Proteste pas cu pas

Categoria Opinii

nerro

Suntem în cea de-a zecea zi de proteste. Acum nici nu mai ştiu de ce mai stă lumea în piaţă, probabil că din obişnuinţă. Când au început protestele spuneau că ies aşa de flori de măr, că nu sunt aduşi de nimeni nici împinşi de la spate, nici plătiţi. Apoi după noaptea minţii lui Dragnea , cea cu ordonanţa, au spus că ies pentru anularea ordonanţei. După anularea ordonanţei au spus că protestează pentru demisia lui Ioardache. Acum, după demisia lui Iordache şi după ce CCR a descoperit, cu toată zbaterea doamnei Livia Stanciu plombată acolo ca să ştie lumea ce vrea domnul Iohannis, că nu există nici o incompatibilitate între instituţii iar guvernul a acţionat legal, unii nu renunţă şi cer acum demisia guvernului, apoi probabil vor cere demisia parlamentului, apoi demisia  PSD-ului, apoi demisia (dacă nu şi emigrarea, dispariţia sau poate chiar moartea)  tuturor celor care nu gândesc ca ei. Asta este ceea ce se numeşte proteste pas cu pas.

Să fiu sincer, având un mentor ca cel care a ieşit în stradă să le insufle simţul civic, reacţia nu mă miră, pentru că  farul călăuzitor s-a specializat în mesaje  mai schimbătoare decât  vremea din zilele astea. Nu a trecut mult timp de când domnul Iohannis spunea că nu vrea  graţiere. După vizita la Luxemburg şi întâlnirea cu şefii CEDO, declara însă că nu vede nici o problemă în luarea unor măsuri juridice, incluzând graţierea.  Primul pas. A urmat al doilea, odată cu seara în care au apărut acte de violenţă în Victoria. Supărat că provocatorii nu şi-au dus misiunea până la capăt, iar jandarmii au reuşit să îi ridice fără excese inutile, ca  în Ianuarie 2012, domnul preşedinte a tunat a doua zi împotriva Ministerului de Interne  care nu a reuşit să prevină acţiunea câtorva tembeli deşi SRI-ul trimisese un SMS unui jandarm, să îl anunţe că vin şi nişte ultraşi prin zonă. Istericalele domnului Preşedinte au fost luate în serios şi ditamai comisia  Parlamentară responsabilă cu activitatea SRI, s-a pornit să cerceteze cazul. Şi aşa cum era de aşteptat, comisia a ajuns la concluzia că între cele două instituţii există o colaborare exemplară. Şi cum să nu fie aşa? SRI-ul s-a făcut că îi anunţă pe jandarmi că le vin nişte provocatori, iar jandarmi s-au făcut că nu ştiu ai cui sunt şi de ce au fost trimişi acolo.

Între timp domnul Iohannis a mai făcut o vizită afară,  tocmai prin Malta,unde a abordat subiectul protestelor, unde „românii lui” se manifestau plenar şi ce credeţi că spune? Păi din nou dă cu stângul în dreptul pentru că aici spune că nu au avut loc incidente, decât ceva minor, că protestele au fost foarte calme şi civilizate. Păi atunci de ce a cerut demisia ministrului de interne?Doar aşa ca să întărâte lumea, să toarne gaz peste foc şi să inflameze opinia publică? Acum după ce CCR  i-a tăiat macaroana ce mai scoate pe piaţă? Nu vă speriaţi, imaginaţie are, tupeu cât cuprinde, iar de mijloace ce să mai vorbim. Chiar dacă au căzut Coldea şi Stanciu, Kovesi încă mai dă din picioare iar Helvig parcă niciodată nu a fost mai obedient. Apropo de Helvig, în care stat, şeful serviciului secret ar mai fi rămas în funcţie după ce mâna lui dreaptă a fost găsită cu ocaua mică ? Nu mai aşteptaţi răspunsul.

Să nu uit, m-a înduioşat până la lacrimi declaraţia domnului preşedinte, cum că toţi cei cu care a vorbit în Malta, ( mă întreb câţi au fost pentru că din unele imagini de la întâlniri oficiale nimeni nu vorbea cu el) au vrut să ştie DE LA EL ce se întâmplă în România. Cine a spus că preşedintele nostru nu e glumeţ? Dar lacrimile mi-au izvorât mai ceva ca din icoanele cu Arsenie Boca când am citit că „toți ar regreta profund dacă România ar face pași care ar îndepărta-o de la statul de drept” . Bineînţeles că pentru toţi, statul de drept este domnul Iohannis, chiar dacă nu a spus-o,  e mai mult decât evident că la asta s-au gândit cei cu care spune că a discutat domnul Iohannis. Ştiindu-l vorbăreţ, mă întreb când au mai avut timp şi ei să vorbească. Oricum este pur şi simplu înduioşătoare grija “prietenilor europeni” pentru omul de rând, aceiaşi europeni   care ne-au impus “privatizările” şi apoi ne-au întins o mână de ajutor plină de dobânzi. Fac listă cu cei care vor să le pupe mâna, că la pupat curul nu mai sunt locuri.

laura-jigău-3

Şi pentru că tot vorbeam de mijloace, la protestele astea de la Victoria se spune că lovitura de imagine au dat-o patrupezii.  Trec peste chestia cu plata, pentru că nu vreau să cred că au fost oameni care au cerut bani şi pentru câinii cu care au fost la proteste, dar oricum nu văd de ce se face atâta caz.

negru-de-suparare

Păi când Nerro al meu participa la proteste, cei care acum se dau vedete urlau la lună, sau rodeau papucii. Iar Nerro nu ar fi primit nici măcar o scoarţă de pâine ca să vină la proteste. Până şi el avea mândria lui. Cine îl cunoaşte poate să confirme.

olivia-luiza-fărtăeș

Bine că au dispărut maidanezii că unii s-ar fi îmbogăţit în 10 zile de proteste mai rău decât hingherii care azi îi prindeau şi a doua zi le dădeau drumul ca să poată să îi mai prindă odată în ziua următoare şi tot aşa. Când e vorba să facă bani fără să muncească şi să înşele, românul nu are limite. Oricum, nimeni nu mai are timp de guvernat sau de muncit, toată lumea e prinsă în lupta de clasă. Unele posturi de radio fac audienţă şi rating din emisiuni în care întreabă cine cu cine s-a mai certat de când cu protestele. La mare preţ sunt certurile în familie. Doamne, ce jos am ajuns!

 

 

http://videonews.antena3.ro/video/sanatate/jandarmul-care-a-rupt-piciorul-unui-protestatar-condamnat-o6EQK8rjJYO.html

http://www.stiripesurse.ro/klaus-iohannis-anun-a-ce-le-a-spus-liderilor-europeni-despre-protestele-de-strada_1177744.html

 

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

18 Raspunsuri la Proteste pas cu pas

  1. geofreeland

    Pas cu pas, tot mai in impas, s-ajungem cainii de pripas. Da, o altfel de politica. Atata timp cat vor exista imunitati,Romania nu va fi stat de drept. De ce oare nimeni nu se ridica sa protesteze contra imunitatilor? De ce imunitate? A cui si de ce? Daca nu ar avea imunitate, al nostru pres’ nu si-ar permite sa incalce Constitutia, legea si sa faca ce vrea muschiul lui sasesc. Aloo! Parlamentul tatii, ia propuneti voi la referendum si intrebarea catre natia romana daca vrea imunitati pentru alesi. Atunci chiar ca NIMENI nu va fi mai presus de lege. Pana atunci ne intrebam, justificat, ce dracului stat de drept e asta? Raspunsul e unul singur, PENTRU PROSTI.

  2. @Geofreeland,
    Sunt tentat sa iti dau dreptate, dar ma intreb asa cum ma intreba un prieten comun, ce se va intampla atunci cu politicienii, daca acuma, cu imunitate cu tot coana Kovesi et co schimba politicieni incomozi cotrocenilor si fabrica dosare pe banda rulanta?
    Eu cred ca mai bine ar fi redefinita notiounea de imunitate si aceasta sa se refere numai la declaratiile politice, nu si la fapte comise inainte de a ajunge parlamentar, sau care nu au legatura cu activitatea politica. Oricum, sa fie scoase de sub efectele imunitatii mita, frauda, conflictul de interese, abuzul in serviciu, traficul de influenta, si alte astfel de fapte penale, dar arestarea sa se faca numai dupa ce a fost aduse probe indubitabile ca fapta a fost savarsita.

  3. geofreeland

    Asta se intampla acum in Romania, numai ca autori mai sunt si altii, tari din UE.
    http://www.formula-as.ro/2014/1138/spectator-38/john-perkins-romania-este-deja-infestata-cu-asasini-economici-18351

  4. geofreeland

    Guvernul Ponta nu a picat pentru #Colectiv
    http://stiri.tvr.ro/fmi-nemultumit-de-masurile-economice-luate-de-guvernul-ponta-acordul-financiar-ar-putea-fi-anulat_63908.html

    Se pare ca nici Programul PSD nu e acceptat de altii.
    Criza Argentinei a fost provocata de FMI.
    http://stiri.tvr.ro/argentina-avertizeaza-grecia-vor-sa-va-jefuiasca-criza-provocata-de-fmi_62438.html

    E o lectie, la care nu avem decat un singur raspuns, de ce vrea Johannis un guvern al lui. Sa nu uitam ca marile puteri din UE au peste 32% din puterea de vot a FMI.

    Restul sunt fraze de dansii inventate. Chestia cu anticoruptia e cea mai mare gogoasa din lume. Nu se urmareste decat deturnarea rezultatelor voturilor, cumpararea politicienilor sau promovarea numai a celor obedienti, sustinerea unor guverne impotente. Asta e acea alta politica, clamata de iubitul nostru navetist presedinte. Trai neneaca, program redus la 3 zile pe saptamana, weekenduri de vineri pana marti, plimbarele cu sotioara prin lume si se plange ca nu mai are bani de benzina.

    O gasca mondiala de hoti ne asteapta la usa si KWI tine pantoful in tocul usii sa nu cumva sa o inchidem.

  5. Vladimir Putzin

    De data asta Florin Chilian, departe de afi un iubitor al PSD-ului, „canta” la „masa care trebuie”:
    http://www.cotidianul.ro/chilian-alaturi-de-protestatarii-din-piata-victoriei-vreau-si-io-la-schi-296028/
    Duminica tihnita la toti !!!

  6. geofreeland

    Marile imperii s-au ridicat prin forta armata, crima, jaf, sclavie. Cruciadele au fost acelasi lucru dar sub lozinca Domnului. Odata cu emanciparea drepturilor omului, desi nicio lege morala nu a oprit un razboi, marile puteri, tot un fel de imperii, multinationale, folosesc mercenarii, asasini economico-financiari in locul fortei armate, care are rol de descurajare si standard de „negociere”. Rafinamentul metodelor au inlocuit crima prin „eliminarea liderilot politici neobedienti”, jaful prin conceptul accesului globalizant la resurse, sclavia prin lesa „salariului minim garantat” aplicata fortei de munca, toate sub lozinca valorilor democratiei (nu „vox populi” ci „divide et impera”), sub lozinca „statul de drept” adica suprematia legii facute tocmai de aceste mari puteri, sub lozinca „luptei anticoruptie” adica utilizarea selectiva a justitiei in scopuri politice. De ce sa faci un razboi costisitor, imoral si inuman, cand, mult mai ieftin poti obtine mult mai usor, ieftin chiar, acelasi lucru, cu „mani pulite” tinand sub control pe oricine momindu-l cu iluzii de bunastare in diverse organisme, organizatii, uniuni etc?
    Privesc pe fereastra o haita de caini la rut. Un sir indian de masculi canini urmarind (followers) o catea in calduri. Animale fiind, lipsite de constienta actiunilor lor, manate numai de instincte indubitabile, alearga prin zapada, pana la epuizare, dupa acea marota. Ce ii mana pe ei in cursa asta incat nici foamea, nici frigul, nici teama nu-i sperie? FEROMONII! Chimism pur, viclean, invizibil, cu rol de a transmite semnale, mesaje „în procesul de comunicare dintre specii, marcarea de teritorii, găsirea partenerilor în procesul de reproducere, sau de găsire a hranei”. Important e emitorul de feromoni. El declanseaza procesul de „followers”, acea multime beata si ilogica, pusa in miscare aparent instinctual, oarba, avida spre orice reper ce i-ar justifica miscarea haotica. Si atunci apare lozinca „Jos Guvernul!” definita de emitorul de feromoni iar haita, inconstienta, porneste. Feromonii sunt tot un fel de drog care inhiba constienta, gandirea definind intoleranta, neacceptarea compromisului, in final reful de comunicare. O orbire fanatica indusa prin feromoni. Ce ar fi acesti feromoni in lumea social-politica astazi? Cum ce? Banul. Aceasta iluzie cum ca privind o moneda mica iti inchipui un viitor plin de monezi, frumos randuite, si iahturi plutind in albastrul Coastei de Azur, cu bauturi fine in piscina cu gagici zvapaiate, imaginand un rai adevarat. Si care e calea spre rai? intreaba „followers”. Latrati cum va spun eu, latrati la luna, la frati, la parinti, latrati din foalele tineresti, pentru ca numai asa veti ajunge in paradis. Si mai luati ceva feromon-ban, sa v-ajunga pana maine.

  7. geofreeland

    @Neacsu
    M-am lamurit. A scazut fie aplombul implicarii fie siesta intre berici e de preferat. Tara noastra, adica acilea, unde traim toti, nu prin Canare sau Maldive, e intr-o stare precara. Instabilitate „politica?” vrajeala, nu e nicio politica, e pur si simplu o tradare de tara a presedintelui nostru, neamt din nastere si neamt smecherizat balcanic (trafic de copii, smenuri cu case, fente financiare cu aeroportul sibian, spaga de mertane la capitala europeana, rapt imobiliar al fostei naziste organizatii etc), impreuna cu sculele lui Kovesi si nea Lazarica procurorul al mare, adusi la gramada dimprejurul dacic sfant, papuricii medaliati de straini ca la noi nu merita nimic,sa ne faca traiul greu, sa nu mai avem liniste, sa nu ne mai iubim aproapele.
    Ma intreb, daca nimeni nu mai are o opinie, acolo, cat de cat, ca suntem, ce mai cautam p-acilea? Inchide, nene, site-ul, ne mutam la altii, ca meletarii nu mai e prezenti la apel. Au sarit gardul si s-au dus fie la crasma, fie la gagici. Ca in alt loc mai select nu-i vad. Sau nu mai au vana, nu mai au sange in instalatie sau i-a indoit reuma. De fapt, ca in toata viata, lozinca unica:”De ce sa ma bag?”. E grele astea cu vietuirea vie intre semeni. Somn usor, fratilor, canta Nino Rossi Il silenzio, adica „stingerea!”.

  8. ifrim

    Analiza situatiei la nivel macro e treaba d-stra a generalilor precum si corcodanta intre politic si armata.Eu la esalon mai mic am fost obisnuit sa primesc hartile de la DS si O.L. cu toate punctele cuprinse.Nu degeaba priveam cu incredere spre esalon precum muritorii la zeii din Olimp!

  9. geofreeland

    Cineva a constatat ca „omul e singurul animal care mananca laptele altor animale”. Tare de tooot! Sigur, e punct de vedere just. Natura e mult mai inteleapta si ca atare sunt destule exemple cand un animal-mama a adoptat puiutii altui animal sa-i alapteze. De ce? Din instinct de supravietuire, pentru ca animalul care a adoptat, fara a gandi, „stie” ca echilibrul de ecosistem trebuie pastrat. In lume, a oamenilor, mai ales a politicienilor se aplica aceasi regula. Un membru de partid se hraneste alaptat de doctrina unui partid. Ajunge pe o lista electorala si poate ajunge chiar in Parlament. Acolo, alt nivel, alte avantaje, alte tentatii. La un moment dat zice ca se leapada de „laptele” partidului sau si devine independent. Adica isi reneaga votul electoratului sau, coagulat din interese social-economice, tradandu-l. Pozitia de independent, premeditata, ofera mari surse de avantaje fiind curtat de alte partide in momente de decizie prin vot. Adica devine „cumparabil” pe principiul „care da mai mult”. Asta e marele pericol pe care mizeaza KWI. „Cumpararea” viitorilor independenti, unul, doi, zece, si iata minunea! se schimba majoritatea parlamentara. Adica zoon politikon, animalul politic, suge laptele altei doctrine alaturi de animalele, tot politice, ale turmei noi. E logic? Da, pentru ca permite legea.
    Deci, legea traseismului politic: alesul dintr-un partid in momentul in care se dezice de laptele lui doctrinal de partid, sa fie eliminat si inlocuit cu urmatorul de pe lista, din partidul prin care a fost ales, respectand vointa electoratului.Valabil pentru Parlament, consilii judetene si locale. Pentru ca daca nu ar fi asa, cei care „cumpara” mituind pe acel ales sa treaca in alta tabara, nu pot fi decat penali. De asta profita acum KWI.

  10. geofreeland

    A propos, suntem un site de misogini? Unde sunt fetele noastre? Magda, Dora… E drept ca unele comentarii erau barbate, dar erau…

  11. Neacsum

    &Geofreeland,
    In viata unui om mai apar si probleme care il retin de la cele cotidiene.
    Vizavi de chestia cu laptele, am vazut si eu ineptia la tv si nu am stiut daca sa rad sau sa plang. Ca iubitor de animale, am crescut si cresc caini si pisici. Am hranit catel cu un biberon improvizat dintr-o pompita de stilou si o carcasa de pix si am pus in el lspte de vaca. Sa vezi minune, ghemotocul nu a refuzat laptele pe motiv ca nu e de caine si nici nu m-reclanat. Asta vara, o pisica mi-fatat niste pui, apoi am fosy nevoit sa o dau, dupa doua luni. Mi-a ramas un pisicut care trecuse la hrana solida, dar mai avea chef de supt. Avand prin curte si o catelusa, care nu era nici gestanta, nici nu fatase, prostul de pisic a inceput sa suga de la catelusa si fraiera l-a lasat spre disperarea mea. Ma miram chiar, ca suge in gol prostul, dar prost am ramas eu, pentru ca instinctul matern al catelusei a fost mai puternic decat reporterita noastra, catelusa a intrat in lactatie, iar pisicul sugea cu folos de la o catelusa care nu tinea cont de faptul ca oamenii sunt singurele fiinte care beau lapte de la alte aninale.

  12. geofreeland

    „Eurocopter este divizia constructoare de elicoptere a concernului european EADS – una din primele trei companii din industria aero-spațială mondială”
    „Premierul Sorin Grindeanu discută, marți, la Palatul Victoria, cu reprezentanți ai Ambasadei SUA și ai companiei Bell Helicopter, informează Biroul de presa al Guvernului.”

    Doua stiri. Banale dar sa insistam.

    „Premierul Sorin Grindeanu l-a primit, marti, la Palatul Victoria, pe ambasadorul Republicii Federale Germania in Romania, Cord Meier-Klodt, pentru o vizita de curtoazie”
    „Vicepremierul Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, are miercuri o întrevedere cu Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România.”

    (PS/ Sa nu mai vorbim de secretele IAR-Soimul- Craiova vandute in Israel de fostul ministru Berceanu).

    Concluzie: interese aerospatiale germane-franceze (Johannis) si americane (Dragnea). Adica batalia pentru Romania e in curs. SUA si UE se intrec cu oferte pentru Romania. De ce? Pentru ca Romania e o tara cu potential, cu resurse si expertiza in domeniu, adica nu suntem neica nimeni pe lumea asta. Indiferent cum o dam Romania are o oportunitate uriasa. Sa nu mai vorbim de petrol (petrochime, utilaj petrolier), gaze (ingrasaminte, uree), wolfram, vanadiu, aur monoatomic, cupru, bauxita, Canalul, Portul Constanta, mega-Aeroportul Popesti-Leordeni, Hidroelectrica, resursele de carbune, sare (clorosodice), sistem de irigatii national, agricultura ecologica productiva la inalt nivel, industrii metalurgice si oteluri inalt aliate, rulmenti, mecanica fina, industrii de tevi si profile, sarma, industrie soft IT, industrie automobile, cercetari nucleare si industrie (apa grea, prelucrare uraniu), industrie de locomotive, vagoane si boghiuri ca material rulant). Adica Romania e o tara saraca? Neguvernabila? Saraca?
    Jocul nostru de acum ori e inept (Johannis) ori e de viitor si redivivus national (Dragnea). Alegeti! Alegeti, ce vrem!

  13. geofreeland

    @ Neacsu
    Am si catel, am si pisicuti. Cu astia am o problema sa-i dau la lume sa mai scap de ei. Albi, ochi albastri, mamosi, superbi. Cateodata nu ma indur sa-i dau daca persoana nu prezinta garantii de iubitor de animale. Cert e ca, intre vizitele copiilor si nepotilor, animalutele sunt o grija care ma mentin in limitele unui psihic pozitiv. Daca ma refer la lungimea de unda a viului (Constantin-Dulcan), omul intereactioneza cu animalutele, le iubesti, te iubesc si ele si te ajuta sa fii optimist. Suferi tu, sufera si ele. Adica nu te lasa la greu. Mai an, catelul, nebun, trecu ulita si-l calca o dubita pe cap, de i-a iesit ochiul din orbita. Era ceva de un hidos aparte. Du-te la judet, la veterinar, cale-ceva, i-a bagat ochiul in orbita, l-a cusut si in cateva luni si-a revenit complet. Intr-o zi, ii dadeam de mancare. Nu a vrut-o. I-am vorbit: Ce ai, ce nu-ti place? M-a privit in dunga. L-am luat in brate si nebunul, m-a cuprins cu labutele lui de gat si dadea sa ma linga, asa cum iubesc ei. Atunci am inteles. Il neglijasem ceva timp de o afectiune manifesta. De fapt, mai destept ca mine, a inteles ca aveam ceva framantari si nu ii intelesesem mesajul. Apoi a mancat tot. Mai zi ceva!

  14. neacsum

    @Geofreeland,
    Nu mai zic nimic, stiu cum e. https://www.youtube.com/watch?v=RC_SxIIIUio

  15. geofreeland

    Pentru convingere, mai vine cineva, cred eu foarte pertinent si explica.
    Merita citit, nu de alta, dar barem sa stim si noi cum stam.
    http://m.cotidianul.ro/fascismul-civic-si-succesul-sri-in-piata-victoriei-cauze-si-efecte-296170/

  16. geofreeland

    De ce Germania isi repatriaza aurul aflat in Paris, Londra si New York? Se profileaza o mare criza economica? Sau trece la o politica de inarmare? Dupa veto-ul impus de Trump, Germania lupta pentru cucerirea de facto a Romaniei pentru resursele sale ca fiind o tara cheie si ca bogatii si ca pozitie geostrategica. Va fi o batalie dura, care sub varful de lance al presedintelui nostru, ne va ingenunchia. Incet-incet, Germania prin agresivitatea sa, ne demonstreaza ca nu e partener european ci pur si simplu un adevarat „dusman” al suveranitatii economico-sociale a tarii. Nu trebuie sa ne miram, ca intotdeauna, marile puteri isi disputa acest colt de lume numit Romania. Singura solutie, tot ca intotdeauna, este sa pendulam cu gratie intre Rusia, Germania si SUA, sa le dam fiecaruia ce vor si sa negociem si ce luam si noi. Cu Franta si Anglia ar fi inutil, ele nu ne plac, asa din vanitate si aroganta desi Coanda si Gogu Constantinescu le-a prins bine. Nu putem rezista decat daca ramanem uniti, ne redezvoltam finantele si capitalul autohton, ne resuscitam cu rabdare petrochimia, prelucrarea zacamintelor, redeschiderea minelor de carbuni si uraniu, revigoram industriile strategice de masini, reincepem cercetarea in domenii de varf. Prin noi insine, destepti,vom fi ceea ce suntem de drept intre tarile lumii. Atunci vom fi respectati.

  17. geofreeland

    STIRI
    -„Curtea de Conturi a sesizat DNA că Raiffeisen Banca pentru Locuințe și BCR Banca pentru Locuințe ar fi dat bugetului o gaură de aproape 330 milioane de lei. Litigiul, care se anunță de durată, este pe rolul instanțelor, scrie Evz.ro.”
    -„Bancherii din România fac zid în jurul protestatarilor anti-guvern. După șeful Reifeissen Bank, olandezul Steven van Groningen, care a protestat în stradă alături de români în Piața Victoriei,…Directorul general al BRD-Groupe Societe Generale, Francois Bloch, apreciază ceea ce se întâmplă în aceste zile în stradă, spunând că este vorba de „un exercițiu democratic și nu are nimic de-a face cu instabilitatea politică.”
    -„Executivul UE a anunțat miercuri că a lansat procedura de infringement împotriva României și Ungariei din cauza reglementărilor privitoare la comercializarea produselor agricole și alimentare, cunoscute la noi ca legea 51% produse românești.”
    -„După ce a întârziat fără vreun motiv clar și până la limita penibilului instalarea noului guvern, Klaus Iohannis blochează bugetul pe 2017. Deși suntem deja la jumătatea lui februarie iar de studiat îl tot studiază de două săptămâni, de când CSAT și-a dat avizul pe proiect.”
    -„Studiu: Capitalul privat românesc raportează un profit de trei ori mai mare decât cel străin, la afaceri EGALE. Sunt managerii români geniali sau ceilalți ascund profitul real pentru a nu fi impozitat?”

    Zvacniri impotriva Fondului Suveran de Investitii. Cine vrea stat al hotilor? UE, multinationalele si clientela politica a strainilor, strans unite in jurul lui Johannis. QED.

  18. Magda

    Fotografiile sunt excelente!
    Sunt minunați câinii!
    Iubesc pisicile, dar și câinii…modul cum se uită în ochii tăi și iubirea lor necondiționată, fac de râs specia umană.
    Acum, s-a ajuns ca oamenii pentru a redeveni oameni, să învețe de la blănoși!