Legalizarea violului în România

Categoria Actualitate, Evenimente

violul

În România, de ieri violul a fost legalizat.

De fapt propuneri de legalizare a violului s-au făcut românilor de anul trecut, din vară. În hîrtia primită de Ponta de la Barroso, una din condiţiile împrumutului FMI şi sprijinului UE a fost ACCEPTAREA VIOLULUI. Românii trebuiau sa accepte legalizarea violului dacă voiau bani de salarii şi pensii. Apoi am  mai primit un semn de legalizare când a fost semnat actul de convieţuire cu violatorul, act  prin care românii au fost asiguraţi că violatorul îi va viola doar când i se dă voie şi va respecta regulile violului adică vom fi violaţi   în aşa fel încât să credem că e dragoste. S-a semnat un fel de act de viol de probă.

De ieri violul s-a legalizat şi nu numai atât dar a fost acceptat şi de cei care pretindeau că ne apără de violator ba chiar mai mult, acuma ni se spune că aşa e mai bine.

 În special anumite posturi tv cu analişti, moderatori şi politicieni fideli violatorului şi celui ce se jura că ne apără de el, încearcă acuma să ne convingă că atunci când eşti violat, cea mai bună soluţie este să îţi dai singur pantalonii jos şi să nu te opui. Iar asta ei o numesc COABITARE. Coabitaţi cu violatorul  ca să vă fie bine, să nu fiţi reclamaţi şi să nu aveţi un raport MCV  negativ.

 După ce toată vara domnul Ponta ne-a prezentat pericolul unei justiţii aservite lui Băsescu, cu un Morar şi o Kovesi care execută oamenii cu biblia în mână, acuma acelaşi domn Ponta ne spune că cea mai bună soluţie ca să nu ne doară este să nu ne opunem violului şi să acceptăm actul ca pe unul firesc care aduce pacea în sufletul violatorului şi probabil îl face mai duios în îndeplinirea actului. Deci SOLUŢIA PE CARE O RECOMANDĂ DOMNUL PONTA ESTE NU ARESTAREA VIOLATORULUI CI ACCEPTAREA VIOLULUI PENTRU CĂ DOMNIA SA CA PROCUROR NU POATE SĂ IA NICI O MĂSURĂ  ÎMPOTRIVA VIOLATORULUI DAR NE POATE CONVINGE PE NOI CĂ TREBUIE SĂ NU MAI ŢIPĂM,  SĂ NU AUDĂ EUROPA CĂ LA NOI SE PRODUC VIOLURI COLECTIVE.

Est incredibil cât de departe a putut să ajungă perversitatea unor minţi de impotenţi care nu pot oferi nimic din tot ceea ce au promis şi atunci propun şi susţin nimic altceva decât supunerea ca metodă  de înlăturare a durerii.

Dragi români, dacă vreţi să fie pace în ţară şi să primiţi bani de la Europa, nu mai strigaţi şi nu vă mai plângeţi că sunteţi violaţi, acceptaţi violul, fiţi mărinimoşi cu violatorul, faceţi-i toate voile, îndepliniţi-i toate poftele, acceptaţi-i toate capriciile şi veţi vedea că va fi mulţimit şi nu se va mai plânge nici el că nu este respectat.

Aşa a fost propusă Kovesi la DNA, aşa a fost legalizat violul în România, prin acceptarea poftelor  violatorului.

Trăiască soluţiile lui Ponta şi poluţiile violatorului!

Trăiască violul liber acceptat, violul recomandat de procurori!

Şi totuşi prea multă lume încearcă să mă convingă că violul face bine şi este recomandat pentru liniştea sufletească, iar coabitarea cu violatorul este cea mai bună soluţie. Ce s-a întâmplat cu românii, au devenit toţi masochişti ?

 

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

10 Raspunsuri la Legalizarea violului în România

 1. Ionel

  Gestul lui Ponta „micul Titulescu”este pur si simplu stupefiant.In vara anului 2012 am sperat ca decalogul lui Barosso,la care s-a inchinat si pe care l-a respectat,sa-i fie invatatura de minte si ca nu v-a mai suporta o alta umilinta in cariera sa de politician.M-am inselat,e facut si el din acelasi aluat,umilinta cat incape,fara coloana,indeplinind orbeste indicatiile nedemnului presedinte si ale CE.Cum dracu se face ca toti conducatorii nostrii de dupa 1989 conduc tara doar in detrimentul romanilor si in interesul strainilor?Chiar nu ai pic de rusine d-le Ponta fata de cei peste 66% alegatori ce te-au adus la putere?
  Felicitari pentru articol d-le Neacsu.

 2. Matresu Tudor

  Hm , si ne mai miram de ce se intampla atata nenorociri?!
  Incotro, Doamne?

 3. nina

  Asta este prea de tot!D-nul Ponta asta nu are şi el mama,sora sau fiica?Mi s-a facut scarba de ceea ce am citit mai sus.D-nule Ponta ar trebui sa va fie ruşine!chiar nu realizati ce ınseamna un viol?

 4. olteanu

  Neica Marine, eu stiu ca noi militarii avem cunostinte juridice , fata de un ” civil ” cu studii superioare altele decit cele juridice ,Noi am citit CPP.editia veche( ref. la biblie),si mai stim ca daca nu ai furat , nu ai bagat mana in caraiman(aici unii poate se mai gindesc si la prieteni!!? ma-ntelegi matale ) nu-ti bate neica ” potera ” in poarta, lasa-i sa-si faca datoria ca de aia ii platim.
  Nu vezi cata praduiala a fost si este in tara asta!?
  Noi am stat ca fraierii in cazarma , si ei siau facut mendrele cu avutia tarii, iar acum TREI BABE striga din rarunchi prin Bucuresti ca ele nu l-au votat pe Morar , l-au votat pe „Nastase sapte case”!
  Avea dreptate Petre Tutea cind spunea ca ” am facut 13 ani de temnita ca tampitu, pentru un popor de idioti!?”

 5. olteanu

  Uite ca Dogaru nu ne lasa sa punem si noi ceva in gradina in primavara asta, ne invita de Florii la defilare la Bucuresti.
  Eu ma duc sa pitrocesc Jaibarul ca infloresc merii.
  S-auzim de bine!

 6. Are el boala asta sa strice sarbatorile oamenilor. Atata stie, atata face .

 7. smaranda

  Va intreb cum trebuie procedat la o caracatita asa de mare , la niste ziaristi si moderatori care manipuleaza lumea si la praduiala din tara?! Sunt putini acei care nu se lasa manipulati si care trec „evenimentele” prin filtrul propriu…
  Poate gasiti dvs niste solutii, pentru ca „la analizat” ne pricepem toti…

 8. smaranda

  PS ….si apoi „violul” a fost planuit din momentul in care Ceausescu a achitat datoriile tarii..Iar la acest viol au contribuit muuuulti! unii scoliti in acest scop (de violatori) , altii „cointeresati” iar altii din prostie…Din pacate nu se poate face mare lucru repede, asa cum am dori.
  Asta ,pentru ca mentalitatea indusa dupa 1989 nu poate fi usor schimbata…

 9. Smaranda, daca ceea ce am spus eu stiai, de ce astepti solutii de la mine? Uite iti recomand un alt articol. E pentru cei ce cauta solutii si le asteapta de la altii
  http://www.in-cuiul-catarii.info/2013/04/07/saving-you-3680

 10. Claudia

  Ia daca lar viola cineva oare ar sta de geaba?????????????

Statistici T5