Ponta şi linşarea lui Iliescu

Categoria Actualitate, Opinii

tradare

Acum câteva zile, CU OCAZIA INSTALĂRII NOILOR PROCURORI ŞEFI ŞI SEFUŢI AI ROMÂNIEI, SAU MAI BINE ZIS A ÎMPĂRŢIRII ACESTORA ÎNTRE EL ŞI PONTA, domnul Băsescu trasa indicaţii privind pedepsirea vinovaţilor  revoluţiei, a „celor” care au dat ordin ca armata să iasă în stradă cu muniţie şi armament. Domnia sa, se face că nu ştie cine a dat ordin armatei şi toată lumea ştie că apelul său se adresează lui Ponta şi nu procurorilor iar ordinul este de rupere a legăturilor cu Iliescu, dar nu pentru aflarea adevărului care este ştiut acum şi de copii, ci pentru spargerea PSD. Ceea ce ştie domnul Băsescu, dar nu spune este că ARMATA S-A AFLAT ÎN ALARMĂ DE LUPTĂ  PE TIMPUL REVOLUŢIEI, PÂNĂ LA ÎNCHIDEREA DEFINITIVĂ A ACESTEI STĂRI ADICĂ SFÂRŞITUL LUNII IANUARIE 1990. Aşa că cerinţele lui Băsescu  sunt inutile, CEAUŞESCU ESTE CEL CARE A ORDONAT ALARMA DE LUPTĂ ÎN DECEMBRIE 89, EL SE FACE VINOVAT DE SCOATEREA ARMATEI CU ARMAMENT ŞI MUNIŢIE. Ce s-a întîmplat pe parcursul acestei luni, îndemnurile şi ordinele date prin televiziune gărzilor patriotice, oamenilor şi armatei este cu totul altceva, dar identificarea celor care au ordonat ieşirea cu armament şi muniţie în 89 este clară.

De fapt ordinul, pentru că este un ordin al lui Băsescu se referea nu la cine a dat ordin să se scoată armata în stradă, ordinul lui Băsescu  era de culpabilizare a lui Iliescu indiferent pentru ce şi asta nu pentru că vrea dreptate sau îi e frică de Iliescu ci pentru că vrea să spargă PSD-ul şi să îl facă pe Ponta să se rupă de o parte din PSD. Era greu de crezut că Ponta va cădea în plasa lui Băsescu şi nu va sesiza cursa care îi este întinsă, dar uite că emisiunea prezentată pe RTV duminică seara, adică televiziunea lui Ghiţă pesedistul, unealta lui Ponta, arată că Ponta de dragul coabitării este gata să facă în PSD ceea ce îi reproşează lui SRS în USL. Din toate imaginile prezentate de-a lungul emisiunii la care a participat şi doamna Corina Drăgotescu cea mai fidelă executantă a ordinelor lui Ponta, cea care şi-a asumat în ultima perioadă rolul de coadă de topor care loveşte la ordin în tot ce supără urechile premierului, reiese fără  dubiu, un îndemn „JOS ILIESCU”. Ne sunt prezentate cu titlul de „imagini ţinute secret timp de 23 de ani”, sau „cum au ascuns autorităţile bătăile de la mineriade” imagini care se înscriu sugestiei de linşaj a lui Iliescu. Departe de a acoperi sau a scuza cumva porcăriile comise sub conducerea „vrăjitoarei”  Iliescu, o întreb pe doamna Drăgotescu cea care pe vremea aceea se afla pe străzi ca reporter şi a trăit evenimentele , CE E FĂCUT TIMP DE 23 DE ANI ŞI DE CE CONŞTIINŢA SA DE REPORTER CINSTIT ŞI IMPARŢIAL  NU A SCOS-O PE STICLĂ CU ACESTE IMAGINI, DE CE PÂNĂ ACUM NU A SPUS NIMIC IAR ACUM BRUSC S-A DEŞTEPTAT SIMŢUL CIVIC CERÂND DREPTATE PÂNĂ LA CAPĂT? Penibilă prestaţia doamnei Corina, dacă domnia sa se mai numeşte reporter imparţial eu sunt Suleiman, că tot  s-a terminat o serie şi gospodinele suferă de lipsă.

M-a impresionat şi anunţul făcut de reporterii postului de televiziune în acele momente, când au trebuit să „suspende la ora 20 emisia studioului 4 al televiziunii” din cauza „demonstranţilor care intraseră în studioul 5” . Doamne ce manipulare, şi atunci şi acum. Stau şi mă întreb, oare de altceva nu suntem în stare decât să manipulăm ? Şi românul, acest animal preistoric, nu se mai satură de astfel de lături nu se mai satură să mănânce mereu aceeaşi zeamă pe care o primeşte azi, o vomită mâine şi o reprimeşte reîncălzită poimâine sub  titlu de „brand new”? Cât de înapoiaţi civic, politic şi social suntem ?

Revenind la intenţia acestei televiziuni care a devenit în scurt timp cea mai obedientă unui lider politic, este incredibil cât de aservit a ajuns acest Ghiţă cu oamenii lui cu tot şi cum execută el ordinele pe care le primesc procurorii. Mă întreb fără să vreau, dacă domnul Ponta este supărat pe PNL şi pe SRS că nu păstrează tăcerea şi critică politica guvernului şi a USL, pe motiv de lipsă de coeziune şi loialitate, atunci cum vede domnia sa lupta televiziunii lui Ghiţă faţă de fondatorul PSD, preşedintele de onoare al partidului din care domnia sa face parte? DOMNULE PONTA, CÂND VORBIŢI DE LOIALITATE ŞI FIDELITATE aveţi în vedere numai fidelitatea altora faţă dumneavoastră dar despre a dumneavoastră faţă de partid şi colegi nu spuneţi nimic? Sună cam ciudat apelul dumneavoastră la membrii altor partide când slujbaşii domniei voastre fac opoziţie în sânul propriului partid  lovind în colegii de partid. Asta pentru că vorbim de moralitate, fidelitate, loialitate. Dacă e să vorbim de dreptate, atunci hai să vedem şi mineriada din 1999 ŞI SĂ VEDEM CINE A DAT ATUNCI ORDIN ARMATEI SĂ IASĂ CU ARMAMENT ŞI MUNIŢIE ÎMPOTRIVA POPULAŢIEI, SĂ VEDEM CINE A CONDUS GUVERNUL ATUNCI ŞI CE MINIŞTRI AU CONDUS DESTINELE ŢĂRII ŞI AU DECIS ÎN IANUARIE 1999, DUPĂ COSTEŞTI,  SCOATEREA ARMATEI ÎN STRADĂ ÎMPOTRIVA MINERILOR, CINE A DAT MINERI HRANĂ PEŞTILOR LA STOENEŞTI. Noroc că armata nu s-a lăsat manipulată din nou. Când o să văd că Ghiţă, Ponta, Băsescu şi procurorii lor fac o anchetă şi cu această mineriadă, atunci o să spun că Ponta vrea dreptate şi adevăr. Până atunci , vendeta  pornită de Ponta şi Ghiţă cu unelte gen Drăgotescu, este doar o altă manipulare cu nimic mai puţin josnică decât toate celelalte. Culmea este că în timp ce propăvăduia prin emisiunea despre mineriada din 90 lupta împotriva lui Iliescu fostul şef de partid al domnului Ponta, emisiunea lui Ghiţă afişa şi mesajul lui tata socru care spunea că dacă SRS NU ESTE DESTITUIT, LUNI USL SE SPARGE. Culmea manipulării şi lipsei de loialitate o dă acest Ponta prin televiziunea lui Ghiţă. Ponta dă lecţii de fidelitate în timp ce înfige în spatele lui Iliescu cuţitul lui Băsescu, cu televiziunea lui Ghiţă susţinut de gura Drăgoteascăi. Oare despre ce Iuda vorbea de Paşti  Năstase pe blogul său personal?

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

6 Raspunsuri la Ponta şi linşarea lui Iliescu

  1. Lt.col Slaveanu George

    De unde ati mai scos si aceasta varza informationala?Mai mult de jumatate din populatia tarii stie acum aproape totul despre lovitura de stat din 1989.Norocul Romaniei a fost ca armata,care era atunci intr-adevar ARMATA,nu a pus botul sa miroase diversiunea internationala si astfel nu a declansat razboiul civil planificat la Malta si a demonstrat a demonstrat ca are capacitatea sa apere tara si terestru si mai ales antiaerian.Inafara de unele dezinformari explicabile,armata a demonstrat ca este un organism unitar.Altfel,ar fi urmat interventii exterioare din toate punctele cardinale ,interventii aprobate de NATO,care ar fi dus la realizarea planului maltez,recte:Ardealul-independent,Moldova Mare,iar Dobrogea,in curtea prietenilor bulgari,in scopul visului lor de intrare in URSS.Cat despre presa,numai de bine.Daca imi aratati un singur lucrator cu pixul sau cu camera neangajat politic eu il pup in cur.Toata povestea este datorita faptului ca Ponta este santajabil iar UZURPATORUL stie unde sa bage joarda printre gard.In rest, aceeasi MIZERIE.

  2. Care este farsa informationala domnule Slaveanu?

  3. HUMOR NEGRU

    PONTA, UN OM DE NIMIC. GUVERNAT DE SOCRU. GUVERNAT DE SERVICII. LANŢUL ŞANTAJABILILOR
    Ponta declarase la conferinţa TNL că USL trebuie să continue.
    După care a declarat socru-său, răspopa, mai vechi coabitac cu Băsescu, că dacă PNL nu-l exclude pe SRS, se rupe USL. Cine e el şi în ce calitate?
    Băxina lui socru-său a fost suficientă pentru ca Tonta să se sucească la loc şi să zică că protocolul USL e suspendat.
    Suspendată e libertatea lui. Se vede de la o poştă că e robit patimilor de putere, adică, şantajabil şi manipulabil.
    O enormitate mai mare nu putea spune. Unde scrie în protocolul USL că trebuie să tăinuieşti infracţiunea?
    Acum zice că protocolul USL e depăşit. Şi cere “echipă de negociere”. Să negocieze ce? Principiile?
    Realitatea e că s-a alertat rău şerpăria, cum a numit-o SRS. Comisia Bârsan începuse să o deranjeze de prin cuibare, culcuşuri şi cotloane.
    În mod tipic bolşevic, Ponta a comis o diversiune, arătând cu degetul către SRS, ca să acopere fondul problemei. Şi a dat vina pe aliaţi pentru propriile malversaţiuni, declarând că PNL trebuie să-şi dovedească solidaritatea la guvernare. Nici o jenă, nici un pic de ruşine, doar tupeu grosolan.
    Cine te-a adus, măi dragă nesimţitule, la guvernare? Cine ţi-a deschis ochii că dacă îl mai lingi pe MRU, n-are cum să fie dat jos ca să-i iei locul? Cine te-a susţinut ca să ajungi prim-ministru? Mai ajungeai într-un milion de ani fără liberali? Şi acum ce crezi că faci, ascultând de infecţii care te manipulează, alimentându-ţi vanităţile şi carierismul fără măsură? Crezi că îţi iese să dai afară PNL de la guvernare, după ce te-ai folosit de liberali ca să ajungi prim-ministru?
    Îţi iese un şut în gură! După care ai să-ţi aduni dinţii de pe jos, în hăhăiala lui Băsescu. Sau poate crezi că te adună cineva, cu mătura şi făraşul? Poate Daciana, săraca. Săraca, vorba vine. Noroc cu cumnăţelul norocos la licitaţii băsiste.
    Micul Tontulescu chiar crede că în eventualitatea astronomică în care ar scăpa de liberali, l-ar mai pune Băsescu premier la loc. Ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha! Adică: 😆
    Deci, măi agitatule, calmează-te şi bagă-ţi picioarele în apă rece!
    Tu, Ponta, eşti cel care ar trebui să-şi ceară iertare. Alegătorilor, în primul rând şi pe urmă, lui Crin, pentru toate porcăriile pe care i le-ai făcut în tentativa prostească de a-l determina să-şi ia liberalii şi să plece de la guvernare. Şi lui Sorin Roşca Stănescu ar trebui să-i prezinţi scuze, pentru faptul că în loc să susţii deconspirarea şi demontarea poliţiei politice, o acoperi. Şi umileşti Justiţia, magistraţii eminenţi supuşi urmăririlor securistice. Precedentul Bârsan, neelucidat, e calea sigură de muşamalizare a cauzelor similare, de fapt, a cauzei cauzelor răului din România. La care eşti conectat ombilical.
    Semeni ca două picături de apă cu Băsescu, în înverşunarea cu care a cerut şi a obţinut demiterea lui Valerian Stan, după care, demisia lui Victor Ciorbea. Tu, Băsescu şi MRU aveţi acelaşi dascăl securistic.
    MRU nici măcar acum n-a înţeles ce i se întâmplă, că adică e folosit ca sparring partner. La fel cum nici tu nu înţelegi că ţi se poate întâmpla acelaşi lucru, dacă nu ţii aproape de PNL.
    Te-ai înhăitat cu toată pleava din sistem, în loc să joci cinstit, alături de aliaţii cei mai loiali pe care îi puteai avea.
    Tu, Ponta, eşti cel care a încălcat sistematic protocolul USL, din momentul pactului cu Băsescu. Au urmat mizeriile cu Kelemen, Kovesi şi ceilalţi băsişti, şi toate celelalte porcăriile pe care le-ai comis în raport cu PNL. Tot timpul n-ai făcut decât să forţezi ruperea USL, ca să dai vina pe liberali pentru faptul că n-ai onoarea de a-ţi respecta cuvântul şi te laşi purtat de valul murdar al găştii securistice – de la Cluj şi din afară – care transformă PSD, dintr-un partener onorabil, într-o adunătură de iude şi tâlhari. Ca să fie umiliţi oamenii cinstiţi.
    Dacă îţi spun Iudă, n-o fac în nici un caz ca să te spânzuri – Doamne fereşte! Ci ca să le arunci arginţii în faţă celor care te-au condiţionat ca să trădezi. Ai trădat în primul rând alegătorii USL. Şi ai aservit ţara, intereselor străine de interesele naţionale. De fapt, ai continuat băseala antinaţională.
    Dacă eşti şantajabil, spune-o! Poate nu e grav şi te vom apăra. Dar dacă e grav, trebuie să-ţi dai demisia. Niciodată nu te-ai referit la acuzele de şantajabilitate ca atare, aduse mai ales de către senatorul PSD, Valer Marian, doar te-ai înfuriat când a declarat senatorul PNL, SRS, că eşti şantajabil, ceea ce se deduce din fapte. Între timp, SRS şi-a prezentat scuze pentru acuzaţie, dar a declarat că îşi menţine toate afirmaţiile de fond cu privire la muşamalizarea poliţiei politice în cazul Bârsan, pentru că a demonstrat-o cu fapte. Iar răspopa Sârbu, care face parte din comisie – şi din sistem -, iese conflictual şi cere excluderea lui SRS, imediat după ce situaţia se aplanase. Şi tu te-ai grăbit să o inflamezi la loc.
    Realitatea e că dacă din 7.4 milioane de antibăsişti, peste 2 milioane au stat acasă la alegerile parlamentare (restul ieşind ca să voteze PP-DD şi alte resturi) a fost pentru că Ponta şi Băsescu au coabitat imediat după referendum. Dacă nu cumva cooperaseră tot timpul, ca dovadă şi numirea lui Rus la Interne. Cocoţat acum în conducerea PSD.
    Care PSD a devenit o adunătură de flaşnete, la fel cum erau papagalii din PD-L când ieşeau la tv şi puneau placa primită la instructajul de comunicare. Până şi Corina Creţu a devenit confundabilă cu Udrea. Ca să nu mai zic de Gabi Firea. Iar Cătălin Ivan, care roşea ca o fată mare, a devenit … mare-mare. N-a învăţat nimic din precedentul Vişan. Care unde e acum, după ce a spus pe faţă realitatea putredă din PD-L, după ce o acoperise neobosit, declarând-o parfum?
    De fapt, Ponta e-n campanie electorală. A spus-o de la congresul PSD, când şi-a mobilizat activele contra PNL.
    Adrian Năstase spune că SRS e doar un pretext. Are dreptate. Cunoaşte prea bine iudele din PSD.

  4. Lt.col Slaveanu George

    Farsa informationala:Orice fumigena aruncata pentru a deturna atentia de la evenimentele cu adevarat importante si de gravitate deosebita care se petrec in acelasi timp.Iliescu nu mai intereseaza pe nimeni,si-a indeplinit cu succes misiunile la timpul potrivit.

  5. Farsa informationala e una, fumigena e alta.

  6. @ Buna dimineata !
    Mi-a placut foarte mult articolul si ca atare l-am postat pe
    http://aliosapopovici.wordpress.com/2013/05/25/
    asa cum este, fara nici o modificare,
    cu indicarea sursei .
    Multumesc !
    Aliosa.