Experimentul ”PEIA”

Categoria Divertisment


Bănuiesc că cei mai mulți din cei ce citesc acest articol au auzit, chiar dacă nu dețin detalii, despre deja celebrul presupus  ”experiment Philadelphia”, cel în urma căruia un vas militar american, USS Eldridge a dispărut în anul 1943 din portul Philadelphia  și  a apărut apoi pentru puțin timp la  600  km mai departe, în portul Norfolk pentru ca apoi să reapară în Philadelphia. Trebuie să menționez că la baza experimentului a stat și un cetățean sârb, poate cel mai mare inventator al timpurilor, de vreme ce  pe lângă descoperirile sale despre electromagnetism și inginerie, este considerat un pionier în domeniile roboticii, balisticii, științei calculatoarelor, fizicii nucleare și fizicii teoretice. Este vorba de Nicola Tesla despre  care se spune că era de origine română. Dacă e să ne luăm după numele fraților si surorilor  tatălui lui Nicola (Nicolae) și anume, Dan, frate și surorile Marica, Anghelina și Milica, se pare că originile familiei sunt românești  din Banatul Sârbesc, azi Croația.

Am menționat toate astea pentru că iată, zilele trecute, un alt român a realizat un experiment la fel de uimitor, despre care urmașii vor discuta cu aprindere și se vor întreba ca și în cazul Philadelphia, dacă totul a fost adevărat sau e doar ficțiune. Ce s-a întâmplat? În noaptea de 6/7 Noiembrie 2019, la ora 1 și 17 minute, din fața unui hotel al cărui nume nu se știe, din orașul Cluj, sau Napoca sau Cluj-Napoca, Kolozsvary după unii cercetători, a dispărut fără urme, un candidat la președinția României la alegerile din anul respectiv. Deși persoana respectivă se afla, conform legii, în custodia SPP aceștia asigurându-i protecția, candidatul, pe numele său Ninel Peia a dispărut inexplicabil, fără nici un semn, nici un plan, din hotel și din raza vizuală a susținătorilor. De ce, unde, cum? Nimeni nu știa. Specialiștii SPP nu au putut decât să constate a doua zi la ora 8 când s-au prezentat la hotel pentru a-l prelua, că Ninel dispăruse. Ce s-a întâmplat, cum, nu știa nimeni, deși acesta era însoțit de un general în rezervă al armatei române, un specialist în probleme de artă operativă  doctrină și strategie  a României, profesor universitar,conducător de doctorat în domeniul”informații și securitate națională”al cărui nume nu îl divulg din motive lesne de înțeles.În comunicatul dat imediat de poliția română nu se spunea dacă și domnul general a dispărut sau dacă nu, dacă acesta cunoștea unde și de ce a dispărut candidatul Peia. Din înregistrările camerei de la intrarea în Hotel se vedea cum acesta părăsea hotelul noaptea, la ora 1 și 15 minute,unii ar spune ”ca hoții”, învăluit în ceață, ca mă .. pardon, USS Elridge cu 75 de ani înainte. Soția dispărutului, pentru a nu pune țara pe jar, având în vedere calitatea dispărutului, a declarat că nu e nici o problemă, nu e prima oară când acesta dispare. E adevărat, și experimentele cu vasul american și disparițiile acestuia  se întinseseră pe o perioadă mai mare, cam de doi ani, așa că dacă aplicăm principiul ciclicității cosmice, există o undă de adevăr în ceea ce spunea doamna.

Și ca și în cazul Philadelphia, brusc, fără nici o explicație logică sau ilogică din partea autorităților (o altă stranie coincidență cu celebrul caz) candidatul a apărut brusc în curtea mănăstirii Putna, la fel ca și vasul Elridge în Norfolk. Cum a ajuns acolo, cum s-a teleportat, cu ce s-a deplasat, când a ajuns, dacă era singur sau însoțit, unde era domnul profesor universitar doctor însoțitor, nu se știe, este o enigmă pe care nu se știe dacă cineva cândva o va dezlega. Să fie vorba tot de forța electromagnetică, sau ne aflăm într-o fază mai avansată de teleportare? Astfel, un alt secret va înfierbânta mințile căutătorilor de istorii paranormale, a ufologilor.  Poate generalul Streinu va dezlega misterul, dar oricum, amatorii de  teorii ale conspirațiilor vor avea ce rumega 100 de ani de acum încolo. Datorită acestui eveniment înconjurat de mister total, dar  și a declarației unei doamne celebre, un Nostradamus în fustă, ultimul samurai, pe lângă care baba  Vanga pălește, doamnă care a prezis că ”PSD VA CÂȘTIGA ALEGERILE PREZIDENȚIALE, LOCALE ȘI PARLAMENTARE DE ANUL TRECUT”, România va fi în mod cert declarată Marea Gaură Neagră a Universului.  Aceste evenimente și declarații se adaugă  binecunoscutelor enigme legate de drumurile KWI. După  Drumul Taberei, Drumul Robilor, Drumul  Mătăsii,  Guiness Book și istoria  vor  înregistra și patenta și Drumurile  și activitatea lui Iohannis pe lista celor mai mari enigme ale  universului. Nu cred că va reuși să afle cineva cum e posibil să fii 5 ani președinte și să nu te poți înscrie cu nici o realizare.

Update:

Surse bine informate au dezvăluit faptul că dispariția deja celebrului (datorită dispariției)  candidat  ar fi opera serviciilor secrete române. Se bănuiește că studenții domnului profesor doctor universitar specialist în securitate națională  au făcut un experiment social, au   dorit să vadă care va fi reacția publicului dacă dispare  un ilustru necunoscut candidat prezidențial, în ce măsură sau direcție vor migra voturile alegătorilor, cât va cântări factorul emoțional în decizia electoratului român, dacă acum că au auzit de el, li se va face milă și îl vor vota. Probabil cineva le-a spus că voturile pentru Iohannis de acum 5 ani s-au datorat tocmai stării de empatie declanșate de bătaia pe care actualul președinte  o primise  de la Ponta în primul tur. Săracii, credeau că sunt singurele servicii din univers.  Nu știu dacă e așa, dar declarația dată de starețul mănăstirii Putna care a spus că nu știa că domnul teleportat în curtea mănăstirii sale este candidat prezidențial, pare să confirme ideea experimentului. Să vedem cu ce rezultate. Oricum misterul este departe de a fi elucidat.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Experimentul_Philadelphia

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

9 Raspunsuri la Experimentul ”PEIA”

 1. Marinică Pannduru

  dacă nu dispărea, n-ar fi auzit nimeni de el, așa cum nu va mai auzi nimeni de încă preș. în funcție , vreo cinci ani de acum încolo. Pentru că apoi nu-l mai așteaptă alt mandat, va face probabil un tur al globului (glob – troter?), care se va încheia în 2024. Dumnezeu cu mila!

 2. neacsu marin

  Pannduru
  Din pacate nu vom scapa de dulap. A platit haraciul in avans pe inca cinci ani cand a primit cipilica.

 3. Ifrim

  Cred ca nu am pus bine in propozitie subiectul,predicatul,adverbul iar calcalatorul d-stra s,a cam prins de cat ma duce tigva de nu proceseaza prostiile mele!

 4. Liviub

  Se vede ca ne-am stricat bine la cap! Si mai avem, ha, haaa!!! Cf. cu principiul ” nu mai e ce fura nimic din tara asta”. Ei, nuuu!!!

 5. geofreeland

  E o liniște suspectă. Parcă suntem pe Marte. E clar, siderați, votul final va fi clar pro sau anti Werner. Ce alegeți?

 6. geofreeland

  De fapt, poporul ROMÂN va trebui să aleagă un președinte pro austrieci sau pro nemți. Tot un drac. Care-o fi răul mai mic? Că tot rău va fi. Și parafrazând vorba lui Guica, sora lui Moromete, „americanii ce zice, poate nu ai auzit tu bine?”

 7. Nicolae

  Sunt multe chestii suspecte la aceste alegeri și asta mi-a dat de gândit!
  Iată câteva:
  1.Campanie aproape inexistentă;
  2Dezbateri,confruntări între candidați,lipsă;
  3.Siguranța presedintelui,încă aflat în dealul Cotroceniului;
  4.Lipsa suspectă de interes a electoratului,exclud diaspora etc.
  Și ca să fie și mai de neînțeles,cel puțin din partea mea și a prietenilor,este fapul că 5 mil.+ 1,5 mil.de pensionari,respectiv bugetari,fără noi,în total 6.5 mil.cărora l: s-au mărit pensiile si salariile de către guvernul demis,au votat în marea majoritate cu neamțu'(3 mil.),iar cu Drăcilă (2 mil.)
  Eu asta nu înțrleg!!!

 8. neacsu marin

  @Nicolae,
  Daca vrei sa te lamuresti, fa in felul urmator:
  1. Cauta un partid,sau un ONG care sa te propuna observator intr-o comisie la o circumscriptie.\
  2. Citeste bine legea.
  3. Urmareste cu atentie votul si relatiile dintre membrii comisiei, in special cei delegati de partide.
  4 Urmareste cum se face numaratoarea voturilor.
  5. Opreste-ti un exemplar din procesul verbal.
  6 Cere apoi la BEC procesul verbal de la sectia unde ai participat, fara a mentiona ca ai fost membru in comisie.
  7. Compara cele doua procese verbale.
  8. Mergi mai departe , dar nu mai pune intrebari .

 9. ionescu

  Nu doresc sa fiu partas la acest simulacru de alegeri,nu doresc sa imi minjesc dreptul meu de vot,ne cred timpiti?!sau se pregateste apusul libertatii?

Statistici T5