No chance, Băse, just change!

Categoria Opinii

Acest om cere să ne unim cu el, acest individ se crede preşedintele nostru. Priviţi la el si spuneţi dacă aşa trebuie să arate preşedintele României.

 

De Ziua Naţionala, Băsescu merge la parada militară şi după primirea raportului, e adevărat huihuit de oameni, dar nu exagerat, atata doar cat să înţeleagă că e primit, dar nu cu drag, se duce în formaţie, dar nu acolo unde ar fi trebuit, lânga ceilalţi înalti demnitari, pentru că nu îi suportă, se duce langă cei din armată pentru că jurământul, haina militară şi educaţia îi opreşte să se manifeste conform propiilor sentimente  şi lângă Aspasia Cojocaru, ca să îi reamintească că mai are un dosar prin biroul prin care nu a intrat Crin şi ar fi bine să nu uite cine are cuţitul în mână. Pâinea poate să o mănânce liniştitiă de la Ponta, dar cuţitul e la el.

Imediat după ceremonie, înainte chiar de a mai ajunge în iatacurile după care plângea Udrea că au fost mânjite de umbra lui Antonescu, în curtea cu caschete, se opreşte şi aproape plângând cu ochiul dinspre Stolojan, ne spune tuturor românilor că nu vom reuşi niciodată dacă nu vom fi uniţi. uniţi cu el, bineînţeles, nu uniţi între noi, Doamne fereşte! Păi cât de parşiv, de meschin şi de mincinos să fii încât la câteva ore după ce ai făcut dovada celei mai crase lipse de respect şi celei mai înverşunate uri împotriva reprezentanţilor statului român şi fac referire aici la premier, preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor,indiferent cum s-ar numi ei,  să apari cu o faţă de milog şi să ceri românilor să fie uniţi?Uniţi îm jurul cui, în jurul unuia care a împins dezbinarea la rang de politică prezidenţială?  Când i-a venit ideea asta cu unirea pe drum, în maşină, în timp ce mărâia în barbă” împuţiţii ăştia de români iar m-au huiduit, nu pot să mai ies nicăieri fără să mă huiduie cineva” sau în timp ce privea cu ură la cei ce veniseră să sărbătorească o zi care pentru el nu înseamnă nimic?

După ce ai scos  din sediul preşedinţilor români, un senator al României, pentru că nu iti cântă osanale, nu mai ai nici un drept să vorbeşti de unire domnule Băse. Am înţeles că ordinul de decorare al Drapelului de luptă al B2 Călugăreni e semnat la mişto „Băse”. Băse să semnezi contractele de armament ale lui frate-tău măi băse, nu documentele oficiale. Mentalitate de drojdier, comportament de matelot de duzină, asta ne-a arătat băse de Ziua Naţională, dar vrea să ne unim cu el.  No chance, băse, it is time for change!

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

4 Raspunsuri la No chance, Băse, just change!

  1. Hari

    Apropo de miliari, Marine. Eu îți pot face o listă de cel puțin nouă ofițeri care, dacă ar mai fi fost activi, i-ar fi spus în față domnului Băsescu că nu mai este demult comandantul forțelor armate, chiar dacă este președinte de țară și președinte de CSAȚ. Pentru că una este să fii președinte pus de madam Cojocaru de alături, și alta comandant, chiar dacă numit politic. Numai că cel lângă care s-a priponit la defilare nu este general decât cu numele, iar funcția o are de la domnul pokerist cu masa verde.

  2. Stiu Hari, din pacate unii confunda juramantul cu servilismul, iar altii servilismul cu juramantul. Unde ne sunt comandantii care isi pierdeau gradele si viata aparand interesele armatei si ale statului, nu ale unui băse degraba varsatoriu de lacrimi ?

  3. Astept sa te mai comentez si eu aici

  4. wall y

    CIOC CIOC!CINE E?????????SFIRSITULLLLLLL!SA IESI PRIN BASELE ISTORIEI!!!!!!!!!!CEL MAI UMILITOR!SI DACA NASTASE A AVUT MINDRIA SA SE IMPUSTE….DACA EL SE INEACA..CU PDL CU TOT…ARE MINDRIA SA SCUFUNDE CU FLOTA CU TOT?