Ia de la Câşu

Categoria Cultura, Magazin

nu renunta la visele tale

22. Un om simplu, de caracter, nu se coboară la mici găinării nici nu se ridică la marile tunuri.

23.Între alegători şi politicieni nu este nici o deosebire, este doar un prag: alegerile.  Pe alegător îl interesează ce se întâmplă cu el după alegeri. Pe politician, mai modest  îl interesează doar ce se întâmplă la alegeri. Bad timing.  În rest sunt la fel, toţi vor să trăiască mai bine, numai că nu pot fi toţi aleşi şi nu pot trăi bine ţoţi.

24. Castanele sunt nişte fructe fierbinţi care se scot din foc cu mâna altuia.

25.Când eram copil, bunicii şi părinţii ne spuneau sau ne citeau poveşti ca să ne adoarmă. Cu timpul, locul părinţilor şi bunicilor, l-au luat casetofoanele  sau diapozitivele . Acum  nu mai ai nevoie de cărţi şi nici de înregistrări: dai drumul la tv şi  pe toate posturile, oricine ar vorbi asculţi  poveşti. Partea proastă e că poveştile nu mai au aceeaşi savoare.  Partea şi mai proastă este că, chiar şi aşa fără savoare, au efectul mult mai rapid şi mult mai de durată. Cei adormiţi în 89, dorm şi acum, unii  au dat deja în boala somnului, nu mai reacţionează, parcă nici nu mai respiră.

26.Mahatma Gandhi  spunea să îţi trăieşti fiecare zi ca şi cum ar fi ultima. Într-o lume diferită de a noastră poate aşa ar fi bine.

Dar ce ar face lumea daca ar sti ca astăzi e ultima zi ? Disperare, egoism, sinucideri, dezmăţ, desfrâu,  indiferenţă, nepăsare faţă de legi şi tot ce îi ţine în frâu acuma, asta ar fi urmarea. Poate e mai bine să spunem că ar trebui să ne comportăm cu cei de lângă noi ca şi cum ar fi părinţii noştri şi ziua de azi ar fi ultima lor zi.

27.  Se spune că mama proştilor este mereu gravidă. Da, în plus, Prostia apare pe lume indiferent de vârsta părinţilor.

28.In SUA până şi homeless-i vorbesc engleza mai bine decât preşedintele României

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

2 Raspunsuri la Ia de la Câşu

 1. olteanu

  Intrebare.
  Care este diferenta dintre un parlamentar si un hot?
  Raspuns,

  Parlamentarul este ales de mine ,hotul ma alege el pe mine !

  S’auzim de bine Oltene!

  cu stima

  „Un oltean din Oltenia”

 2. neacsum

  Sanatate Oltene !

Statistici T5