Violatorii din Guvernul României

Categoria Opinii

 

Nu pot afirma că toți sunt la fel, deși ei se laudă că gândesc la fel, simt la fel, guvernează la fel, se închină aceluiași Zeu și mulți(multe) au lucrat în același CJ, dar în mod cert sunt mulți care se mișcă trași de aceleași sfori vizibile sau invizibile. Ei nu gândesc individual, ei doar se conformează sau adaptează, ca să nu spun modelează tiparului sau tiparniței de partid. Deocamdată, concret, la momentul vorbirii, procedura este aplicabilă celor care se află la guvernare dar cutuma este valabilă tuturor celor care se află la guvernare indiferent de culoare politică. Trăsătura caracteristică a acestora este in-violabilitatea. Ei sunt inviolabili printr-o legislație propusă și votată de ei înșiși dar și violatori prin mentalitate și apucături. Violarea legilor, a drepturilor cetățenilor, a gramaticii limbii române nu mai reprezintă o problemă pentru demnitarii României. Olguța își bagă picioarele în drepturile de pensie, Liviu  în lacurile județului, Carmen în demonstranți, Vâlcov în finanțele publice, iar Viorica în gramatica limbii române, cu o insistență demnă de o cauză mai bună.

Astăzi Viorica s-a adresat diplomaților, sau, mă rog celor care se consideră diplomați fără a fi sau celor care sunt diplomați fără a purta această etichetă la vedere. Se știe că Externele sunt nu doar  penetrate ci ciuruite ca cașmirul de molii,  de oamenii serviciilor (altele decât SIE) și că practic este al treilea  minister în care profesia de ”magistrat” este a doua, dacă nu prima profesie din CV-ul angajaților. Răzvan Radu Horațiu știe de ce. Dar asta e altă treabă. Spuneam că Vio s-a adresat magistraților în încercarea de a se mai lăuda cu faptele de arme ale guvernării PSD și de a pune batista pe țambalul dezacordat de atâtea lovituri a-fonice. Cu această ocazie m-am convins că doamna prim ministru este perseverentă, încăpățânată, orgolioasă, inamovibilă, devotată propriilor greșeli, impasibilă și imposibilă. Ascultându-i de-a lungul mandatului gogomăniile, i-am căutat scuze, spunând că s-a emoționat, sau a mai scăpat câte una, omenește, că are un ”scenarist” agramat iar ea săraca e atât de ocupată încât nu are timp să vadă textele care i se dau spre citire, m-am gândit chiar că poate cineva o sabotează, dar nu, nimic din toate astea nu stau în picioare după atâtea gâlme. Dacă ar fi avut un scenarist tembel, până acum l-ar fi concediat, dacă cineva încerca să o saboteze, până acum era dibuit, dacă ea ar fi greșit, până acuma ar fi luat măsuri să își angajeze un corector,  tehnoredactor, un soft ceva,  care să îi corecteze greșelile, ar fi făcut ceva ca să nu mai mucilagineze fasolea.Dar ea nu, ea continuă să persevereze în violarea limbii  române așa cum Lia continuă să violeze drepturile de pensie ale militarilor.

Vorbind despre preluarea de către România a președinției Consiliului Europei în 2019, Vio a spus, citez: ”în anul preluării președinției României a Consiliului Europei….. ”. Ei ce ziceți? Viol în toată regula, fără nici o remușcare, fără măsuri contraceptive, fără protecție. Eu sugerez guvernanților să dea o OUG prin care să legalizeze violul indiferent de natura lui, că și așa nu mai interesează pe nimeni, s-ar bucura și Gelu Vișan și poate nu ar mai critica actuala guvernare.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

10 Raspunsuri la Violatorii din Guvernul României

 1. Titi

  Nea Marine, dar turcii, turcii ce ziceau de Viorica noastra..?
  De Iohannis au auzit ?
  Oricum Erdogan n-are comparatie cu nimeni in toata Europa, este Sultanul lor !

 2. neacsu marin

  @Titi,
  In Turcia nu m-am dus sa fac politica, ci sa ma relaxez.Daca aveam nevoie de politica si nervi, ramaneam acasa. Oricum, acolo ciubucul era oficializat, deci un delict mai putin. Cand o sa se voteze noul cod penal, o sa avem noi mai putine fapte penale. Sa profitam cat mai pute.. m.

 3. Bostin

  O mocheta veche plinâ cu apa infecta vanduta statului condus de infractorii ciumei rosii pentru 28 de milioane de euro ca si ” covor dezinfectant ”😂 In ritmul asta de jaf colapsul tarii e iminent.Probabil e vorba de ore si vor anunta ca nu mai sunt bani de pensii si salarii Cred ca si Dumnezeu s-a scarbit de noi Clepsidra apocalipsei e deja intoarsâ

 4. Sergiu

  Gresiti, d-le colonel, in privinta d-nei Dancila. „în anul preluării președinției României a Consiliului Europei” a vorbit d-na in cauza la obiect, dar nu ati inteles dumneavoastra: nu Presedintia Romaniei preia Consiliul Europei, ci Consiliul Europei a preluat presedintia Romaniei. Adica, prin „a” a se intelege „de catre”, nu altceva.

 5. neacsu marin

  @Sergiu,
  M-am gandit si la asta si tot cu zecimle da.Adica e corect politic dar gresit gramatical.

 6. Bostin

  Dupa fiecare prim ministru din 90 pâna acum am zis gata s-a ajuns la ultima solutie mai râu de atât nu se poate ajunge.Am tot avut din 1990 prim ministrii de toate tipurile … slugi NOM , cretini patentati, agenti ai unor servicii, drojdieri , politruci,hoti fara scrupule, masoni,cocote masculine,agramati(e) etc.Pâna am inteles..acum la centenar, blestemele cumplite (aruncate prin ADN) ale strabunilor nostii morti in razboaie.Acum nu mai am nici o speranta.Aici e acum probabil iadul din apocalipsâ .Nu mai imi pasa .

 7. Geofreeland

  @Bostin Dom’le, ești atât pesimist încât mă deprimă. Cum adică,”Dumnezeu s-a scârbit de noi?”,”Nu mai am nicio speranță” etc.Ce vorbe-s astea? Fruntea sus, Dumnezeu nu ne lasă. Am trecut noi prin multe ca neam și bunicii noștri au făcut o țară mare lăsată nouă. Din ce văz io, „ciumatul roșu” încearcă să rupă un sistem de hoți internaționali și lepre vânzători de țară. Dacă o putea până la capăt. De un singur lucru mi-e teamă, Balcanii au fost dintotdeauna un butoi de pulbere. Lupii dimprejur asmuțiți de nesătula Europă încep să mârâie. Dar speranța nu moare niciodată. Ar fi păcat. Nu?

 8. Geofreeland

  @Bostin Dom’le, ești atât pesimist încât mă deprimă. Cum adică,”Dumnezeu s-a scârbit de noi?”,”Nu mai am nicio speranță” etc.Ce vorbe-s astea? Fruntea sus, Dumnezeu nu ne lasă. Am trecut noi prin multe ca neam și bunicii noștri au făcut o țară mare lăsată nouă. Din ce văz io, „ciumatul roșu” încearcă să rupă un sistem de hoți internaționali și lepre vânzători de țară. Dacă o putea până la capăt. De un singur lucru mi-e teamă, Balcanii au fost dintotdeauna un butoi de pulbere. Lupii dimprejur asmuțiți de nesătula Europă încep să mârâie. Dar speranța nu moare niciodată. Ar fi păcat. Nu? Cât mai respirăm avem ce face.

 9. Liviu

  Cine poate raspunde?:
  – cati ani are premiera?
  – Unde a invatat cls.I-VIII?
  – invatatoarea si profesoarele (rii) au fost chiar asa de navetisti incat n-au ajuns la palnie, cand aparea veorica la poarta scolii?
  – are doctorat? Daca nu, de ce? Chiar asa nepregatita este, sa n-aiba dr.?
  Pe naiba, totusi cat mai sta pe post? Sau, dupa Murphy, a ajuns la nivelul de incompetenta doar ca premiera? Mai demult n-ajungea nici sef de echipa la cules morcovi…

 10. Geofreeland

  @Liviu Nu-mi stă în caracter să mă bârfesc singur. SRI și alte pocăite instituții nu au avut nimic împotrivă s-o faulteze pe Viorica și Iohannis a numit-o uite-așa, din prima. Io zic că ori ăștia au fost tâmpiți ori au pus-o de sanchi. Oricum ai lua-o, prostia nu e a Vioricăi, care e prim ministru al țării, ci a celor care au acceptat-o. Sevil, refuzata de Iohannis era chiar meseriașă. Așa că degeaba plângi la garduri. Du-te la Cotroceni, la SRI, la UE, plângi acolo, dacă te doare burta. Nu?

Statistici T5