Dulce ca mierea e vaxinul Pfi zer

Categoria opinii


Este deja de notorietate intensa și imensa campanie de vaccinare care a condus la sosirea unor  emisari ai OMS care să afle misterul și să caute soluții pentru impulsionarea campaniei. Trimisul, ca și când ar fi fost un arendaș sau vechil pe moșia boierului, a și declarat că nu pleacă până nu dublează numărul vaccinaților fără să îl intereseze cine e de vină sau care e cauza motivului locului fruntaș la nevaxinare al românilor. Probabil că unora nu le place să afle că România e pe podium la ceva, fie și negativ.

Oricum pe lângă proasta guvernare, proasta conducere, proasta comunicare și informare, cenzurarea celor ce aveau poziții contrare, fie ele corecte sau nu, ca și alegerea unor îndemnuri, texte inadecvate , de proastă factură, una din cauze este și  lansarea unor slogane de doi bani unele jignitoare, cum ar fi celebra replică a lui Iohannis care spunea că cine nu poartă mască e prost dar apoi a apărut el personal în situații în care era singurul ”deștept ” care nu purta, sau găselnița că trebuie să te vaxinezi din simț civic, pentru a-i proteja pe ceilalți, care ceilalți ar fi fost tocmai cei care ar fi trebuit să se simtă în siguranță fiind vaccinați. Deci unul din motivele proastelor rezultate ale campaniei a fost tocmai proastele metode și slogane de campanie, alese politic, de miniștri sau lideri de campanie impotenți profesional, în niciun caz de specialiști în marketing sau comunicare. Când un om politic, de multe ori cu facultăți , masterate și doctorate luate ca Făt Frumos din Lacrimă câte 10 într-un an, ”la privată”stabilește măsuri care necesită o minte dotată și probată în ani de experiență în domeniu,  de ce se mai miră cineva că rezultatele sunt disproporțional cu gradul de inteligență al promotorului?

O reprezentantă a clasei politice aflate -încă- la conducerea țării, fostă șefă de partid,  care în timpul campaniei electorale cerea copiilor singuri acasă să îi deschidă ușa ca să le  dea ea flyerul cu poza personală, a dat din nou cu produsele nazale  în fasole. Încercând ea să facă ceea ce alții nu au reușit, s-a apucat să facă campanie pro-vaxinare.Un cetățean a întrebat-o dacă îi garantează ea sau altcineva că dacă se vaxinează este protejat de virux sa afecte adverse, înalta doamnă i-a dat un răspuns care ar trebui să intre în cartea recordurilor drept CEA MAI IDIOATĂ REPLICĂ. Iată textul:

Deci, trebuie să mă vaxinez pentru alții, ca să se simtă alții în siguranță, ca să doarmă alții liniștiți, ca să nu cadă guvernul, ca să se laude mutu că a înfrânt, cum o făcea în Iulie,ca să fie avansat nea Gheorghiță, ca să trăiască  Pfi zer, dar dacă mor, mor pentru mine, pentru SĂNĂTATEA MEA, nu pentru alții. Pe lângă faptul că cucoana a răspuns aiurea la întrebarea pusă, căci fusese întrebată cine  garantează succesul ”operației”, nu cine plătește înmormântarea, chestia cu ”mori pentru sănătatea ta” este o aberație absolut cretină. Cum adică să mori pentru sănătatea ta? Doamna respectivă ar trebui controlată psihologic și psihiatric.

Pe de altă parte, dacă răspunsul ei se vrea un răspuns corect dat cetățeanului, acesta justifică teama românilor de a se vaccina, pentru că singura garanție pe care Alinuța o dă, este moartea. Doamne ferește! Doamne ferește să aibă dreptate și doamne ferește să fim conduși de astfel de oameni care  fac din ”teorema” lui Țuțea privind poporul pentru care a făcut pușcărie,  UN POSTULAT.

Domnilor de la OMS, când veniți să investigați cauzele dezastruoase ale campaniei, stați mai întâi de vorbă cu Alina. O sa vă lămuriți.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

3 Raspunsuri la Dulce ca mierea e vaxinul Pfi zer

  1. Ifrim

    Și mai zicea Alinuța în campania din ușă-n-ușă că Ponta o să le fure sandwichurile copiilor din ghiozdane dar de mă vaccinează dânsa 10 fac deodată să aud,văd mai bine!

  2. Pandemia e peste tot, mai bine mai lasa-ne acces la linkul cu Ciuca ca oricum nu ajunge premier si nici ministru MAN nu va mai fi in curand!!!!!!!

  3. Sergiu

    D-le colonel, se pune problema presiunii pas-cu-pas asupra celor nevaccinati – pana la infometarea lor fizica, gen Italia, ca nu vor mai fi primiti la munca / magazine fara vaccin, un produs netestat, negarantat, dar impus fortat, momentan doar prin „reglementari”, speram sa nu ajungem ca in Australia, sa fii arestat doar daca vorbesti impotriva campaniei de vaccinare. Pentru cei care inca nu s-au vaccinat si ii asteapta momente de cotitura, pot sa arunce un ochi pe https://malltaranesc.ro/, poate ajuta daca vor sa mai cumpere cate ceva fara sa treaca neaparat prin magazine / mall-uri / supermarketuri (si nu au piata in zona).