Secretele .. Zeilor
Pe net circulă sau este repus în circulație un ”secret” care nu mai este secret și o scriere care deși se spune că a fost descifrată, nu a fost citită de nimeni. Este vorba de Codex Rohonczi, un document aflat prin Ungaria dar despre care se spune că ar conține o scriere a dacilor, ceva între latina vulgară, scrierea persană și… limba dacilor. Citisem despre acest document cu ceva ani în urmă, dar nu am găsit nicăieri o versiune ”tradusă”. Nu e prima scriere secretă de pe teritoriul României, în aceeași categorie intră și tăblițele de la Sinaia, descoperite pe un șantier regal, când s-a construit reședința regală de la Sinaia , tăblițe de aur despre care unele surse spun că ar fi fost topite la ordin înalt, pentru a finanța construirea domeniului regal, dar s-au păstrat totuși –zice-se- niște copii în plumb ale acelor tăblițe, dar nu toate. Cert este că nici despre ele autoritățile nu dau nici un semn și nici nu se încearcă oficial descifrarea lor, sau probabil s-a reușit dar NU E ÎN INTERESUL cuiva să se spună ce conțin. Nu mai dezvolt teoria, deși ar trebui ca românii să facă presiuni să își afle istoria, cât încă nu se vor trimite și aceste documente spre a fi cercetate de Institutul Wiesel pentru a se vedea cât au suferit evreii daci pe timpul lui Burebista și cum i-a marginalizat Zalmoxe.
Și mai există un document sau mă rog, o scriere încă nedescifrată din România actuală, renumitele Tăblițe de la Tărtăria, despre care nu mai e nevoie să scriu, deși și aici există controverse și teorii pe care românii încă nu au reușit să le accepte sau descifreze. Așa suntem noi, mai grei de cap.
Ei bine, toate aceste enigme, scrieri, cu timpul se vor pierde în negura timpului, istoria, cu sau fără aceste scrieri va merge înainte, poate peste 5, 50, 500 de ani nimeni nu va mai ști că aceste scrieri au existat șă că au suscitat sau surescitat interesul cuiva, fie el istoric, lingvist sau amator de teorii ale conspirațiilor. Unii spuneau că istoria Românilor a început acum 2000 de ani. Alții spun că scrierile de la Tărtăria au 7000 de ani, un pisic Pontos spunea că istoria românilor a început în 1918, fiecare cu propria lui percepție. Probabil nimeni nu va sesiza după un timp că am rămas fără istorie, fără date istorice sau fără scrieri.
Codex Impenetratus
Cu toate astea, sunt ferm convins că vrem-nu vrem, un alt document a început deja să ia locul acestor scrieri și să frământe istoricii, o altă scriere a devenit deja enigmatică și celebră, capul de afiș al enigmelor românilor și deja au curs tone de… tonner pentru descifrarea acestei scrieri, este vorba de ”Scrierile de la CPS” așa cum sunt cunoscute și care tind să devină celebre dar și misterioase, documentele rezultate în urma controlului Curții de Conturi la CPS a MApN. Este vorba nu doar de un document, ci de mai multe, adică sesizarea sau sesizările făcute privind aplicarea actualizării din 2017, raportul de control al curții de conturi, Decizia Curți de Conturi, contestația CPS privind Decizia, Răspunsul la Contestație și în curând pe ecran lat și în culori, izman-color, plângerea CPS la TMB sau ICCJ privind raspunsul la Contestație. Ei bine, cred că aceste documente vor deveni secretele cele mai bine păzite ale Istoriei Românilor, pe care autoritățile le vor ține ascunse în beciurile istoriei fără nici o șansă de a fi dezvăluite. Ce Tărtăria, ce Sinaia, ce Rohonczi, vax albina, alea sunt bagatele. Cel mai bine păzit, ascuns și indescifrabil, greu de atins, de văzut, de citit, de descifrat document, a devenit acest set de documente care pot fi numite Tăblițele de la CPS, sau Codex Impenetratus.
Acum ceva timp postam pe pagina mea, răspunsul Curții de Conturi la întrebările mele privind acel control. Prin mai, primisem un altul.
Răspunsul este încă vizibil pe pagină. Deoarece Curtea de Conturi și-a justificat tăcerea pe spinarea unor norme de ordine interioară care totuși nu justifică nerespectarea legislației privind accesul la informații, dar cu care ei se cred intangibili, mi-am spus să încerc și la poarta CPS și am trimis săptămâna trecută o cerere de informații având la bază aceeași lege privind liberul acces la informații, solicitând nu documentele pe care știam că oricum nu le poate și nu dorește să le pună la dispoziție onor CPS a MApN. Am cerut cu totul altceva, și anume:
- Cate comisii au controlat CSP si care au fost obiectivele controalelor;
- Cand a fost finalizat controlul final;
- Care au fost neregulile constatate si recomandarile facute.
- Daca Decizia Curtii de conturi a fost contestata de structura dumneavoastra, si daca da, cand;
- Ce masuri ati luat pana la aceasta data in vederea punerii in aplicare a dispozitiilor si recomandarilor Curtii de Conturi;
- Decizia 4/2020 a Curtii de Conturi, in situatia in care aceasta nu a fost contestata.
Doar ultima întrebare solicita un document al Curții de Conturi, în situația în care acesta nu fusese contestat și astfel s-ar fi aflat în poziția de document final și definitiv.
Ei bine, iată că am primit răspunsul de la Înalta Poartă, răspuns care pe lângă faptul că nu răspunde la nici una din celelalte 5 întrebări care nu solicitau un document ”secret” mai este și copiat, deci lipsit de originalitate și total în afara subiectului, pentru că eu solicitasem să știu când a avut loc controlul, când s-a încheiat, ce nereguli au fost constatate, pentru că de la Curtea de Conturi aflasem că fuseseră constatate nereguli și se emisese decizie, document care se emite NUMAI CÂND SE CONSTATĂ NEREGULI, ce măsuri s-au luat pentru remedierea neregulilor, și dacă CPS a contestat Decizia.
Iată răspunsul primit de la CPS a MApN:
După cum se poate vedea, răspunsul este total aiurea, eu întreb cât costă un kg de mere, iar CPS îmi spune că anul ăsta nu s-au făcut prunele. Eu am întrebat dacă a fost finalizat controlul, ce nereguli au fost constatate, ce măsuri sau luat și dacă CPS a contestat decizia, iar CPS îmi răspunde cu un copy-paste după un răspuns dat prin Mai 2020, despre regulamentul de funcționare al Curții de Conturi.
Răspunsul este atât de idiot încât refuz să cred ca a fost conceput de un militar. Probabil au greșit andrisantul, răspunsul se refera la o altă solicitare. În fața unui asemenea răspuns nu poți face altceva decât să te adresezi organului superior ierarhic cu o plângere administrativă iar apoi, dacă domnul ministru va concluziona că răspunsul este ok și că așa trebuie să răspundă conducătorul unei structuri a MApN la o solicitare de informații clară și la obiect, voi încerca să aflu dacă și instanțele au aceeași opinie, pentru că prea ne cred unii proști și au impresia că își pot permite orice.
Blatul stelelor
Și acuma dacă tot suntem la acest capitol, țin să vă informez că joi, comisiile pentru muncă și pentru apărare ale Camerei Deputaților vor relua sau vor încerca să repună pe tapet PLX 199. Din câte am reușit să aflu, se pare că nu vor mai fi.. discuții prea multe, se spune pe Calea 13 Septembrie că Solomon ar fi decis să accepte varianta ”inițială” adică cea votată deja cu năbădăi în comisia sau.. nu își va da acordul deloc. Ce interes ar avea domnul Solomon și de ce își pune ambiția să își anuleze propriile amendamente? E lesne de înțeles, pe el nu îl interesează soarta militarilor, nici măcar amendamentele introduse de el nu l-au interesat, au fost băgate ca să mimeze grija față de militari, în perspectiva alegerilor. Dar având în vedere faptul că conducerea PSD, a mimat opoziția față de PNL așa cum și PNL-ul a mimat opoziția și lupta împotriva PSD, o mână spală pe alta și amândouă fundul democrației românești, s-a pus de un blat, blat de care nu sunt străini nici înstelații. Liderii asociațiilor au fost înștiințați și sfătuiți să nu se mai pună de-a curmezișul pentru că nu sunt fonduri pentru ceea ce vor pensionarii și pentru că dacă nu vor accepta ceea ce li se dă cu firimitura probabil la Paștele Cailor, nu vor mai primi nimic.Iar ei trebuie să arate că își merită cotizațiile, deci… vor accepta firimiturile, promițând să lupte și mai departe, așa cum o fac de 10 ani, fără nici un rezultat. Dacă ar fi după mine aș zice pas, mai bine un nimic clar și complet decât un nimic mascat și umflat din vorbe. Dar cine sunt eu să decid. Cum timpul este foarte scurt și NICIUN POLITICIAN, DEPUTAT DIN CELE DOUĂ COMISII NU E DISPUS SĂ SE PUNĂ ÎMPOTRIVA CURENTULUI cu riscul de a nu se mai regăsi pe locurile eligibile sau chiar pe listele de partid la alegerile care zgârie la ușă, se pare că soarta noastră este pecetluită. Legea va fi deci votată în cele două comisii, cu largul interes al MApN care vrea neapărat să introducă eliminarea indexării din procesul viitoarelor (si fostelor) actualizări, prietenii DIA știu de ce, dar și al celor care vor să iasă la pensie dar vor și să introducă prevederile privind OMM în L-223, ca atunci când va se va mai umbla la L-223, sau se va schimba, să dispară și OMM din capul și drepturile pensionarilor militari, așa cum a dispărut ca denumire fiind înlocuită cu milițienescul ”În Serviciul patriei”pentru că dacă rămânea OMM, milițienii nu îl puteau primi, ei nefiind militari, sau nici militari nici civili. Și uite așa, de dragul unei structuri struțo-cămilă militarii își pierd pas cu pas din drepturi. Includerea în actualul proiect a acelui amendament care aparent ar da niste bani(doar unora) vizează de fapt introducerea acestei prevederi în legea pensiilor, pentru a putea fi scoasă apoi printr-o OUG sau Lege, definitiv și nu doar ca definiție.
Și pentru că tot am vorbit de milițieni, mă întreb când le va spune MAI tovarășilor care au primit indexarea pe 2016 că o parte din ei vor trebui să dea banii înapoi, că a revenit controlul Curții de Conturi la MAI și că se caută .. vinovați și modalități de recuperare a banilor. Sau nu le va spune domnul Vela, le va spune domnul Coarnă, care sunt convins că știe tot ce se întâmpla pe la CPS a MAI, dar nu deschide gura, să nu se afle că a mâncat usturoi.
Îmi amintesc că pe vremea când la MApN se definitivase proiectul Ciucă și se știa că plecase la MAI pentru punct de vedere, cum acesta întârzia, l-am rugat pe domnul Coarna să se intereseze care este situația proiectului și de ce nu vine odată răspunsul înapoi la MApN. Domnul Coarnă mi-a răspuns că nu știe nimic, că habar nu are de proiect, dar se va interesa și cum îl are, îl postează pe pagina SNPPC, să țin aproape. Am ținut, dar domnia sa nu, domnia sa a ținut aproape de ministrul Vela și nu am aflat poziția MAI decât acuma, când a apărut la Comisii, punctul de vedere al MAI pe acel proiect și care era negativ. Și negativ a rămas. Am ajuns la concluzia că domnul Coarnă știe să dea răspunsuri de politician. Îi urez succes în campanie.
Despre … controlul de la CPS la MApN, data aviatoare, vreau să mai las câteva zile conducerii MApN să facă ea onorurile casei…..de pensii.
Principiile de bază ale sistemului pensiilor militare de stat sunt următoarele:
a) principiul unicității, potrivit căruia statul organizează și garantează sistemul de pensii militare de stat bazat pe aceleași norme de drept, pentru toți participanții la acesta;
b) principiul egalității, prin care se asigură tuturor participanților la sistemul de pensii militare de stat un tratament nediscriminatoriu între persoane aflate în aceeași situație juridică, în ceea ce privește drepturile și obligațiile prevăzute de lege;
.
.
f) principiul recunoștinței față de loialitatea, sacrificiile și privațiunile suferite de militari, polițiști și funcționari publici cu statut special din sistemul administrației penitenciare și familiile acestora pe timpul carierei.
Sunt inscrise chiar la inceputul legii 223/2015, le trecem usor cu vederea si alunecam la lucruri mai importante, credem noi, baze de calcul, drepturi, OMM, pensie suplimentara, etc. Eu cred ca, din toata legea pensiilor militare, cele trei principii sunt cele mai importante si care trebuie respectate cu sfintenie, restul sunt doar necunoscute pe care le poate modifica oricine (Guvernul prin OUG, Parlamentul prin initiative legislative).
@ MM Dumneata în ce limbă vorbești? Am exultat la „sfințenia” respectării principiilor, generos articulate… Au trecut cinci ani de când au fost rostuite în lege. Numai că „până citim, până înțelegem…” durează. Cert e că principiile nu țin de foame. În țara asta, stat de drept, nici legile nu se mai aplică, iar cele promulgate se prorogă, se hăcuiesc cu ordonanțe, se amână norme…Totul e șubred.Și noi vorbim de principii. O politică sforăitoare, râncedă, inumană…o minciună ambalată în poleială colorată partizan.
D-le Neacșu , vorbeați despre firimiturile care pot fi aruncate pensionarilor militari de către stăpânii lor , politicienii și actualii gradați. Alegoric , îmi pot imagina o curte a unui stăpân ( nu folosesc termenul de gospodar fiindcă nu prea merge ) în care trăiesc vietăți împenate ( nu folosesc termenul de găini pentru a nu crea animozități) . Stăpânul , din când în când aruncă firimiturile rămase de la ospețele șui bietelor vietăți iar acestea se îmbulzesc să apuce câte ceva . Unele vietăți apucă altele nu dar viața merge mai departe, stăpânul este satisfăcut că, per total , vietățile lui au fost mulțumite . Așa se întâmplă și cu noi , pensionarii militari , care ne mulțumim cu firimiturile aruncate de stăpânii care ne administrează. Care sunt firimiturile ? Sunt acele promisiuni cu introducerea indexărilor din 2016 la actualizările din 2017. Unii vor primi alții nu dar per total stăpânii consideră ca ne-au satisfăcut poftele de corectitudine.
În final , vreau să spun că se acordă prea multă atenție unui lucru particular în loc să se acorde maximul de atenție corectării legii pensiilor militare de stat profund ciuntite de intervențiile stăpânilor .
Solomon Adrian e un simplu executant, nu se va aproba nimic, el și ceilalți membri ai comisiilor pentru muncă și pentru apărare ale Camerei Deputaților sunt setati din 2017 ca să taie toate drepturi militarilor și politiștilor, pentru ai aduce pe toti la nivelul celorlalti pensionari care nu au lucrat la MAN,MAI sau SRI. O să vedeți că mâine va fi o noua amânare perfidă a acestor proiecte de către comisii, pană la alegeri, întrucât toți politrucii sunt în campanie electorală. După alegeri proiectele nu vor mai fi de actualitate,așa că nu vă mai face-ți planuri prea mari, că nu va fi nimic concret și tot va rămâne în ceață ca până acuma!!!
@ Obiectiv
O mare parte din pensionarii militari , în special cei disponibilizați cu grupe de muncă, încep să aibă pensii asemănătoare cu civilii și de multe ori mai mici dacă luăm în calcul pregătirea profesională,riscul meseriei, limitările și anularile drepturilor individuale și de grup. Un soldat român are solda de încadrare mai mică decât o ingrijitoare (femeie de serviciu) la stat, mai mică decât un paznic…etc. Cea mai mare măgarie au făcut-o inventând tot felul de sporuri numai să nu mărească funcțiea și gradul , să nu dea la pensionari. Legea ar trebui să prevadă solde clare pe , funcții, grade, vechime ,dispozitiv,I.Cda.si spor pentru OMM. Astfel pensia să reprezinte un procent clar din acea sumă! Sporurile limitate la 30% să le primesti în activitate și atât. Dar că să nu îmi sară în cap unii , funcția și gradul să fie onorabile , că la medici , iar actorul MÂNUITOR de militari să aibă funcție egală cu indemnizația ministrului apărării.
Acum se aruncă în grupurile noastre data de 19.08 si nu mai stie nimeni ce amendamente rămân, care dispar…Secretomania ASTA nu e bună!
@Marin Neacsu, eu nu cred ca maine va avea loc o sedinta comuna a celor 2 comisii, mai ales ca Joi si Vineri , deputatii au activitati in teritoriu(asa este trecut pe site-ul CD).
@SocrateToma,
Indexarea din 2016 ca suma este nu insesizabila, ci practic inexistent[, repet, ca suma, pentru ca intra in limitarea de 85%. Daca am tinut la ea am tinut in numele acelor principii de care vorbeste si MM. Nu dezvolt aici, va urma. Partea proasta cu acest PLX 199 este ca NU NE ACORDA NIMIC, in ciuda promisiunilor si calculelor teoretice pe care unii le fac fara sa iar introducerea art cu OMM de la art 60 va provoca o noua hemoragie similara celei din 2017 dupa OUG 59.
Partea si mai proasta, repet este ca dupa aprobarea acestei legi, militarii nu mai pot ridica pretentii la o alta lege reparatorie in urmatorii 4 -5 ani, fara sa li se raspunda ca vor prea multe, ca abia li s-au acordat reparatii CU CARE EI AU FOST DE ACORD. RECOMAND CELOR CARE CITESC DAR NU INTELEG NIMIC DIN ACEST PROIECT, MACAR SA SE ABTINA, DECAT SA IL APROBE APOI SA REALIZEZE CA AU SUSTINUT O ABUREALA.
Din pacate, liderii instelati ai asociatiilor deja au … achiesat la proiectul propus de MApN si acceptat in comisiile pentru aparare si munca.
@Micutu Uneori mai greșim.Cum să nu iei în calculul pensiei, de exemplu, sporul de radiații al unui radiolocatorist? Supus radiațiilor o carieră urmările asupra sănătății la pensie nu rămân? Cancere osoase, hipofizare, leucemii etc. Sau ale unui acumulatorist? Sau al mecanicului de tanc? Cu boli pulmonare dobândite? Protecția muncii și sănătății oamenilor nu operează în armată decât formal sau paliativ, după cum știi.
@ Obiectiv,
Solomon este parte componenta a sistemului guvernamental care de 10 ani ne trage tepe. Daca MApN a fost de acord cu acest proiect si a reusit sa isi introduca cererile (acelasi MApN care a aprobat si oug 59, 57, 114 ) inseamna ca nu e nimic bun pentru noi, deci Solomon si toti deputatii vor vota en fanfare.Acordul juristilor si finantistilor din MApN este garantia unei tepe de proportii.
@Titi,
Crede fiecare ce vrea, eu cred ca legea la va trece, pentru ca e nevoie de scoaterea indexarii din actualizare. Asta este marele scop al acestei legi.
DOMNULE COLONEL, RĂSPUNSURI DE GENUL CELUI MAI DE SUS AM PRIMIT ŞI EU DE LA ACEEAŞI TRĂSNIŢI ÎN NATO, DAR MEREU LA DATORIE CA SĂ DEZINFORMEZE PENSIONARII ŞI SĂ-ŞI APERE PIELEA.
Nu mi-am făcut iluzii că vor face ceva pozitiv pentru noi.Sunt foarte curios,cum va reacționa protectorul nostru,Comandantul Suprem.
@obiectiv. Obiectiv ori subiectiv ,se pare ca parlamentarii vor vota ceva dupa atatea amanari, altfel se vor compromite definitiv . Ca guleratii si beneficiarii pensiilor de peste 10.000 lei vor sa ramana nu ca in tren ci ca acum(ei cu pensii de nababi, restul cu ciupituri si firimituri) e clar insa ideea de baza este ca vine 30 septembrie . Daca nu in 30 sept. 2020 , imediat dupa alegeri cand altii vor manevra butoanele va intra in aplicare impozitul progresiv cu cote mult mai dure .Abia atunci si guleratii si nababii pensiilor militare vor alerga cu sufletul la gura pentru a se aproba ceva favorabil si multimii dar mai ales pentru ei sa isi mai scoata cate ceva din parleala! Cam asta e!
@ Iubitorii caprei vecinului.Si nu e capra vecinului ! Este vorba de vecinul caprei vecinului !
https://plaitech.ro/stiri/pensii-2020-cat-au-crescut-pensiile-de-serviciu-in-acest-an-sute-de-mii-de-oameni-au-beneficiat-172298
Iatã o stire perversa.Cititi,analizati şi constatati in ce consta perversitatea acestei stiri.
Rectific
https://playtech.ro/stiri/pensii-2020-cat-au-crescut-pensiile-de-serviciu-in-acest-an-sute-de-mii-de-oameni-au-beneficiat-172298
https://m.dcnews.ro/psd-motiunea-de-cenzura-va-fi-depusa-luni_764785.html
Şi,cu ce ne incalzeste pe noi asta?Aceste jocuri politice?
Ce dacã se schimba guvernul? Guleraţii rãmân indiferenet ce guv.va veni.
Vãd cã nu ne-am învaţat minte,degeaba au trecut 30 de ani de la intrarea în vigoare a aşa zise democracy.
@Nicolae, „ne incalzeste” ca o motiune de cenzura depusa luni, toata saptamana viitoare Parlamentul nu se mai ocupa de altceva( de exemplu Pl x nr.199) ci numai de Dezbaterea si Votarea acestei motiuni !
Pãi vedeteţi,nu ne incalzeste,rãmânem inghetati pe vecie.Plx 119 se spune cã ar fi o Lege Organica de reparatii.
Da,este de reparatii,dar nu pt. noi,ci pt. a repara guleraţii prostiile pe care le-au fãcut.Le stiţi nu le mai insir eu aici,coroborat cu Ordonanţa de care ne spune site publicat mai sus(daca o fi aşa)deja ne-a pus capac!
Este război mediatic,in primul rand vineri nu a fost în 4 august,in al doilea rând ,asta este ordonanța guvernului PSD din 2017.
@Nicolae. Cred ca ordonanta de care vorbiti este OUG 59/2017 , vineri 4 august este din 2017 nu din 2020! Citi mai atent !
Da,da aşa este!@Bassil a observat f.bine.De aceea am spus sa analizati bine pt.a observa perversitatea,dacã o pot numi aşa,acestei stiri.Da,4.Aug.a cazut vinerea in 2017,dar dupã cum observãm,stirea este data azi 12.August orele 10 şi.
Ai naiba idioţi!!!!
Mai aveți vreo așteptare? Rămâne ca-n tren. „Ce mai freamăt, ce mai zbucium…” Asociațiile, ceva mișcare, freamăt? Hai să fim serioși și să ne pregătim de iarna asta cruntă care va veni. Prețuri mari, la orice, statul în casă, mutații letale de Covid, psihic varză… Faceți rezerve de pe acum, de alimente, de răbdare, de precauții sanitare. Trăim într-o lume răsturnată, ca în caruselul acela, la bâlci, cu motociclistul care se învârte într-o sferă.
@Geofreeland,
La ora aceasta, membrii comisiei pentru aparare nu au fost convocati, nu stiu daca in cadrul comisiei lor se discuta sau nu, daca vor participa in comun cu Comisia pentru Munca, daca discutia dinComisia lui Solomon este cea finala. In ceea ce priveste asociatiile, au fost anuntate de Balu inca de acum 3 zile privind aceasta repunere pe tapet, MApN ar dori armonizarea opiniilor, dar .. practic pentru ei asta ar insemna acceptarea de catre asociatii, a proiectului votat anterior la Comisia pentru Munca, ceea ce este inacceptabil. Din cate cunosc eu, presedintele Forumului a trimis adrese catre membrii comisiilor pt munca si aparare si nu numai, pentru a accepta amendamentele agreate de noi, care ar fi cam celeprzentate si aici. Un sigur deputat a raspuns. Dogaru va merge pe „mana lui” cu „propunerile lui” despre care nimeni nu stie ce contin si cred ca nici el.
Cert este ca azi se va discuta proiectul cel putin in Comisia pentru munca, dar este ciudat, pentru ca scandalul a izbucnit in Comisia pentru Aparare,acolo s-a constatat ca nu fusesera introduse amendamentele propuse de membrii comisiei, nu la Munca. Deci normal ar fi fost ca discutiile sa aiba loc la Comisia pentru Ap[rare care apoi sa trimita raportul la cea pentru Munca. Dar , dn informatiile acestei ore, doar Comisia pentru Munca va pune in discutie proiectul, desi la ei totul a fost clar, au discutat si acceptat propunerile primite de la Aparare. MApN va participa on line la dicutiile din comisia lui Solomon, invitand si lideri ai asociatiilor sa participe, chiar daca acestia nu au un punct de vedere comun. Aici vina ne apartine, sau mai bine spus liderilor asociatiilor si sindicatuli, care iau decizii de capul lor fara sa isi intrebe membrii si fara sa se armonizeze intre ele. Bineinteles ca aceste diferente de opinie si propuneri este in defavoarea noastra si completeaza jocul politicienilor si al unor reprezentanti ai ministerului.
Mai este un lucru demn de semnalat legat de sedinta de azi a Comisiei pentru Munca si anume faptul ca acesta sedinta nu apare in ordinea de zi a Comisiei, nu este trecuta nici la aceasta ora in planul de activitati, nu apare mentionata nici ca activitate nici ca aspecte ce vor fi discutate. Asta inseamna in Romania, transparenta decizionala si respectarea legii.
E o tăcere suspectă peste tot…site -uri, blog -uri, nimeni nu comentează, nimeni nu răsuflă….liniște să nu se sperie peștii??