Fără nici un alt însemn de partid, de asociaţie sau organizaţie. Trebuie să fie protestul unităţii naţionale nu al urii.

Eu cred că este posibil. Altfel, ne semnăm singuri condamnarea.

Dacă cuvintele mele nu sunt suficiente, ascultaţi-le pe ale altora:

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

22 Raspunsuri la Protest împotriva dezbinării românilor

 1. geofreeland

  Dezbinare? Romanii nu au ce face? Asta le trebuie? Da, asta le trebuie, au votat beti un presedinte pe care inca si-l mai au. Pe cine reprezinta el? Nu pe romani, e clar. Intrarea in UE a insemnat acceptarea distrugerii Romaniei, punerea la dispozitia strainilor a resurselor si subminarea economiei nationale, generatoare de locuri de munca si putere ca stat. Eliminarea capitalistilor romani e un obiectiv clar. O economie capitalista cu capital romanesc ar reprezenta redresarea tarii si iesirea din sfera coloniala a UE. Nemtii nu au avut colonii de unde sa jefuiasca si Romania a fost dintotdeauna pohta lor.
  Pensionarii de azi, sacrificatii edificarii unei tari cu potential in comunism, au un singur interes politic, pensii decente, de aceea au votat cu PSD. Pot fi vinovati ca nu au decat o singura optiune politica? Sa nu uitam ca sunt peste cinci milioane. Sa aibe dreptate Basescu cu razboiul lui hibrid? Dar nu spune intre cine si cine. Cum cine cu cine? Toti impotriva Romaniei. Nu mai au loc de noi si ne vor faramitati. Toti. Nu avem decat o singura sansa. NOI INSINE. Numai ca ma tem, vom plati scump de tot. Cu sange. Da, cred ca MARSUL NATIONAL pentru unitate nationala, va fi dat si la CNN.

 2. bazil

  Asta se intampla cand un Executiv , in loc sa dea ordonante in favoarea poporului, drepte pentru toti ,se apuca si da ordonante pentru salvarea hotilor.Aseara, peste 500.000 romani au iesit in strada satui de hotie, smecherie, prefacatorie, viclenie, mizerie umana, saracie, perfidie.Si daca pensionarii doresc pensii decente si e dreptul lor legitim nu inseamna ca trebuie sa bage capul in nisip cand vad ce se intampla, cand vad ca unii au pensii uriase de zeci de mii de lei iar unii au si zeci de mii de euro.Daca ei sunt multumiti ca au primit si ei cativa banisori acolo, la plezneala, trebuie sa-i lase si pe cei mai tineri sa-si ceara dreptul de a trai intr-o tara libera de hotie si smecherie! Nu putem compara cca 1500 de protestatari cu cca 600.000 !Cam mare diferenta!

 3. geofreeland

  Nimeni nu spune sa nu scapam de hotie. Si eu sunt pentru. E o consecinta a faptului ca trecerea de la proprietatea socialista „a tuturor” la cea privat-capitalista nu se putea face decat prin retrocedari, „privatizari” si furt. E ok si asta, ne-a trebuit capitalism. Dar vaca-stat de ce e mulsa de oares’cine si numai de unii? Da, aici e mita, nepotismele, favoritismele si rambursari ale banilor sponsorilor politici. Si nu numai ei, si marile multinationale, ale statelor prea civilizate intru spaga, fac asta, ca doar coruptii nostri au luat banii lor, nu? Apoi preferintele guvernamentale, ale intereselor straine, vezi corvete, Bechtel etc etc. Deci o hotie generalizata, o viermuiala de interese si ciubucul balcanic. Cine pierde? Pierde boul de om cinstit, cu carca-munca si copii de crescut, omul acela „nimeni” care nu e mai presus de lege. Deci, ce vrem? Vrem o societate normala. Dar cu ce capital, ca nu mai e, noi suntem numai resursele, piata si forta de munca. In rest, traiasca Facebookul, intre doua Cola, mai o iarba si-un praz verde.

 4. E clar. Nu ne mai facem bine. Eu propun sa uitam ce ne desparte si sa ne vedem de interesul general, iar dragii mei comentatori vin cu exemple despre cat de rai sunt cei de pe partea cealalta a strazii. Ne meritam soarta.

 5. bebe

  Dacă cineva poate să-mi spună că ,undeva în lume, s-a eradicat corupția eu mă mut acolo. Atâta timp cât există cozi de topor printre noi vom fi luați de proști. Ce uurmează

  ?

 6. Coruptie exista peste tot unde exista bani si putere. Dar ce e la noi nu este coruptie, este cancer generalizat.

 7. Iulian

  Art.3/L51/1991 exista oare doar pe hartie?
  El nu trebuie sa produca efecte, actiuni si reactii?
  Atunci cand prin pasivitate suspecta nu ai actionat oportun se numeste ca ai pactizat?
  Daca, in conformitate cu Lupu Corvin, Duplicitarii au fost, sa inteleg, pe cale de consecinta, ca aceasta insusire s-a translat din 89 pana azi?
  Atunci….ma astept ca gl. Coldea sa-si aleaga una din functiile de demnitar: MAE, SIE, sau cel putin secretar de stat!
  Asa da! Cavalerii Mesei Rotunde inchid cercul, ocupand toate scaunele!

 8. Vladimir Putzin

  5 februarie 2017 21:18
  +7
  Nu pot fi mânios. Mi-a trecut. Nu pot fi dezamăgit. Mi-a trecut. Nu pot fi dezgustat. Am trecut peste tot. Dar, cum aceasta nu-i România cea visată de puștanii de 18 ani jumate, din acel tulbure Decembrie de acum 27 de ani, uneori mă mai amăgesc cu un fetiș iluzoriu. Dacă s-ar putea ca Țara aceasta oribilă, cu toți politrucii, securiștii, juzii, procurorii, milițienii, torționarii, sicofanții, trădătorii, iudele, liftele, lichelele, canaliile și secăturile ei să se transforme într-o MUSCĂ VERZALIE DE KĂKAT, aș strivi-o fără regret dintr-o singură lovitură dată cu dosul palmei. După care, fără pic de resentiment, regret sau greață, m-aș duce să halesc pită cu slănină și ceapă, aș bea un pahar de bere și ar râgâi atât de sațietatea crăpelniței, cât și de satisfacția lucrului … BINE FĂCUT. Rromânica LUCRULUI BINE STRIVIT! Dar, din păcate, fantasma mea nu mi se poate îndeplini, rămân doar cu amăgirea trecătoare.

  5 februarie 2017 23:18
  +6
  Bravule tanchist, pe tara si pe parinti NU POTI SI NU TREBUIE SA TE SUPERI! Stiu cat de greu ti-a fost sa te instruiesti iar si iar, dardaind de frig in turela iarna si scaldat de sudoare vara …, Babadag, Cincu, Botosesti Paia …si pe unde a mai intarcat mutu iapa … Ai strans din dinti si ti-ai respectat credincios juramantul facut Tarii. TE ROG FA-O PANA LA CAPAT ! Stiu ca inima tanarului de acum 27 de ani care canta „OLE, OLE, OLE, CEAUSECU NU MAI E !” s-a strans ca si a mea, cand i-a auzit pe studentii veniti de la CLuj scandand amenintator in Gara de Nord „SA VA FIE FRICA, STUDENTII SE RIDICA”. Am trait vremuri grele si le-am depasit. Traim vremuri grele si nu stim cum vom trece de ele, dar vinovati suntem noi, NU TARA. ASA CA TANCHISTULE TE ROG EU, UN PIFAN CA TOTI PIFANII, NU TE SUPARA PE TARA CA NU E TARA l u i CI TARA STRAMOSILOR, COPIILOR SI NEPOTILOR NOASTRII ! Hai, curaj !

  V-am redat mai sus „dialogul” meu cu un ofiter in retragere (caruia nu vreau sa-i dau nici macar pseudonimul), foarte „vocal” pe forumul unei publicatii on line. Desi ma hotarasem sa ma las de sportul asta, am intervenit pentru a-i da posibilitatea sa-si retraga „ragaielile” spuse, credeam eu, la nervi si, mai ales, pentru ca cei care au avut si mai au inca incredere in fostul si actualul corp al ofiterilor, sa vada ca nu toti cei care au jurat cu mana stransa pe Drapel (o tempora…!!!) sunt gata sa-si spurce tara a carei paza le-a fost incredintata.
  Surpiza mea a fost nu ca „bravul tanchist” nu m-a gratulat nci macar cu o jignire, asa cum o face de obicei cu cei care nu sunt de acord cu el, ci scorul (de 7 la 6 in favoarea lui) inregistrat la doua zile si jumatate de la postarea mea, scor obtinut intr-un ziar foarte, foarte citit si tot asa de mult comentat !

  PARCA MAI IERI CANTAM „20 DE MILIOANE STAM DE VEGHE LA HOTAR …!”
  ACUM, MA SI VA INTREB, CAND GOARNA VA SUNA, SI VA SUNA!!!, CATI VOM MAI FI DE VEGHE LA HOTAR ?????

 9. geofreeland

  KWI IN PARLAMENT

  „FARFURIDI (emoţionat şi asudând) : Atunci, iată ce zic eu, şi împreună cu mine (începe să se înece) trebuie să zică asemenea toţi aceia care nu vor să cază la extremitate (se îneacă mereu), adică vreau să zic, da, ca să fie moderaţi…adică nu exageraţiuni!… Într-o chestiune politică… şi care, de la care atârnă viitorul, prezentul şi trecutul ţării… să fie ori prea-prea, ori foarte-foarte… (se încurcă, asudă şi înghite) încât vine aci ocazia să întrebăm pentru ce?… da…pentru ce?… Dacă Europa… să fie cu ochii aţintiţi asupra noastră, dacă mă pot pronunţa astfel, care lovesc soţietatea,adică fiindcă din cauza zguduirilor… şi… idei subversive… (asudă şi se rătăceşte din ce în ce) şi mă-nţelegi, mai în sfârşit, pentru care în orce ocaziuni solemne a dat probe de tact… vreau să zic într-o privinţă, poporul, naţiunea,
  România… (cu tărie) ţara în sfârşit… cu bun-simţ, pentru ca Europa cu un moment mai nainte să vie şi să recunoască, de la care putem zice depandă…”

  „CAŢAVENCU (ia poză, trece cu importanţă printre mulţime şi suie la tribună; Este emoţionat, tuşeşte şi luptă ostentativ cu emoţia care pare a-l birui. — Tăcere completă. Cu glasul tremurat): Domnilor!… Onorabili concetăţeni!… Fraţilor!… (plânsul îl îneacă) Iertaţi-mă, fraţilor, dacă sunt mişcat, dacă emoţiunea mă apucă aşa de tare… suindu-mă la această tribună… pentru a vă spune şi eu… (plânsul îl
  îneacă mai tare.)… Ca orice român, ca orice fiu al ţării sale… în aceste momente solemne… (de abia se mai stăpâneşte) mă gândesc… la ţărişoara mea… (plânsul l-a biruit de tot) la România… (plânge. Aplauze în grup)… la fericirea ei!… (acelaşi joc de amândouă părţile)… la progresul ei! (asemenea crescendo)… la viitorul ei! (plâns cu hohot. Aplauze zguduitoare)”

  Ce sa intelegem? A dat un mesaj clar. RAZBOI TOTAL!

 10. geofreeland

  FANATÍSM s. n. Atașament excesiv, pătimaș pentru o convingere, o persoană etc., dublat de o totală intoleranță față de convingerile altora.

  Daca un om e fanatic e dreptul lui. Sa fie, sa se manifeste, sa-si caute prozeliti. Cand fanatismul lui face victime si rau altor oameni el e judecat si condamnat pentru faptele lui si nu pentru convingerile sale.

  DEX. Om de (sau fără) principii = om cu (sau fără) păreri sau convingeri (morale) ferme.

  Un om cu principii e acel om care se comporta, nu renunta si actioneaza conform convingerilor sale. E dreptul lui, atata timp cat convigerile sale nu fac rau altor oameni. Hitler avea convingeri principiale, Pol Pot, la fel, Stalin, Lenin, Marcuse etc. Nu pentru convingeri pot fi judecati oamenii ci pentru faptele impotriva oamenilor pornite din aceste convingeri. Adesea, extrema in care cad oamenii cu principii e chiar fanatismul. Fanatismul duce la crima, excede legea, exulta intoleranta.

  Oamenii devin fanatici fie din incultura, fie din resentimente refulatoare psihice, fie din consecinte patologice sub forma delirului schizoid incat explicatiile privind deviatiile de la normalitatea acceptata capata o determinare. Cand manifestarile fanatice singulare, sub forma sustinerii, cu orice pret si risc, a unor principii, afecteaza securitatea fizica si psihica a majoritatii sociale, promotorul acestora trebuie fie izolat in carantina oprobiului public fie indepartat din colectivitatea afectata de astfel de manifestari. Intoleranta, asociata agresiv cu dispretul, ca o caracteristica a fanatismului poate fi explicata medical si psihologic. Cea de neexplicat, in afara logicii, induce altceva. Cea a unui joc actoricesc, ca forma ascunsa a unei „misiuni”. Orice misiune presupune un ordin sau o plata. Alegeti!

 11. Vladimir Putzin

  Geo,
  astia chiar ne cred prosti ! Prosti, prosti, prosti … ! Au chemat la DNA pe agentul Haineala, care infiltrata in echipa de lucru a ministrului justitiei, a inregistrat cu aprobare pe cat de legala pe atat de imorala, cu scule si competenta profesionale, tot ce se discuta, incepand de la sedintele oficiale, la discutii de lucru si particulare facute la o pauza de cafea, o tigara sau un pahar de vorba, cum este obiceiul nostru al dambovitenilor.
  Acum urmeaza nu deschiderea unui dosar de urmarire penala impotriva premierului, ca ar da prea urat si pe’acilea si mai ales pea’afara, ci chemarea Grindeanului la DNA pentru a fi santajat cu inregistrarile individei Oana Smith Haineala, pentru a se obtime demisia atat de dorita de furarul (aici in sensul verbului „a fua”, ce: case!) Iohannis si caderea guvernului PSD, pohta ce-a pohtit-o El, ca i s-au refuzat pana si banii pentru iazul ratustelor Lui, ca poa’ sa tune, poa’ sa puste, El vrea iaz pentru ratuste …!
  Daca noii guvernanti si-au batut singuri cuie-n talpa, sa le fie de bine, dar adevaratele ponoasele nu le trag ei, care oricum mai au si alte joburi indestulatoare, ci noi prostimea care i-am votat si peste care acum trece cu senila ranjind golaneste, natangul panter cotrocenian.
  Si totul pentru ce, pentru un amarat de iaz pentru ratuste, ca alt ceva nu vad ce i-ar mai trebui oligofrenului, ca doar are de toate, inclusiv Piata Victoriei, gata sa infranga ori ce, inclusiv plapanda democratie romana.
  C U R A T SI B L E S T E M A T G H I N I O N !!!

 12. geofreeland

  Va mai indoiti ce jocul iohannis? Pentru ambitia lui personala (sustinuta din afara) de a fi din nou presedinte, nu doreste decat decredibilizarea si eliminarea (arestarea) lui Liviu Dragnea din poll position al candidaturii la presedintie din 2019. Jocul asta murdar impotriva Programului PSD, nu conteaza ce spun romanii, e o lupta personala impotriva lui Dragnea. E vizibil si dupa Luna. Sunt doua variante: alungarea de catre PSD-isti a lui Dragnea din fruntea partidului (prin santaje, amenintari, cumparari a baronilor locali) sau arestarea. Omul asta nu are limte. „Pohta ce-am pohtit” a strainilor, grefata perfect pe ambitia de putere a unui „strain” de popor, santajabil (stie Basescu multe), sprijinit de jocurile secrete-oculte-economice asupra tarii, nu va aduce nimic bun asupra cetatenilor acestei tari. Succesul Programului PSD-ist, o relansare de viziune economico-sociala a tarii, deranjeaza nu numai in conceptie, dar si ca realizare, interesele straine. Nu intamplator Raiffeisen era in piata, Yazaki isi obliga angajatii sa vina in piete si alte firme, la fel. Un joc murdar, zoios, visceral si fetid, cu o justitie-caine de atac, cu servicii secrete creatoare de ambuscade si difuzare de informatii spre public, dirijat, planificat, cu o mass-media obedienta si sustinuta sau iertata financiar, excedand de la adevar prin omisiune sau violenta speculativa, nu poate duce decat la secatuirea pana la epuizare a spiritului colectiv national, faramitandu-l, zdrobindu-l, orbindu-l de coagulare. Cei 100 de ani de la Marea Unire va fi un eveniment la care romanii se vor a fi dezbinati, vinovati de o traire si simtire romaneasca.

 13. neacsu marin

  @Vladimir,
  Oare dobitocul care a adus-o pe madam Haineala la guvernare in echipa ministrului, ca si pe altii ca ea, chiar nu stia ce face? Pai eu cu Haineala nu as merge nici macar pe aceeasi parte a strazii, si nu detin chiar toate datele, numai ce o vad si fug ca dracu de tamaie. Domnii Dragnea si Grindeanu ce au avut in cap cand au pus-o la masa langa ei? Isi merita soarta, lasi si prosti amandoi, cat cuprinde. Si acuma ca sa scape ei, ( asta e parerea lor ca scapa, de fapt doar amana) il sacrifica pe Iordache. Nici compatimiti nu merita, dar aparati.

 14. Liviu POPESCU

  Ce spuneti dumneavostra are o rezolvare foarte simpla si totodata foarte complicata:si anume toate partidele sa fie de acord ca menirea lor sa fie stipulata intr-o noua constitutie doar de a aduce in parlament si la conducerea statului cei mai competenti si patrioti compatrioti. Prin urmare,odata cu intrarea in parlament orice persoana isi pierde coloratura politica si lucreaza exclusiv numai in interesul tarii,promovand cele mai bune politici ale formatiunii care l-a propulsat in parlament,avand datoria de a conlucra cu ceilalti membri ai legislativului in interesul tarii.

 15. geofreeland

  O liniste nepamanteana bantuie site-ul… Cica OUG-ul e valid…Pai daca e valid… Nu mai incape nicio indoiala, vor urma vremuri grele pentru tara. Nemtii ne vor rupti ca Jugoslavia. Nu va amagiti, in Romania va curge mult sange. Ganditi-va la asta. Stam si asteptam boala. De ce? Pai sa vedem ce-o sa se intample… Ca poate…Poate ce? Nimeni din UE nu vrea ca Romania sa redevina o tara industriala. De ce? Incercati sa ganditi si cred ca nu mai exista alternativa. Johannis va ataca dur, in curand, Romania se va rupe. Ignoranta si lasitatea, ucid! Nu coruptia. Asta e o lozinca, de hartie, de plimbat prin piata. Americanii tac. Oare de ce?

 16. geofreeland

  Somnul ratiunii naste…
  Sa intrebam, ce vrea KWI? Pai ce sa vrea? O altfel de politica, asa ne-a zis. Ce fel de politica? Ca nu ne-a zis. Dar acu’ ce vrea? Pai vrea un Guvern al lui. Pentru ce? Aici e buba. De ce vrea el un guvern al lui? Ce sa faca el cu acest guvern al lui? Cum ce sa faca? In primul rand, o altfel de politica inseamna, dupa el, ca indiferent ce vrea poporul roman, el vrea face numai politica lui, cu guvernul lui. Ce alegeri, ba boilor? Eu sunt seful statului si indiferent unde bagati voi votul, eu fac ce vreau EU? Pricepeti? Asta inseamna o altfel de politica. Barem de-ar fi a lui. Da’ nu e, ca doar are Crucea de Fier a Germaniei, nu? Daca l-am intreba, asa pe bune, ia zi-ne si noua ce vrei tu KWI? Iesi pe sticla, lasa mistourile din Parlament, elefantii din Guvern, directivele la CSM, santajarea Avocatului Poporului si spune cinstit poporului roman, ce vrei tu? Esti in stare? Nu cred. Ne-ai aburit, ne-ai mintit, ne-ai dezbinat, ne-ai umilit. De ce faci asta, stimabile? Aroganta si dispret, minciuna si ipocrizie, viclenie si ura. Asta vede poporul roman. Un presedinte care incalca Constitutia, legile tarii si bunul simt. Dovezi? Un intreg poporul le simte. Ori pleci, ori te luam la goana! Lasa-ne! Sau nu te lasa cozile de topor platite din banii nostri, multinationalele si fortele oculte? Ai distrus linistea unui popor, dintotdeauna pasnic si tolerant. Cutitul ajuns la os si limita rabdarii e deja depasita. Mamaliga fierbe mocnit…

 17. geofreeland

  Ilie Serbanescu. Il stiti, nu? Dintotdeauna el a spus adevarul.
  Si mai spune. https://www.stiri-extreme.ro/komisariatul-de-la-bruxelles-victorie-terminatoare-asupra-romaniei/

Statistici T5