Plumb

Categoria Divertisment

plumb

Remake în regia lui Sorin Grindeanu

Motto :

De-atâtea zile-aud strigând

Văd toată piaţa fremătând

Sunt singur  şi mă duce-un gând

Spre .. Plumb.

 
Stam singur în palat si era vânt…

Mă şi vedeam în funerar veşmânt
Cu  zeci de mii de demonstranţi  strigând

Că vor să dea cu mine de pământ.

Dormea ne-ntors şi Dragnea murmurând
Acoperiti-mă ! Şi-am început să plâng.
Luluţa-mi cerceta miniştrii, rând pe rând
Si eu priveam neputincios, nătâng.

 

Deodată, printre lacrimi, din pământ

Prin foc prin fum prin spăngi şi vânt

A răsărit fierbinte şi fecund

Ideea să îmi fac guvern cu  Plumb.

 

Încheiere

Având plumbul în dotare

Lui Grindeanu nu-i  e frică

Orice-ar face stă-n picioare

Nu se sparge nu se strică,

Guvernul Hopa-Mitică.

 

Nota Bene:Cât  timp doamna Rovana era ministru al Mediului, familia folosea un Audi înmatriculat în Bulgaria. Ghiciţi de ce ? Pentru a demonstra că e împotriva taxei pentru timbrul de mediu.

 

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

15 Raspunsuri la Plumb

 1. Iulian

  Acum a primit o camioneta de 3 tone, cu 8 cilindri in *, inmatriculata in US, Florida!
  Marca Trump!
  Ei, alt aer!

 2. ifrim

  Week-end placut camarazi!@Iulian cand ti-o face calculul pt. impozit la cca. financiara t,i se atrofiaza nervul zambirii si sa vezi cum ramai fara aerul acela deosebit!

 3. geofreeland

  Plumbul atarna mai greu. Normal ca impozitul e mai mare! Al dracului Bacovia asta! Cum stiu el din Bacaul lui drag ce e plumbul. Unii parlamentari au plumb in pleoape, unii inca mai au tevi de apa din plumb, unii cumpara plumbi pentru pescuit, altii pentru alice de vanatoare si GECO, mai se lasa plumbul in picioare cu varsta, unii se roaga pe la Plumbuita, una Plumb e chiar ministru, bateriile sunt pline de plumb, altii fac sigilii, unii, pe vremuri, scriau pe ardezie, sarcofagul Cernobalului e tot din plumb…
  Griul plumbului, culoarea vremii de betie. Lacustrul bantuitor bacovian, combinat cu griul plumbului pe cer, te indeamna fara echivoc ” si s-asculti pustiul/Ce melancolie” Normal, cu o berica in fata, lacustra in pahar, ca sa uiti de toate, de covesi, iohanisi si dragnei…Parca mai bine zambesc a primavara ghioceii si te indrepti de sale, ridici privirea si multumesti ca esti. Uitam de plumb si de belele. Vine primavara ca o speranta si uitam de incrancenarea de peste iarna.

 4. ifrim

  Unii carcotasi bombane dimineata ca s,au trezit cu dureri de sale eu sunt multumit ca ma trezesc!

 5. Iulian

  Ifrim,
  Nu eu am primit ci ea!

 6. geofreeland

  De ce e bun Fondul Suveran de Investitii? Pentru dezoltarea si reindustrializare. Reghinul face tractoare, Aradul cele mai performante vagoane din lume. Vreti sa vedeti un astfel de vagon romanesc? Priviti.
  http://www.alternativenews.ro/2017/02/vagoanele-romanesti-considerate-cele-mai-performante-din-lume-vandute-cehia.html

 7. bazil

  Dragi rezervisti, nu mai incercati sa rezolvati probleme la nivel planetar ori strategii globale ca are cine sa se ocupe de ele.Mai bine ocupati-va de sanatatea proprie ca-i mai buna decat toate si ocupati-va de drepturile legitime pe care le meritati dupa zeci de ani de catanie sub drapel ca va iau inainte la pensii circarii, tobosarii, etc. Nu mai vorbesc de smenari si smecherasi ca astia isi rad in barba cu satisfactie-au primit zeci de mii de lei din urma, unii chiar mai mult(deh urma scapa turma), au pensii din alea gonflate si ii doare in cot(Cotul Donului?)de cei cu pensii mai mici rezultate ca urmare a taierilor in carne vie operate de toti cei de la putere.In acest context remarc totusi initiativa ANCMRR care a inaintat la Comisia de Aparare din Camera Deputatilor cateva propuneri binevenite si bine structurate.De aceea ar fi bine ca aceia care sunt membri ai ANCMRR ori ai SCMD sa cugete la rece pana nu e prea tarziu si daca mai sunt si alte propuneri la obiect sa le formuleze si sa fie inaintate prin conducerile celor 2 organizatii catre Camera Deputatilor.

 8. ifrim

  @Iulian.Scuze, asa e cand nu pui bicicleta pe nas, eu am fost si racit in copilarie,cand sa fiu si eu invidios mi-ati ruinat aceasta placere!

 9. Vladimir Putzin

  De la „Fenomenul Pitesti”, la „Fenomenul basesti”
  Inca unuia din troica ‘telectualilor basisti i-a scapat o academica flatulatie. A mai ramas sa ne „gazeze” si Patapievici si nu ne mai trebuie nimic …!!!
  Va rog sa cititi si parerile postacilor care deocamdata, cer ca proprietarilor gurilor stirbe sa li se interzica dreptul de a vota, urmand sa ceara si eutanasierea, ca doar de aici vine raul tarisoarei.
  Dar hai si noi catane batrane, sa ne numaram dintii ramasi pe gingiile seculare si sa ne aducem aminte prin ce poligoane, santiere, campanii de munci agricole, interventii la dezastre de mari proportii si pe unde a mai intarcat mutu* iapa, i-am lasat, dupa care sa ne facem harachiri, pentru a elibera calea tinerilor frumosi, liberi si dintosi sa zburde spre zarile luminoase ale instrainarii …!

  http://www.contributors.ro/editorial/romania-gurilor-%C8%99tirbe/

  Nota: *Aici nu este vorba de cine credeti voi, ca ala are inca iapa in stare de libertate.

 10. @ladimir,
  Ala nu are iapa, are capra.

 11. Vladimir Putzin

  @arin
  Capra, capra, da raioasa
  Ca-i pierdu inca o casa
  Si-i mai pierde vreo trei case
  Din cele ce le ramase

 12. geofreeland

  @Vladimir
  Am citit „stirbenia” telectuala a liiceanului. Nu stiu de ce mi-a creat o stare de voma. Probabil ipocrizia care sufoca Romania. Mai ceva vreme, de vreo doua ori ma intrebam unde sunt intelectualii nostri? Bineinteles era o intrebare retorica. Pe cei mai vocali i-am gasit platiti din incubatoare sorosiste. Nu stiu, dar lumina primaverii, imi aduce aminte de scarba lipitorilor bine infipte in piciorul unui copil, adunand lintita din garla si amestecata cu malai sa o dea la puii de rata. Vazand acele trupuri inelate si maronii lipite de picioarele mele, niste scarbe sugandu-mi sangele, bunica imi zicea „pune sare, mamaie!”. Si puneam, ele se incordau si cadeau de pe piciorul meu lasandu-mi o urma violeta in locul de unde ma sugeau cu nesat. Cam asa si cu liiceanu asta. Academia Romana, o institutie probabil reprezentativa a elitelor romanesti, zise ceva intr-un apel-comunicat. Si zise avizat. Citind liicene cuvinte, mai bine nu-i citeam scursorile din coaja unui copac iesind din iarna, cred ca Ipocrizia este adevaratul slogan al Romaniei. Ipocrizia e o forma rasista de violenta cu valente politice. Barna din ochii tai versus paiul din ochii altora. Liiceneste, definesc ipocrizia stilata intr-un ambalaj de lozinci si metafore, tocmai a ascunde saracia unui caracter infect si putregaios. Curvele sunt cinstite, dai banul si primesti serviciul, liiceneste in schimb, primesti banul ca sa te exhibi nu spiritual,ci justitiar, judecand ratiuni meteo, nu prin modele matematice, ci prin biochimie hormonala, uneori deficitar inteleasa.

Statistici T5