Loading

 

Am mai povestit odată cum se vizionau filmele cu Winnetou prin anii 70 la căminul cultural din comuna Grojdibodu. Pe vremea aia, la mare căutare erau filmele cu indieni,  în special Winnetow, John Wayne, seria  ”pentru un pumn de dolari” si cele cu partizani. Cand caravana ajungea la Căminul Cultural aflat peste drum de casa bunicilor mei și se anunța că vine un film de acest gen, sala Caminului Cultural era neîncăpătoate,  așa că ”Cocoș” cel care proiecta filmul anunța că filmul se va da afara, în curtea căminului. Era gratis, se punea o pânză pe peretele caminului iar oamenii veneau de acasă, de la cel cu țâța în gură până la ăl cu barba sură, cu scăunelele cu 3 picioare și se așeza unde găsea un loc mai convenabil. Curtea se umplea de oameni cu scaun… în mână.  Deși uneori rulau filme deja vizionate, deși se știa că ”binele învinge mereu,” toată lumea viziona filmul cu sufletul la gură când ”cel bun” era în prag de a fi linșat de ”cei răi”. Dar de fiecare data, ca în filme, în ultima secundă, apăreau salvatorii, apașii, și în acel moment, fără a fi manipulați, dirijați, plătiți, de cineva, toți spectatorii se ridicau în picioare plini de entuziasm și strigau” VIN INDIENIIII!!!!!” cam cum se strigă acuma ”gooool” pe stadioane. Repet, această secvență se petrecea ca trasă la xerox la toate filmele cu indieni și nu era nimic organizat. Lumea se bucura pur și simplu că se face dreptate.

De ce mi-am readus aminte și am repus pe tapet acest subiect? Pentru că ultima știre externă din zona sau zonele indienilor, ne informează că în statele unite ale SUA, Senatul tocmai a avizat numirea lui Kash PATEL în funcția de director al FBI. Cine este domnul Patel? Un cunoscut al lui Trump încă din primul mandat, unul din puținii rămași sau păstrați în preajma lui Trump, și asta spune mult despre loialitatea acestuia și poate și competență. Ce e deosebit aici ? Faptul că Patel este de origine indiană, dar nu apaș ci indian din India. Bineînțeles că nu e nicio probemă, dar îmi amintesc că acum 2 ani Marea Britanie a avut un premier cu aceleași origini, ar mai putea fi astfel de cazuri și prin alte țări și atunci cred că vechiul strigăt poate fi auzit din nou.

Acuma, nu știu câtă lume se va bucura în America sau aiurea de venirea aceasta, la conducerea FBI,  căci în Senat a fost votat cu 52/49 , deci scor strâns și se pare că măsurile pe care se aude că le va lua nu sunt chiar așa de dorite de o parte a ”spectatorilor”. Se pare că Trump e pus pe fapte mari, dar nu tocmai plăcute și lumea se împarte în două, cei care le așteaptă, chiar dacă nu știu nici care sunt nici ce efecte vor avea și cei care nu le doresc, bănuind doar că nu le va fi moale. Media este deja împărțită în lăudători și detractori categorici, AI LUI Trump, nimeni nu vrea să vadă ambele aspecte și să judece realist.Ori ești cu Trump, chiar dacă face și lucruri neplăcute, ori împotriva lui, chiar dacă unele măsuri sunt benefice. Așa e lăsat omul pe planeta Pământ, să se poziționeze categoric făcă niciun fel de judecată, de o parte sau alta. Bine mai sunt și din cei pe care nu îi interesează nimic, dar ei oricum nu influențează cu nimic mersul lucrurilor.

Celor care îl laudă pe Trump și în culcare și în sculare, le sugerez să reflecteze mai profund asupra :

  • Ideii deja exprimate că scopul lui este hegemonia SUA/Trump  asupra lumii și în special asupra zonelor de interes strategic, politic, economic, militar;
  • Pretenției de a negocia, dar de fapt de a decide singur soarta nu doar a Ucrainei ci a întregii Europe, dar și a altor zone. Fâșia Gaza este un exemplu clar și nimeni nu a comentat pe acest subiect;
  • Atitudinii cu adevărat de dictat privind soarta Ucrainei pe care nu Rusia, nu Europa, ci SUA a băgat-o în conflict cu Rusia, căci chiar dacă Rusia a declanșat fizic acțiunile armate, acestea au fost urmare a amestecului SUA în țările din Estul Europei și nu numai;
  • Faptului că ajutoarele date de SUA pentru menținerea conflictului în Ucraina sub pretextul luptei împotriva Rusiei și protejării Europei de o ”invazie rusească”, chiar dacă au fost acordate de regimul Biden, au urmărit de fapt obținerea de avantaje materiale pentru SUA iar pretențiile lui Trump de a exploata acuma resursele Ucrainei dovedesc acest lucru. De asemenea, atitudinea de sfidare la adresa Europei, amenințarea că își retrage soldații din unele baze, arată că de fapt nu protecția Europei, a partenerilor NATO  a fost scopul trimiterii și menținerii acestor trupe, ci obținerea/păstrarea intereselor și resurselor în folosul SUA. Acuma, când Europa a rămas la sapă de lemn, Trump amenință că îi lasă și pleacă, iar deruta este totală;
  • Adevărului de necontestat că conflictul din Ucraina, declanșat de pretențiile SUA asupra zonei din apropierea granițelor Rusiei, a avut ca efect distrugerea Ucrainei, slăbirea economiei și potențialului militar al europenilor, concomitent cu vinderea tehnicii militare americane depășite țărilor ”contributive” la efortul de război, obiectiv atins. SUA nu de Rusia se temea, ci de Europa. Suntem deja în faza unui război hibrid între SUA și Europa, care deocamdată se manifestă la nivel economic, politic, mediatic, sper că nu va lua și alte forme.
  • Faptului că practic Trump nu a condamnat amestecul SUA (prin USAID, de exemplu) ci influențele și amestecul regimului Biden, a ONG urilor lui Soros, a influențelor celor care nu sunt de partea lui. Practic, Trump nu urăște amestecul în treburile interne ale altor state, așa cum afirmă Vance vorbind despre alegerile din România, ci amestecul altora acolo unde EL are interese. Să vii să spui că aperi libertatea de opinie și dreptul fiecăruia de a alege, iar apoi să încerci să impui alegeri în Ucraina pentru că nu îți mai convine ție de cel care e președinte, sau să îndemni pe germani să aleagă un anumit partid, este fără îndoială o dovadă incontestabilă de cameleonism.
  • Megalomania lui Trump care se consideră Dumnezeu pe Pământ, vizibilă în atitudinea sa, în declarațiile sale. El consideră că ”nu există pace fără Trump”, sau mai pe șleau, TRUMP decide unde va fi pace și unde război.
  • Când Trump spune că nici Ucraina și nici Europa nu au ce căuta la negocieri până nu cade el la înțelegere cu Putin, pentru că doar SUA  a contat și contribuit cu adevărat,  practic recunoaște că acest război a fost dirijat de SUA și tot SUA,  prin el, îl va închide, PENTRU CĂ SCOPUL A FOST ATINS, Europa e la pământ.  

Practic Trump a extins lupta sa cu democrații, asupra tuturor celor care i-au sprijinit pe cei dinaintea lui și continuă să sprijine politica impusă de guru SOROS, indiferent de spațiu și timp.  

Pentru cei care îl critică pe Trump, dar mai ales sprijină vechea ”politică” amintesc următoarele:

  • Pandemia și morții provocați efectiv de politica SUA prin regimul Biden, Big Pharma, Fauci și toți cei cumpărați de lanțurile farmaceutice, fie de virus fie de vaccin, fie de neglijența doctorilor sau de ”protocoalele” stabilite de sus fără nicio legătură cu realitatea, se constituie în crimă la adresa umanității, pentru care deși ar trebui, nu va fi nimeni pedepsit, doar înlăturat de la butoane.
  • Războiul cu distrugerile sale, cu pierderile de vieți omenești cu toate necazurile și lipsurile sale, se putea închide practic cu rezultate mult mai avantajoase pentru Ucraina și Europa, dacă rațiunea ar fi lăsat loc ambițiilor politicienilor, intereselor slujitorilor războiului de pe cele două laturi ale Atlanticului. Au fost încercări de tratative de pace, dar cei care la ora aceea conduceau lumea, vorbeau despre ”binefacerile războiului” și dacă cineva rostea cuvântul ”pace” era declarat dușman al umanității, la fel ca și cei care erau împotriva vaccinurilor ARN.
  • Uniunea Europeană, sub conducerea de atunci și de acuma a fost transformată dintr-o uniune a tărilor europene independente având ca scop dezvoltarea și întrajutorarea economică, într-o dictatură nemiloasă care urmărea îmbogățirea câtorva și pauperizarea majorității statelor. Acuma, cei care au tras foloasele se văd în ipostaza probabilă de a trage ponoasele și nu le convine, așa că fac tot posibilul să se mențină la putere cu orice risc, negând realitatea și evoluția popoarelor. Nu înțeleg că, cu cât se încăpățânează mai mult să stea la butoane, cu atât oamenii se vor îndârji și se poate trece chiar la acțiuni violente, acțiuni pe care se pare că dictatorii le doresc și le provoacă, pentru a justifica apoi intervenția brutală a forțelor de ordine. E de așteptat să asistăm la astfel de acțiuni, oriunde în Europa.
  • Sub pretextul protecției Ucrainei, pe care Trump încearcă să o forțeze să accepte o pace trumputinistă, oferindu-i totuși o garanție și anumite beneficii, UE continuă să dorească război, promite ”trupe de menținere a păcii” dar nu poate oferi nimic, nici garanta nimic, pentru că pe de o parte acolo, în Ucraina trăiesc ruși, nu nemți, nu francezi, nu englezi, nici măcar americani, iar pe de altă parte, Europa este incapabilă să se apere pe ea însăși. Economic, politic, militar, Europa nu înseamnă nimic în acest moment. Culmea este că portstindardul războinicilor este nimeni alticineva decât veșnic  Perfidul Albion, care, ce să vezi, nici nu mai face parte din UE, dar în stilul caracteristic, bagă bățul prin gard, zgândărind orgoliile unor capete fierbinți care se cred  urmași ai lui Napoleon.

Zelensky, în ciuda declarațiilor sale, încă nu știe ce să facă. Pe de o parte știe că SUA și Rusia sunt cei care vor decide, pe de altă parte, îi e teamă că după ce conflictul va fi încheiat, el va fi îndepărtat mai ales că Trump a declarat clar că nu îl suportă, și îi e teamă pentru averea și viața sa. Așa că încearcă să profite de ”sprijinul” Europei ca să obțină cât mai mult de la Trump. De fapt și Macron este în aceeași situație, vremea lui a trecut, încetarea războiului va aduce în Franța, ca și în Germania, dar mai ales în România, pe buzele tuturor, întrebarea ”pentru ce am suferit fără gaze și petrol, pentru ce atâtea eforturi și sacrificii, pentru  ce am donat tehnica noastră militară și am rămas în fundul gol, dacă alții culeg roadele?”

Cu ce s-au ales europenii de pe urma acestui război care doar pe hârtie a fost al lor și se va dovedi că Putin nu avea și nu are de gând să atace Europa, cum se spunea peste tot timp de 2 ani de zile?

Grele întrebări pentru cei care s-au folosit de aceste vremuri pentru a sărăci populația și a-și spori averile.

Aceste adevăruri trebuie să le dezbată politicienii de pretutindeni, în special ai noștri, care acuma sub ”amenințarea” că SUA iese din NATO sau Europa, deja se întreabă cu idioțenie ce ne facem,  cine îi înlocuiește?? Păi cine, REZERVIȘTII VOLUNTARI CU CARE S-A TOT LĂUDAT MApN că ne apără, căci guvernele au investit în ”apărare” cedând siteme de apărare, dând bani pe echipamente care vor sosi peste 10 ani gata terminate, numai bune de dat lui Bercea Mondialul și înrolând  rezerviști voluntari. Nimeni nu își pune problema armatei nationale, toți fac apel la militarii altor state, pentru că de acolo ies șpăgile și banii feriți de priviri străine. De ce nu iese domnul Tâlvăr să își linștească colegii spunându-le ” pleacă americanii ? Nicio problemă, avem militari NATO made în Romania, veterani ai teatrelor de operații, echipați, dotați după standarde NATO, care au și ei dreptul să își desfășoare activitatea în baze militare NATO”. Ce îi împiedică pe guvernananții noștri să trimită în aceste baze militari români, că doar și ei sunt membri NATO? Ne repezim să trimitem trupe în Ucraina să apere ”pacea” acolo în timp ce ne plângem că pleacă americanii și nu are cine să ne mai apere ? Cât de idioți suntem? Nu avem cu cine să ne apărăm granițele dar le apărăm pe ale altora? Când vom înțelege cu adevărat că trebuie să punem și noi ROMÂNIA PE PRIMUL LOC ???

A, să nu uit de unde am plecat. Mă întreb cât timp o să mai treacă până să avem și noi un ”indian” în fruntea guvernului sau a țării, că e în trend. Și am mai sesizat ceva: de la descălecarea sau încălecarea lui Trump, nu mai aud pe nimeni vorbind despre ”putiniști”. Brusc Putin nu mai este un pericol pentru omenire, acuma se vorbește pe toate posturile tv despre ”sorosiști” dar fiecare înțelege ce vrea. Pentru unele posturi soroșist sunt Georgescu și/sau  Simon, pentru alții Ponta, pentru alții Ciolacu și Bolo, pentru alții Dănuț cel Mic, după cum cere plătitoriul. Nu știu când, dar sigur va veni și vremea când trumpismul va fi condamnat, dar acuma e mai bine să ne facem că nu știm.

De neacsum

5 comentarii la „Vin indieniiiiii!!!!!”
  1. Domnilor, va supun atentiei urmatoarele si sa fiu iertat daca sunt pe langa subiectul de astazi de aici.
    DECIZIA nr. 761 din 14 decembrie 2023
    referitoare la excepția de neconstituționalitate a dispozițiilor art. 59 și 60 din Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, astfel cum au fost modificate prin art. VII pct. 2 și 3 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 59/2017 ………………
    EMITENT
    CURTEA CONSTITUȚIONALĂ
    Publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 86 din 30 ianuarie 2024

    Urmatoarele prevederi din Decizia de mai sus sunt interesante pentru noi cei care am fost afectati de Boc si Basescu in 2010, si care am intrat la 1 ian 2016 sub incidenta Legii 223/ 2015, art 109, asa cum a fost modificat prin OUG 57/2015, cand am redobandit „pensiile militare”, recalculate conform prevederilor noii legi.
    Asadar,
    18. Curtea a statuat constant că deschiderea dreptului la pensie este guvernată de principiul tempus regit actum, neputându-se considera că reglementările anterioare acestui moment, referitoare la condițiile acordării dreptului la pensie, generează o așteptare legitimă și neputând fi privită ca o încălcare a dispozițiilor constituționale care consacră egalitatea în fața legii și a autorităților publice, fără privilegii și discriminări. Astfel, până la momentul pensionării se pot succeda mai multe reglementări, care stabilesc condiții de pensionare diferite, relevantă fiind însă doar cea aplicabilă la momentul acordării acestui drept (Decizia nr. 343 din 11 iunie 2020, precitată, paragraful 22). Totodată, Curtea a statuat că, întrucât se realizează periodic, indexarea pensiei se supune prevederilor în vigoare la momentul indexării, potrivit aceluiași principiu tempus regit actum, astfel că nu se poate vorbi despre un drept câștigat în temeiul unor reglementări anterioare, care nu mai sunt în vigoare.

    20. Având în vedere cele mai sus statuate, Curtea a arătat că prevederile art. 60 din Legea nr. 223/2015, astfel cum au fost modificate prin art. VII pct. 3 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 59/2017, pot să fie avantajoase sau chiar dezavantajoase beneficiarilor de pensii, după cum permit sau impun, după caz, situația economico-financiară a țării și fondurile de asigurări sociale de stat disponibile. În oricare dintre aceste ipoteze, dispozițiile legale noi se aplică numai pentru viitor, pentru persoane care se vor înscrie la pensie după intrarea în vigoare a acestora, neputând afecta drepturile la pensie anterior stabilite. Prin urmare, legiuitorul este liber să modifice condițiile de stabilire a dreptului la pensie pentru viitor, fără ca aceasta să aibă semnificația încălcării dreptului la pensie, iar dacă dorește ca noile dispoziții mai favorabile să fie aplicate și persoanelor pensionate anterior, acest lucru trebuie prevăzut în mod expres de lege. De altfel, Curtea a mai reținut și faptul că, după intrarea în vigoare a Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 59/2017, toți beneficiarii pensiilor militare de stat, indiferent de data pensionării, au fost supuși acelorași prevederi referitoare la actualizarea pensiei, respectiv ale art. 59 din Legea nr. 223/2015, așa cum au fost modificate prin art. VII pct. 2 din ordonanța de urgență mai sus menționată (Decizia nr. 632 din 22 septembrie 2020, precitată, paragraful 15

    Cu alte cuvinte, drept exemplu, daca printr-o minune cineva va reusi sa se atinga de legea prin care sunt stabilite pensiile celor din justitie si CCR, sau sa o abroge si inlocuiasca, domnii din justitie si de la CCR, pensionati anterior acestei ipotetice interventii sau legiferari, sunt asigurati.
    Cconform celor de la PCT 20, din decizia 761/2023, ” În oricare dintre aceste ipoteze, dispozițiile legale noi se aplică numai pentru viitor, pentru persoane care se vor înscrie la pensie după intrarea în vigoare a acestora, neputând afecta drepturile la pensie anterior stabilite”, Aceste considerente fac parte din Decizie si sunt general obligatorii iar domnii ale caror drepturi de pensie au fost stabilite anterior si vor fi amenintate cu reducerea sau… vor invoca aceste considerente si vor avea castig de cauza in justitie.
    Asa ar trebui sa stea lucrurile pentru toti pensionarii si, si pentru unii pensionari militari. Ca,unii dintre noi, care am fost afectati de mizeriile lui Basescu Boc, Seitan, am beneficiat in 2016 de restabilirea pensiilor militare si recalcularea lor, conf art 109 din Legea 223/2015, asa cum a fost modificat prin OUG 57/2015, astfel

    „Art. 109. – (1) Pensiile militarilor, poliţiştilor şi funcţionarilor publici cu statut special recalculate în baza Legii nr. 119/2010 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor, cu modificările ulterioare, revizuite în baza Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 1/2011 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, aprobată prin Legea nr. 165/2011, cu modificările şi completările ulterioare, cele plătite în baza Legii nr. 241/2013 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, cu modificările ulterioare, precum şi pensiile stabilite în baza Legii nr. 80/1995, cu modificările şi completările ulterioare, devin pensii militare de stat şi se recalculează potrivit prevederilor prezentei legi, în raport cu vechimea valorificată prin ultima decizie de pensie şi baza de calcul stabilită conform prevederilor art. 28, actualizată conform prevederilor legale care reglementează salarizarea militarilor, poliţiştilor şi funcţionarilor publici cu statut special la data intrării în vigoare a prezentei legi.
    …….
    (3) Recalcularea pensiilor prevăzută la alin. (1) se realizează în termen de maximum 24 de luni de la data intrării în vigoare a prezentei legi.
    (4) Pensiile recalculate potrivit alin. (1) se cuvin începând cu data intrării în vigoare a prezentei legi.
    …….

    Si, noi toti cei care ne-am aflat una din situatiile prevazute la art 109 (1) avem acum pensiile calculate conform prevederile L223/2015, IN FORMA AVUTA LA la 1 ian 2016 si, in conformitate cu Decizia 761 din 14 dec 2023, pct 20, nimeni nu putea sa schimbe acest fapt, in dezavantajul nostru. ORICE MODIFICARE A lEGII 223/2015, NU PUTEA AFECTA DREPTURILE noastre, PREVAZUTE IN lEGEA 223/2015 IN FORMA PE CARE A AVUT-O LA 1 IAN 2016, „În oricare dintre aceste ipoteze, dispozițiile legale noi se aplică numai pentru viitor, pentru persoane care se vor înscrie la pensie după intrarea în vigoare a acestora, neputând afecta drepturile la pensie anterior stabilite.”
    Dar, legea 223/2015, in forma in care a intrat in vigoare LA 1 IAN 2016, continea urmatoarele prevederi:
    Art 60
    (1) Cuantumul pensiilor militare de stat se actualizează ori de câte ori se majorează solda de grad/salariul gradului profesional şi/sau solda de funcţie/salariul de funcţie al militarilor, poliţiştilor şi funcţionarilor publici cu statut special, în procentele stabilite la art. 29, 30 şi 108 şi în funcţie de vechimea valorificată prin ultima decizie de pensie, astfel:
    a) potrivit gradului militar/profesional avut la data trecerii în rezervă/încetării raporturilor de serviciu şi a mediei soldelor de funcţie/salariilor de funcţie îndeplinite în 6 luni consecutive, din ultimii 5 ani de activitate, la cererea persoanelor ale căror drepturi de pensie au fost deschise înainte de intrarea în vigoare a prezentei legi;
    b) în funcţie de gradul militar/profesional deţinut la data trecerii în rezervă/încetării raporturilor de serviciu şi media soldelor de funcţie/salariilor de funcţie deţinute în cele 6 luni alese conform prevederilor art. 28 pentru drepturile de pensie deschise în baza prezentei legi.
    (2)
    (3) În anul în care pot fi aplicate atât prevederile art. 59, cât şi cele ale alin. (1), se aplică dispoziţiile cele mai favorabile.
    (4) Procedura de actualizare prevăzută la alin. (1) se stabileşte prin ordin comun al conducătorilor instituţiilor din domeniul apărării naţionale, ordinii publice şi securităţii naţionale, emis în termen de 90 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi.

    Aceste prevederi ale art 60 din Legea 223/2015, au fost modificate prin eliminarea actualizarii de catre O. Vasilescu si Tudose, prin art. VII pct. 2 și 3 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 59/2017, publicata in M. Of nr. 648 din 17 aug 2017.
    Dar, in conformitate cu Decizia 761 din 14 dec 2023 a CCR, noile prevederi ale OUG 59/2017, care elimina actualizarea, nefavorabile celor cu pensia stabilita conf art 109 din L 223/2015, ” trebuiau aplicate „numai pentru viitor, pentru persoane care se vor înscrie la pensie după intrarea în vigoare a acestora, neputând afecta drepturile la pensie anterior stabilite”.
    Ca urmare, neaplicarea art 60 in forma pe care a avut-o la 1 ian 2016 si neefectuarea actualizarilor de catre Casa Sectoriala de Pensii a M.Ap.N. pentru pensiile celor care au drepturile de pensie stabilite conf art 109, incepand cu 1 ian 2016 si pana LA data intrarii in vigoare a OUG 59, in august 2017,ESTE o ilegalitate INCRIMINATA DE CP. „Abuzul în serviciu, denumit și „abuz în funcție”, constă în încălcarea sau neindeplinirea de către un funcționar a îndatoririlor de serviciu, dacă prin această încălcare se aduc prejudicii intereselor legale unor persoane fizice sau juridice”.
    Ce este de facut? Cu siguranta ca daca vom cere instantelor sa oblige M.Ap. N. sa ne acorde aceste drepturi totul o sa dureze pana la …. si cine stie cum va reactiona justitia la miile de procese.
    Insa, cei care trebuie sa ne apere drepturile,SCMD sau.. pot sa angajeze o Casa de Avocatura serioasa, sau un avocat renumit, care sa studieze problema sa sesizeze institutiile Statului roman, care trebuie sa actioneze in cazuri ca acestea si aceste drepturi sa ne fie acordate retroactiv iar cei care au facut aceste nedreptati sa-si primeasca pedeapsa.

    Am onoarea domnilor.

  2. Domnilor, Inca odata, respecte.
    Credeti ca daca nu le „dam foc” si tacem, CCR vor judeca acum, maine, in conformitate cu Constitutia Romaniei? Vor respecta de aceasta data Legea de revizuire a Constituţiei României nr. 429/2003… Articol unic – Constituţia României, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.233 din 21 noiembrie 1991, aprobată prin referendumul naţional din 8 decembrie 1991, se modifică şi se completează astfel:

    . 6. Alineatul (2) al articolului 15 se modifică şi va avea următorul cuprins:
    „(2) Legea dispune numai pentru viitor, cu excepţia legii penale sau contravenţionale mai favorabile”.
    De aici izvoraste dreptul nostru la actualizare. Al celor batjocoriti de Basescu, Boc Seitan, Udrea. Vasilescu, Tudose si alti mizerabili.
    Daca,… CCR, maine iarasi, haideti sa le.. sau sa ne … . Nu merita si nu meritam mai mult.
    Am onoarea.

  3. Ciolacule, Bolajan si burghezilor de la UE. Si, mai ales voi de la CCR, ,.. Lidia, Attila, Cristiane, Gheorghe, Mihaela, Laura, Bogdane, Elena, Dimitrie.
    Unde mergeti voi ma?
    Acolo este Targovistea.
    Sunt ultimele voastre nelegiuiri.
    Ati batjocoriti iarasi Constitutia Romaniei, normele de drept si.. Ati batjocorit si astazi armata si, si politia, jandarmii, pe cei din Penitenciare, din justitie, de la SRI, SIE. DIA,
    Va apropiati de limite.
    Noi toti vom, fi ca in 89, alaturi de cei care sunt de partea dreptatii si in randul milioanelor de romani scarbiiti de cei ca voi.
    Si noi, ca si atunci vom face dreptate romanilor.
    Jos dictatura mizerabila si scarboasa.

  4. @Puscasiu Constantin,
    Daca aveti ceva de spus, spuneti, , dar daca vreti sa va adresati cuiva anume sau sa faceti propaganda cuiva, mergeti la el pe pagina, scrieti-i, dati-i telefon, nu transmiteti prin aceasta pagina.

Comentariile sunt închise.