CARIERA POLITICĂ NEVEROSIMILĂ A ELENEI BĂSESCU, ÎNCĂ UN MOTIV SERIOS SĂ-L DEMITEM PE “SUSPENDAT „

Categoria Magazin

Trebuie să recunosc că n-am votat cu Băsescu, nici când a candidat pentru primăria Capitalei, nici la cele doua alegeri la care a candidat pentru funcţia de preşedinte al României. Am însă un mare necaz. Acest individ a reuşit să mă păcălească în 2007, cînd am votat împotriva suspendării lui. Nu mi-a trebuit mult timp să mă căiesc. Doar câteva luni. Prin februarie 2008, fata lu’ tata, mezina Elena, stagiar pe atunci la Parlamentul European!!!????, şi angajată la “LUXTEN”, unde era plătită cu 7000 de lei lunar pentru un program de 4 ore, – (pentru “a sta în faţa calculatorului patru ore pe zi şi a introduce date cu ajutorul unui soft de contabilitate” declara ea la o emisiune TV),- se trezeşte că vrea să candideze la şefia organizaţiei de tineret a PDL, pentru funcţia de secretar general. Dacă Monica Iacob Ridzi nu avea contracandidat pentru postul de preşedinte al organizaţiei respective, EBA în schimb, avea doi concurenţi: pe Bogdan Boza, de la sectorul 1, si Călin Petrus, de la Dolj. A fost simulată o campanie electorală în care Boza ( arestat acum în dosarul Boldea) a avut curajul de a o ataca dur pe EBA spunând că gestul său de a candida împotriva acesteia „ reprezintă un vot de blam adresat înscăunărilor dinastice” Pentru acest afront adus odraslei prezidenţiale, Boza a fost imediat pus la punct de conducerea partidului care, în frunte cu Emil Boc i-a cerut imperativ să n-o mai atace pe „succesuri” . În lupta politică intervine şi Răzvan Murgeanu, care îi cere lui Boza să-şi retragă candidatura, iar şeful OT- PDL Bucureşti, Ştefan Pirpiliu, îl acuză că este „o unealtă a duşmanilor PDL”, şi le propune membrilor organizaţiilor de tineret din ţară s-o voteze pe agramată. Sulfina Barbu, pe atunci preşedinte al organizaţiei de femei PDL intră şi ea în horă declarându-şi susţinerea pentru cele două candidate, prea de sus protejate. Şi uite aşa „Poți să ai şi eşecuri, poți să ai şi succesuri. Pot să fie oameni care nu vor să vorbesc cu tine” , ajunge-n fruntea tinerilor discipoli ai lu’ tac-su’.
Aşteptam reacţia „seniorilor” din partid. Credeam că vor găsi o cale s-o determine pe „Mă consider şi eu intelectuală. Am terminat o facultate, am terminat un masterat, voi face şi eu un doctorat „ (!!!!)” să se răzgândească, pentru a evita penibilul. „Intelectualii„ băsişti, Liiceanu, Pleşu, Patapievich(!), Cărtărescu şi mulţi alţii, n-au scos o vorbă când au văzut această nemernicie. Niciunul, dar absolut niciunul dintre aceşti obedienţi ai băsescului n-a fost în stare să-i spună lu’ ” ăl bătrân” că mezina lui are un handicap intelectual accentuat şi că ar trebui trimisă la şcoală, nu în politică. În naivitatea mea, am crezut că „şeful statului”, ştiind cel mai bine ce-i poate pielea celei care susţinea că „Poate că nu sunt o intelectuală, dar am unele calităţi care mă recomandă mai mult decât pe doamna Alina Mungiu, eu ştiu să fac politică în partid” să-i ceară să aştepte expirarea mandatului prezidenţial înainte de a încerca intrarea în marea politică. Ţi-ai găsit! Nu numai că nu a împiedicat-o să se implice în politica la vârf din PDL, ci chiar a încurajat-o spunându-le criticilor de circumstanţă, (din opoziţie fireşte) că nu e aşa de proastă precum pare. Şi pentru că, nu-i aşa, succesurile se ţineau scai de „toate fetele sunt atrase de politica externă”, fata cu nume de număr de maşină s-a gândit că trebuie să urce în ierarhia politică, concurând-o cu un tupeu de neimaginat pe Alina Mungiu-Pippidi, la candidaturile din partea PDL pentru alegerile europarlamentare din 2009. Acum se întinsese prea mult coarda! Aşa că „greii” au mârâit un pic de la distanţă la „ stăpân” care atât a aşteptat. Ştiind că oricum n-avea şanse să devină europarlamentar pe lista propusă, „preacinstitul” o retrage prin demisie din PDL şi-i „aranjează „ candidatura ca „independent”, dând totodată dispoziţii filialelor PDL din ţară să-i obţină numărul de voturi necesar pentru a fi aleasă ca deputat în Parlamentul European. Şi ce s-a întâmplat, e deja istorie, Alina Mungiu a ratat firesc alegerile respective, iar EBA şi suspendatu’ au dovedit că într-un regim corupt până la cel mai înalt nivel, democraţia nu mai poate face NIMIC! Din păcate! De atunci, scârba mea faţă de PDL şi faţă de Băsescu, a atins apogeul! Sunt convins că, în disperarea prilejuită de o dorită şi foarte posibilă demitere a tartorului tartorilor, acesta, şi cei care-l mai susţin încă, vor încerca tot soiul de manevre, pentru a-l ajuta să rămână la Cotroceni. Dacă va fi demis, vor urla ca disperaţii către UE, SUE, SUA, soare, lună, stele ş.a, că li s-a furat ţara, c-a murit democraţia în România, Hitler, Stalin, Ceauşescu, Iliescu, comuniştii, bla, bla, bla! Haideţi să ne oferim această plăcere a demiterii suspendatului! Să-l dăm pe mâna justiţiei ca să-l judece cu aceeaşi balanţă folosită pentru judecarea lui Adrian Năstase.
Să aflăm, astfel, multe din nefăcutele „alesului” ţinute la secret din ordinul său. Să aflăm, spre exemplu, ce mai e cu dosarul „Flota”, cu renovarea vilelor de protocol din Primăverii, casa din Mihăileanu, afacerea Popoviciu- Ioana Băsescu, pe unde a ascuns Ungureanu listele cu alegătorii români care au votat la Paris într-o veselie, la prezidenţialele din 2009. Să aflăm, de asemenea, cu cine au votat la aceleaşi alegeri, miile de cetăţeni din Republica Moldova cu domiciliul într-un apartament. Şi să mai aflăm multe alte şmecherii ale găştii nebune din jurul lui Sarsailă. Pentru asta, trebuie să mergem la vot, căt mai mulţi! Pentru asta trebuie să punem ştampila în căsuţa DA . Să facem din ziua referendumului, 29 iulie, o altă zi a eliberării! Cea a eliberării de sub tirania şi mârlănia băsescului.
Să-i excludem pe TICĂLOŞI, din orice funcţie eligibilă, indiferent de spectrul politic declarat !
Aşa să ne ajute Dumnezeu!
JOS BĂSESCU!

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Statistici T5