Solicitare dă informații

Categoria pamflet


Sucsemnatu Sile Kalașnikov  posesor de cărți de identitate fără număr, fără număr, cu domiciliu unde vrea mușchii mei, solicit, în baza legii 544 per 2001 privind dreptul la informare mâncațiaș, domnului Cristo Desant Șama bulibașa la legion să mă informeze de urgență că ce combustibil folosește tancurili  franțuze care vine la România,  hadică cifra optanică la benzenă și dă care motorină,  standard sau iestra. Dacă aveți șî mașini ceva pă gaz, să spuneți vă rog frumos,  să aranjăm cu racheții, că de rachete să ocupă domnu Ilie Nasti.

Solicităm aceasta dăoarece și fincă că în ultimu timp sa itensificat hanomalii în aprovizionarea cu combustibil la unele baze meletare  trăițar neamu, iar noi, francofari cu iesperență din tată în fiu încă de pe vremea când Ponta ”Puștiu” sprijinea gurile dă metrou pân Paris, vrem să ne ajutăm frațî de geantă la tine. Să știți dă la mine că la caz de nevoie, nu puteț pune bază pă transportul în comun la România, că ăștia face grevă când îi taie pă ei capu, nu când vrea opoziția, ca înainte.

Hașadar, domnu Macrou, domnu Desant, care puteți și este interesat, sunați unde vreț voi, că noi avem urechi păste tot și suntem ”șoldăr bai șoldăr” cu gagii dă la servicii, că unde nu poate tehnica poate șmecheru, și zîceține ce folosiț, să ne pregătim din timp bidoanele, că nu e bine să punem motorină în bidoanele dă benzină că ni se blochează pistoanele la Maibacuri și am dat șpăgi babane să le registrăm.

Și ca să vă arătăm că cât suntem de fer plei, să ne spuneț și cam câț veniț, să vă pregătim pături cu suflet că avem acuma un lot primantîi nerodate nu ca avioanele alea de le luă Ciucanu dă la portoghez, dă țe rușine să ieși cu ele pă stradă și le cade șurubele la prima keie. P’astea le faci elice  nu alta.

Și o ultimă solicitare, dacă ajungeț, da numai dacă ajungeț, nu cre io, da uite așa, dacă ajungeț  pân la Viniția vă rog io căutaț pă unul Antonio, barcagiu, băiat bun, dă plimbă el lumea cu condola pă canale. Am fost astă vară pe la el și ma plimbat, mia cântat serenade, o frumușețe, plângea piranda, dă a inondat barca omului nu alta și uite loat cu frumusețile dîmprejur, am uitat portofelu la el, nu avea mult, fo 200 dă ieuro, cred, că io cam atât am făcut socoteala. Nu pot săț spui ce coloare avea  că nu l-am văzut, doar l-am văzut umflat în buzunaru omului, dar cum zâceam, luat de peisaj am uitat să-l iau. Mi-ai face un mare favor dacă mi l-ai aduce că știu din ce am mai citit și io, că dacă legiunea își pune ceva in cap, nu iartă nici mamă nici tată.

Da nici noi nu iertăm și nu uităm. Dacă nu premim informațiile, noi vă promitem că vă asigurăm întoarcerea acasă, indiferent când va fi ea, dacă va fi, cu propriile voastre mașini marca Pejeos sau cum le ziceți voi.

Molțomesc, hanticipat.

A R U, în conformitate cu prevederile legale.

Sile Kalașnicov zis Motorină.

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

2 Raspunsuri la Solicitare dă informații

  1. Ifrim

    Să moare dujmanii mei că io am ce nare ei!

  2. Diana

    Piranda mea vrea sa stie daca Piranha alea ie de fer.